Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

uwielbiam przeglądąć

Polecane posty

fora o modzie ,kosmetykach :) ,wyszukiwać perełek na allegro ..sprawia mi to satysfakcję i doskonale się przy tym relaksuję:).Możecie uznać to za puste ...ale uważam że jest to bardziej wartościowe niż szlajanie się po dyskotekach itp

Gość nokhsaewka
Odpadłaś he he.

jak się mieszka w takiej dziurze, to nie ma się wyjścia co? pozostaje allegro i szukanie okazji:O o teatrze czy operze lub choćby kinie to nawet nie pomyślisz:O

Gość jak twoj stary
zmieni robotę z robola remontującego domy na jakąś lepszą a ty wreszcie pójdziesz do robotry :) to może będziesz sobie mogła coś droższego kupić :)

Gość take prawde [cool ]
na dyske to sobie możesz pomarzyć masz bachora i meza musisz ich obsługiwać haha jedyna rozrywka to szmaty z allegro :)

ach :) a co tam słychać? wyszukałaś jakieś perełki na all?

kilka sukienek ,teraz szukam jakiś luźnych bluzek ,spodenek na lato..ale wiesz nic ciekawego jeszcze nie ma. Muszę poczekać do wiosny

no proszę jakie fajne wynalazki odkryłaś?:P .Ja jestem ciekawa tej maskary z nouby która "niby sprawia efekt sztucznych rzęs" ale czekam na jakieś opinie..nie chce być królikiem doświadczalnym

Gość widocznie tylko do spelun cie
wpuszczają porządnej dyski nie widziałas na oczy bo tam jest selekcja i takich wiedzm nie wpuszczają

ja nie śpię bo sprzątam troszkę i szukam tapety do pokoju :D:D http://www.littlecrowninteriors.com/images/01Portfolio/New%20Portfolio/LittleCrownInteriorsVintageInspiredNursery.png coś takiego mnie interesuje :):) Co do nouby to szczerze się przyznam, ze nigdy nic nie używałam, nigdy nic o tej firmie nie czytałam. Jakoś nie mam szału na nic od nich.

zdż u mnie nie ma ciekawych imprez wiesz dobrze o tym:) smacznego! a ja kolacji nie zjadłam i wszystko przez sałatkę z obiadu

ja tez uwielbiam ,ale co z tego jak teraz i tak mnie nie stać, ale jak czasm stać to będe siedział pół dnia zeby na skamach znaleśc w necie wymarzony kolor lakieru;)

tylko nie mam pojęcia gdzie taką znajdę 😭 Strasznie mi się mój pokój znudził. A obstawiam, że jeszcze z 6 lat tu pomieszkam, więc warto coś zmienić, haha.

Gość seseseo
jennifer idz niech cie maz przerucha jak spac nie mozesz