Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g34hg3h

serio minely czasy kiedy to mezczyzna opiekowal sie swoja kobieta???

Polecane posty

Gość g34hg3h

podwożąc ją do lekarza:o w razie choroby pomagajac nosic zakupy itp:o po cholere nam facet!!

Gość Mondrość
a co ty niepełnosprawne dziecko jesteś ?

Gość Mondrość
mężczyźni są potrzebni kobiecie tylko do seksu i dzieci, do niczego innego, chyba że jesteś niesamodzielna i jeszcze niedostosowana do życia, w takim wypadku musisz najpierw dorosnąć a potem szukać faceta

Gość SKUNKSIK
po cholere nam facet!! dobre pytanie :D

Gość siupsiup
a ktora teraz jest jego? czyli mężczyzny?

Gość TROLOLOWO
Serio, minęły czasy kiedy to kobiety posiadały rozum?

Gość g34hg3h
w innym topiku dziewczyna poprosila faceta zeby podrzucil ja do lekarza bo nie ma prawka on odmowil a ludzie pisali ze ona niesamodzielna i niezaradna a facet nie jest od wozenia dupy do lekarza:o to sie pytam do czego jest facet jesli liczyc w razie choroby na niego nie mozna??!

Gość SKUNKSIK
to sie pytam do czego jest facet jesli liczyc w razie choroby na niego nie mozna??! od bzykania kolejnej chetnej :D

Gość hjuytfy
a kiedy w ogole takie czasy byly ze facet opiekowal sie kobieta?

Gość ja jestem innego zdania
nie minęły....mój najlepszy przyjaciel opiekuję się mną jakbym była małą dziewczynką.....

Gość TROLOLOWO
Odpowiedziałem pytaniem na pytanie, jednak wciąż nie zrozumiałaś treści wypowiedzi.

Gość Zatracona..
oczywiście, że nie minęły;)

Gość Zatracona..
to sie pytam do czego jest facet jesli liczyc w razie choroby na niego nie mozna??! to zależy jaki facet. Czy Wy musicie tak wszystko generalizować? ja sie pytam...

Gość ja jestem innego zdania
jak jestem chora wydzwania i pyta jak się czuję zawsze ma dla mnie czas , zawsze jest gdy go o coś poproszę gdy idziemy na zakupy zawsze zabiera mi siatki nawet jak ''nic nie ważą'' pomaga mi w pracy (pracujemy razem) w pracy zawsze czeka na mnie kawa jestem kobietą bardzo zaradna i samodzielna ale mój przyjaciel po prostu musi sięmną opiekować czemu to nie wiem gdy go ''wyzywam'' ze traktuje mnie jak dziecko to odpowiada ''jestes kobieta , a ja mezczyzna ...''

Gość NIESTETY SPOTKALAM SIE Z TYM
ze jak tylko wspomniałam o swoich problemach, to usłyszałam, że to są moje prywatne sprawy. Nie powiedział to co prawda mój facet, ale ktoś kto jeszcze kilka tygodni wcześniej chciał coś ze mną zaczynać. Jak dobrze, że szydło wyszło z worka. Ja też uważam, że jesli nie możesz się wesprzeć w razie kłopotów na jego ramieniu, to taki ktoś nie jest ci do nieczego potrzebny. Do sexu i chodzenia do kina to można mieć wielu 🖐️

Gość Zatracona..
Mój były chłopak był bardzo pomocny, nawet w takich przyziemnych sprawach... zawsze mozna było liczyć na jego pomoc jeśli tylko był w stanie jakoś pomóc. Dodam, że często sam wychodził z inicjatywą, więc nie musiałam go o wszystko prosić. Wiem, że jego kolejna dziewczyna będzie miaała z nim pod tym względem baaardzo dobrze:) Więc jak widać istnieja jeszcze uczynni faceci, na których mozna liczyć!

Gość g34hg3h
"do seksu i do chodzenia do kina mozna miec wielu"--i tyle z tej gatki:/ niestety

Gość g34hg3h
nikt nie każe uslugiwac kobiecie ale do jasnej cholery skoro zyciowy partner wypina sie w chorobie---to sory ale mi bylby niepotrzebny

Gość Zatracona..
owszem, jak bliska osoba wypnie sie na ciebie w chorobie to mozna zwatpic:P

Gość paranoiczka00
Opiekują się, jak zdobywają, potem sama się sobą zajmuj. A potem zdziwienie, że dla koleżanki to poleci kran naprawiać. Natura łowcy ;P po co polować na coś co się ma?

Gość minęły teraz trzeba
nimi się opiekować

z perspektywy mężczyzny - :) - kobiety tak strasznie chcą pokazywać wszystkim , szczególnie innym kobietom jakie są niezależne i zaradne , jakie są samdzielne i samowystarczalne ,że w końcu tak zapominają sie w tym oszustwie , że same zaczynają w to wierzyć. A ocknięcie jest zwykle bolesne , w lepszym wypadku nieprzyjemne .

Gość g34hg3h
ja bym chciala zeby mezczyzna o mnie dbal :o ale tez kiedy trzeba jestem samodzielna po cos to meskie ramie jest?

mądra kobieta po prostu nigdy nie będize bardziej " męska " niż jej facet :)

Gość Master2_prawdziwy
jak facet jest dupą wołową tak jak ja, to będzie oczekiwał od kobiety obsługi, leżał, śmierdział i nic nie robił.

Gość mądra kobietaa
[zgłoś do usunięcia] spoxer mądra kobieta po prostu nigdy nie będize bardziej " męska " niż jej facet Takie założenie to można sobie do kieszeni włożyć, bo jeśli facet jest cipa, tak jak wypowiadający sie w tym wątku, to kobieta musi być męska żeby te braki wyrównać. To wy jesteście "winni" samodzielności kobiet, której tak nie lubicie, bo czujecie sie zgrożeni w waszym mikroskopijnym ego.

Na szczęście niewielu jest takich i przeważnie wystepują w necie (przynajmniej ja w naturze się z takim śmieciem nie zetknęłam), więc nie ma się co denerwować za bardzo :D