Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonti

Praca animatora (Egipt) - porady

Polecane posty

Gość Nonti

Witam W maju lecę do Egiptu do pracy jako animatorka czasu wolnego. Mimo, że nigdy wcześniej nie pracowałam w taki sposób to jestem świadoma, że nie jest to sielanka. :) Znalazłam wiele dyskusji, gdzie opisany jest plan dnia animatora, wady, zalety, itd. Jednak ja już jestem zdecydowana i będę bardzo wdzięczna za porady PRAKTYCZNE. To jednak minimum 3 miesiące, a limit bagażu jak dla zwykłego tygodniowego turysty. Co zabrać ze sobą, a czego nie warto? Czy jest coś co się tam by przydało, a przeciętny turysta tego nie zabiera? Bo pewnie będę się pakowała jak na wakacje. Z góry dziękuję za rady DOŚWIADCZONYCH. :))

Gość cxo za sierotta ile masz lat
19 ? ty kretynko chyba sta,ć sie na dopłate za nadbagaż? w końcu nie jedziesz tam na wakacje tylko do pracy? i co wezmiesz 2 pary majtek? no to powodzenia ale ciemnoty teraz zatrudniają a z jakiego jestes miasta? moze użyje wpływow znajde cie i kaze wywalic

Gość Nonti
1. Forum to nie jest najlepsze miejsce na odreagowanie swoich frustracji, czy leczenie kompleksów. Gorąco zachęcam do innych form "ulżenia sobie" jak np. sport. 2. Po to pytam, żeby nie musieć lecieć z kilkoma walizami, bo pewne rzeczy można kupić na miejscu i nie lecieć jak paniusia w walizką kosmetyków, drugą pełną butów, a 3 z ubraniami. 3. Używaj swoich wpływów do woli!

Gość tuniemanazwy
Tutaj jest przydatna informacja na temat tego, co animator powinien mieć w walizce. Wiem że trochę czasu od pytania minęło ale może ktoś kiedyś będzie szukał jeszcze podobnych informacji. www.work-and-fun.com/pl/walizka,d6.html