Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nonti

Praca animatora (Egipt) - porady

Polecane posty

Go艣膰 Nonti

Witam W maju lec臋 do Egiptu do pracy jako animatorka czasu wolnego. Mimo, 偶e nigdy wcze艣niej nie pracowa艂am w taki spos贸b to jestem 艣wiadoma, 偶e nie jest to sielanka. :) Znalaz艂am wiele dyskusji, gdzie opisany jest plan dnia animatora, wady, zalety, itd. Jednak ja ju偶 jestem zdecydowana i b臋d臋 bardzo wdzi臋czna za porady PRAKTYCZNE. To jednak minimum 3 miesi膮ce, a limit baga偶u jak dla zwyk艂ego tygodniowego turysty. Co zabra膰 ze sob膮, a czego nie warto? Czy jest co艣 co si臋 tam by przyda艂o, a przeci臋tny turysta tego nie zabiera? Bo pewnie b臋d臋 si臋 pakowa艂a jak na wakacje. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za rady DO艢WIADCZONYCH. :))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cxo za sierotta ile masz lat
19 ? ty kretynko chyba sta,膰 sie na dop艂ate za nadbaga偶? w ko艅cu nie jedziesz tam na wakacje tylko do pracy? i co wezmiesz 2 pary majtek? no to powodzenia ale ciemnoty teraz zatrudniaj膮 a z jakiego jestes miasta? moze u偶yje wp艂ywow znajde cie i kaze wywalic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nonti
1. Forum to nie jest najlepsze miejsce na odreagowanie swoich frustracji, czy leczenie kompleks贸w. Gor膮co zach臋cam do innych form "ul偶enia sobie" jak np. sport. 2. Po to pytam, 偶eby nie musie膰 lecie膰 z kilkoma walizami, bo pewne rzeczy mo偶na kupi膰 na miejscu i nie lecie膰 jak paniusia w walizk膮 kosmetyk贸w, drug膮 pe艂n膮 but贸w, a 3 z ubraniami. 3. U偶ywaj swoich wp艂yw贸w do woli!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tuniemanazwy
Tutaj jest przydatna informacja na temat tego, co animator powinien mie膰 w walizce. Wiem 偶e troch臋 czasu od pytania min臋艂o ale mo偶e kto艣 kiedy艣 b臋dzie szuka艂 jeszcze podobnych informacji. www.work-and-fun.com/pl/walizka,d6.html

Udost臋pnij ten post