Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkm

od jutra - tym razem na pewno:D:D

Polecane posty

Gość jkm

postanowilam ze od jutra -DIETA. po wielu nieudanych próbach wierze ze mi się uda .. mam nadzieje ze ktos mi potowazyszy i tez przejdzie na dziete. razem lepiej... TAK wiec jutro caly dzien na jabłkach i woda a od piątku jem 1000kcal dziennie.. mam tylko pytanie jak moge obliczyc tak na oko ile kcal ma obiad ?? mam w akademiku obiady i nie wiem wlasnie czy z nich mam zrezygnowac?? czy jesc np tylko zupe albo tylko drugie danie?? co jest zdrowsze jak myslicie ??

Gość jkm
tylko ze ja ide poprostu na stołówkę i dostaje dwa dania nie mam jak tego obliczyc ile ma gram czy cos;/

Gość jkm
dzięki:* a moze mi ktos powiedziec czy lepiej jesc zupę czy 2 danie?? a i jeszcze dajcie jakies przepisy na niskokaloryczne kolacje:)

Gość ekler22
najlepiej jesc zupe . a drugie danie ejzeli masz mieso z ziemniakami i surówka to nie jedz ziemnaikow tylko zjedz same mieso i surówke. czemu jutro na samych jablkach? jablka to czyste weglowodany przeciez sa a w diecie popwinnas jesc duzo białka

Gość jkm
chcialm troche oczyscic organizm gdzie s przeczytalam ze napjepiej diete zaczac od jednego dnia glodówki a ze na samej wodzie raczej nie wytrzymam pomyślałam ze może jabłka włącze do diety

Gość ekler22
to glu;pota zaczynac od głodówki ale to twoja wola

Gość nbksjdjshfjhskjhkjdsahf
moje zdanie jest takie Jeść NORMALNIE WSZYSTKO TYLKO POŁOWE MNIEJ!!! Po drugiej ciązy ważyłam 90 kg. To było 4 lata temu. Postanowiłam to zrzucić i wcale nie było trudno, może pierwsze dni mnie nosiło. Śniadanie kanapka zamiast dwóch, potem odliczłam czas do obiadu, jadłam normalnie połowe ziemniaków(uwielbiam) z mięskiem ale bez sosu, chudziutkie i surówka, potem jabłko, kolacja znów jak zwykle tylko mniej niż zawsze i tak po krótkim czsie żołądek się skurcza że można przywyknąc. i tak przez 5 m-cyposzło 20 kg.

Gość załamana24mała
jak w niku jestem kurwa załamana! Jeszcze w życiu tyle nie ważyłam. Od godziny 18 wyję jak bóbr. Ale wezmę się za siebie...tylko mam jedno zasadnicze pytanie. Czy stosując antykoncepcje hormonalną da rade schudnąć? Biorę dodatkowo asekurelę i od jutra ostra dieta. Ale czy te hormony nie przyblokują mi tego odchudzania? Proszę pomóżcie ;(

Gość załamana24mała
czy topic juz umarł?

Gość jkm
wlansie o to chodzi ze ja tez jem tabletki hormonalne i mysle ze dlatego tyle przytulam dodatkowo jem izotek sama juz nie wiem;/ jem odolnie mało ale i tak tyje

Gość jkm
zaałamana24mała a jakie jesz te tabl ? ja yasminelle a NAJGORSZE jest w tym to ze tyję wszędzie tylko(niestety) nie w biuście:/

Gość załamana24mała
no własnie te zjebane tabletki...ale nie wyobrażam sobie innego zabezpieczenie. Ogólnie po tabletkach czuję się dobrze i biore je już rok. A przytyłam tak bo wpieprzałam jak głupia i sama sobie jestem winna. Nie wiem o jakiej wadze ty mówisz ale ja serioo jestem grubą beką i muszę bardzo dużo schudnąć. Ważę 78,5 kg, a mam tylko 162 cm wzrostu. Kurwa żeby przez rok się tak zapuścić, ale jestem beznadziejna....

Gość ekler22
ja tez bylam na tej kuracji izotekiem i tabletkami anty efekt w pół roku 10 kg:9

Gość ekler22
ja tez bylam na tej kuracji izotekiem i tabletkami anty efekt w pół roku 10 kg:9

Gość załamana24mała
Ale jestem też zdeterminowana. Od jutra zaczynam dietę amerykańską. Jest ona mega restrykcyjna. Ale żadna inna na mnie nie poskutkuje. Jedzenie ograniczyłam już od zeszłego tyg ale nie wiem czy coś schudłam bo wcześniej się nie ważyłam. Babcia twierdzi, że chyba coś już mi spadło...ale babcia pewnie gdybym ważyła i 100 kg powiedziała ze jestem kruszynką... Tak więc, od jakiegoś czasu nie jem kolacji itd...ale jakoś ja żadnego efektu nie widzę. Więc od jutra coś mega rygorystycznego, a u ciebie jak tam???

Gość jkm
to jak ty to zrobilas?????? ja waze 64kg przy 164cm;/ a jecze rok temu było 53-55kg nie mieszcze sie w ŻADNE spodnie od pol roku chodzę tylko w leginsach bo normalnie sie zalamalam jak mieszylam w sklepie i stwierdzilam ze nie kupiet takiego duzego rozmiaru;/ mam dosc

Gość ekler22
ale ja przytyłam 10 kilogramow!! bralam microgynon

Gość jkm
no ja teraz mam ferie do 12 wiec wiadomo w domu jest inaczej zawsze sie cos zje za duzo;/ dzisiejszego dnia nie bede opisywac bo zjadlam duzo ale znalazlam moj zeszyt z tamtego roku gdzie wpisalam wymiary i wage i tak w brzuchu przytyłam 10 cm;/ w udzie 7cm. w ramionach 3 cm;/ wygladam jak słon a mama zeby mnie wesprzec przyniosła mi książke pt" życie jest za krótkie by jeść suchary-szcesliwa w kazdym rozmiarze" jej sie wydaje ze sobie oczywiscie zmyslam ale nikt w domu mi nie powie ze widac ze przytylam... ja wiem ze wiek robi swoje i po 20 najbardziej rosną biodra no ale bez przesady..

Gość załamana24mała
łee dziewczyno to ty przy mnie nie masz właściwie czego zrzucać. Musze chyba poszukać jakiś inny topic, bo tu raczej za duża rozpiętość wagowa pomiędzy nami... ;/

Gość jkm
aha.... myślałam ze schudłam ... no ja jem od dawna anty ale mi nie pomagalay na tradzik dlatego od mies jem z izotekiem i mam jesc jecze rok ... rozumicie ROK boje sie pomyśleć jak bede wygładac za pare mies...

Gość jkm
przestan :d ważne zeby sie wspierac razem damy rade;P mam nadzieje:) wiesz ja mam kolezanke co wazy tyle co ja i mój wzrost a jest chyda po prostu kości ma grube i za to tyle wazy wiec moze ty nie wygladasz az tak zle jak mówisz i masz kośći grube od nich tez duzo zalezy w wadze

Gość załamana24mała
Ja sama jestem temu winna! Nie wiem jakim cudem mój chłopak ze mną wytrzymuje, z takim spaślakiem... Dużo, też w moim przypadku zrobił stres. Kończyłam studia, nie miałam kasy. Teraz mam dyplom ale pracy nadal nie mam i tak jakoś mi się wszystko waliło, że pocieszenie znajdowałam w jedzeniu. Ono mnie nigdy nie zawiodło :/ jestem na siebie taka wściekła!

Gość jkm
hmmm ja tez mam podobnie ale chce wierzyć w to że przez tabletki tylko przytyłam . ale koniec z ty od jutra dieta i bede sie tego trzymać. nawet moj narzeczony ma zakkaz jedzenie pizzy itp przy mnie;p a bedziesz cos cwiczyc?? bo szczerze jakos ja nie mam chęci do ćwiczeń mam nadzieje ze przez samo ograniczenie jedzenia schudne

U mnie z ćwiczeniami to różnie, nie mam jakiegoś systemu ale staram się ćwiczyć od czasu do czasu. Mam orbitreka w domu, więc jak tylko mam czas to wskakuję na niego na parę minut żeby rozruszać kości. Samym odchudzaniem też oczywiście schudniesz (mam nadzieję, ze ja też) mimo zażywania tych tabletek...

Gość jkm
damy rade :D zobaczysz :d odezwij sie za pare dni jak ci idzie:D