Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tropical

Jakie imiona są ładniejsze?

Polecane posty

Gość Tropical

Jestem w bliźniaczej ciąży dwujajowej:)))). To już 6 miesiąc. Będę miała synka i córeczke:). I czas już wybrać imię więc, które jest najładniejsze? Mąż też jest ciekawy tym co wy sądzicie:) Tylko prosze nie piszcie innych imion tylke te co wymienie ocencie każde w skali od 1 do 10 i jakiś komentarz dajcie:) Dziewczynka: Idalia Celina Michalina Chłopiec: Fabian Cyprian

Gość dfgfrhyftrhyfrt
jesli juz koniecznie ztych to Michalina/Fabian

kazde jest fatalne Michalina to mi sie kojarzy tylko z ta z top model mi sie podoba Laura i Lila :)

Gość imiona
zadne nie jest wyjątkowe a najgorsze to Idalia (szkoda ze nie iliada) w ostatecznosci Michalina i Cyprian

Gość a wrzuć linki
Jeżeli chodzi o imię dla dziewczynki to Celina 5 Michalina 3 Idalia-jest takie imię???? 0 chłopięce oba minus milion! oksopne!

Gość szczerze mówiąc to żadne
z tych imion mi się nie podoba... Jeszcze z żeńskich coś można wybrać, ale imiona Fabian i Cyprian to krzywda dziecka. Znałam kiedyś bliźniaków: Cyprian i Dorian i ten biedny Cyprian jak był mały to przedstawiał się CIPUŚ

Gość Tropical
A np.Rozalka? (Rozalia) Tak jest takie imię:D Laura nam się nie podoba.

Gość to i ja napiszę
Gratuluję syneczka i córki:) Mi się podoba imię Cyprian i Celinka:)

Gość Tropical
A męskie jakie roponujecie, mało spotykane i ładne?

Gość Tropical
*proponujecie to i ja napisze dziękuje:)

Gość kolka123456
Idalia i Cyprian

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Cyprian i Celinka najlepsze A może zamiast Idalii - just IDA ? Ida i Piotruś :)

Gość ncbjsdvbj
Michalina jest ok, natomiast dla chłopca zlituj się... Fabian w przedszkolu dzieci mówią Pawian, a Cyprian - Cypek masakra/:)

Gość fikumikkku
Nie podoba mi sie żadne moje typy to Liwia, Patrycja, a chłopiec podoba mi ise Luka :) ale to już dla odważnych

Gość mnie sie podobaja
Michalina , Cyprian

Gość Tropical
Dziękuje

Gość fikumikkku
aaa nie czytałam dalej, żeby nie wymieniac innych imion :) Dziewczynka: Idalia - 0 (bardzo źle/ciężko się wymawia) Celina - 0 (znam taką jedną co za babsko) Michalina - 0 (top model takie babo-chłopy) Chłopiec: Fabian - 0 (po prostu mi się nie podoba - jak pawian) Cyprian - 0 (na cypr moge jechać, ale imię eee) Oceniłam, ale to jest każdego indywidualna sprawa Gratuluję bliźniaczków :)

Celina to mi sie z cycoliną kojarzy masakra wspolczuje tym dzieciom jak masz je tak nazwac to daj juz im lepiej na imie Ksia i Paweł pospolicie na maksa ale chociaz normalnie moj typ to Lila lub Lilianna a dla chlopca Miłosz

Gość hdlksahkfj
Dziewczynka: Idalia - 2 (dziwaczne ale przynajmniej dobrze sie zdrabnia Idka, Ida) Celina - 1 (nie podoba mi się, jak się zdrabnia? Celka?:/) Michalina - 9 (jedno z moich ulubionych imion, niestety zdrabnia się Misia, a tak ma na imię wiele psów...) Chłopiec: Fabian - 9 (fajnie, znam juz chlopca o takim imieniu, jest pelen radosci i energii) Cyprian - 2 nie podoba mi sie, nie da sie zdrobnic

żadne mi się nie podoba:( może Kasjan - ma coś wspólnego z Twoimi propozycjami, a jest duzo ładniejsze, moim zdaniem, z dziewczęcych Michalina ujdzie, ale rezta niezbyt to prowo?

Gość bebeataa
Super. Moja corka ma na imie Celina. Jak mowilismy znajomym czy rodzinie, ze takie imie wybralismy, wszyscy zdziwieni, co bardziej taktowne osoby mowily, ze "przynajmniej bedzie oryginalnie". A dzis widze juz 2 watek na forum z propozycja tego imienia. A zdrabnia sie Celinka, chociaz Celka tez pewnie mozna. Czyli 10 punktow dla Celinki. Idalia - niby ladne, ale tak jakos sie ciezko wymawia, 5 pkt. bo zle nie jest. Michalina tez ladne imie, rozwazalam je dla corki, ale maz nie chcial. Troche za dlugie, wole krotsze imiona, bo latwiej za dzieckiem na placu zabaw wolac ;) 7 pkt. Imiona dla chlopcow nie podobaja mi sie. Fabian troche lepsze, bo latwiej sie wymawia. Cyprian 2pkt, Fabian 3pkt.

Dla dziewczynek idalia i michalina- calkiem niezle, po 5 pkt (ale moze lepiej ida?) Celina nie za bardzo- 1pkt dla chlopca Fabian to jakis koszmarek - minus sto jak dla mnie Cyprian tez kiepsko- gora 1 Ja nazwalam syna Marek i jest jedynym dzieckiem, jakie znam, ktore ma to imie A imie przeciez normalne

Gość gość
Droga autorko bardzo chciałam się ustosunkować do Twojej prośby imion podanych ale według mnie są fatalne więc podaje moje propozycję a nóż widelec może Ci się coś spodoba :)Damskie:WiktoriaOliwiaMarikaJuliaMajaNikolaAmeliaTosiaLauraLilianaMęskie:MaksymilianXavierKacperFilipDacjanWiktorMarcelAleksander

Gość gość
Jeszcze:OliwierOktawian

Gość no ja sie jeszcze zgodze
wszystkie tragincze. jakbym miala na imie michalina to bym zabila swoja amtke. michalina koajrzy mi sie z gruba gosposia w gorach przynoszaca smalec.

Gość pysiulek911
ludzie, ona nie chciala innych imion. dla dziewczynki ladne sa wszystkie. sama chcialam dac na imie Michalina. Ale potem mi sie znudzilo. Idalia tez jest bardzo urocze:)

Gość busiakatia
Celina i Michalina to takie stare imiona i wcale nie ładne

Gość hukk
w szkole mojego synka jest chlopak który ma na imie Cyprian i ciagle wołają do niego Cyp Cyp Cyp Cyp tak dokuczliwie

7 Idalia - bylo jak dla mnie w porządku, dopóki nie przeczytałam że komus kojarzy się z "dawaniem" i jakos też mi się już tak kojarzy teraz 2 Celina - nie przekonuje mnie 8 Michalina - ladne chyba najbardziej mnie przekonuje 7 Fabian - jest ok 5 Cyprian - pelna forma fajna ale przeraża mnie Cypek czyli odrzuciłabym Celinę jak na razie