Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mało sprytna

zaczepić czy nie zaczepic?

Polecane posty

hej, myslicie ze zaczepic kolesia na fejsie co mi sie bardzo podoba, czy napisac cos czy jak? kiedys on zaprosił mnie na nk (chociaz sie nie znamy), popisalimy ze 3 wiadomosci ale potem kontakt zamilkł.. mylicie, ze powinnam napisac na fejsa, wysłac zaczepke, czy wysłac zaproszenie? chce kontynuowac te znajomosc ale nie wiem jak:( help:(

Gość nrgfngh
zaczep :) samo zaproszenie to wiesz.. moze nie napisac nic bo nie bedzie wiedzial co np a tak to Cie zaczepi i mozna jakos zlapac kontakt;d

ale jak zaczepie i nic?:( moze lepiej napisac, tylko coo:(

Gość kurcze..
patowa sytuacja ;P a on jest z Twojego miasta? Macie jakis wspolnych znajomych na fejsie? :P wspolni znajomi to dobry punkt zaczepienia xd

hmm.. mieszka jakies 20 km ode mnie, tak mamy wpólnych znajomych, ale ja go nie znam... tylko stąd go kojarzę, co mi zaproszenie na nk wysłał...

Gość nrgfngh
wyślij usmiech :)

Gość kurcze..
Moja kolezanka miala taka sytuacje, ze zaprosil ja do znajomych koles, z ktorym miala sporo wspolnych znajomych, ale go nie znala. Zaakceptowala go i po paru dniach napisal, wlasnie na zasadzie, ze cos tam maja wspolnych znajomych i czy on jej juz wczesniej nie widzial? Cos tam jakies komplementy i jakos poszlo! i wiesz co! zaproponowal spotkanie i ona sie z nim umowila :) a wiedz, ze faceci sa bardziej otwarci na takie zaczepianie na fejsie niz dziewczyny ;d inna moja kolezanka mi mowila, ze normalnie zagadywala jakis kolesi na nk i fejsie i tez sie z nimi umawiala i oni zawsze byli chetni do nawiazywania znajomosci :) mysle, ze bedzie okej! :) nie boj sie zagadac :D

no kiedyś tak zgłupa zaczepiłam kolesia na fejsie... miał dziewczyne i wogóle.. to myslałam ze nie zareaguje.. ale jakos tak sie potoczylo... do dzis piszemy ze sobą codziennie jest moim najserdeczniejszym kumplem od tego czasu!:)

Gość kurcze..
no to dawaj! napisz teraz do niego! pewnie szybko odpisze, bo taka godzina, ze wszyscy na fb siedza :P i napisz na forum, jak poszlo :D

a jeszcze jest ten problem, ze wiadomosci od osób których nie ma sie w znajomyuch trafiają do spamu, wiec moze jej nie zauwazyc:( wiec zostaje tylko zaczepka:

Gość kurcze..
no to wyslij najpierw zaproszenie oczywiscie i jak potwierdzi, to napisz :)