pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 antywirusów używacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a g ówno to panią interasi Napisano Luty 1, 2012 :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AntyPSPVir Napisano Luty 1, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Luty 1, 2012 kasperszczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjolkiiia Napisano Luty 1, 2012 róznych te co darmwoe są, jak się skończy darmowy avast to instaluję nortona, ptem jakieś inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura c. 0 Napisano Luty 1, 2012 przeciw PŚP ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiądz proboszcz z Pcimia Napisano Luty 1, 2012 nie używam bo mam pirackiego windowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilu sreow Napisano Luty 1, 2012 avg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeea.....! Napisano Luty 1, 2012 AVG Spybot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 przeciw doopie kurva aha no tak myślałam , że Avastełe ełe ełe Kasperczaka to ya pierrdolę nie będę za nic nikomu płacić. zwłaszcza za bezpieczeństwo no to spoko. zainstaluję se tego gadającego chłopka o imieniu Avast. a jak złapię jakiegoś wirusa to będziemy rozmawiać inaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 po chuj się pytasz? ja np. używam NODa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 zaraz płacić, klucze do pełnych wersji są w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Luty 1, 2012 Logo Komenjusza ale ale pśp pewnie za dużo wchodziłaś na zboczone stronki i złapałaś w końcu jakiegoś szeląga kiłe online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 Józek jak Ty się kurva do mnie odzywasz? czyś Ty się z choojem na rozumy zamienił? wkoorwiłeś mnie, wydoopiaj Księdzu z wiadomo skąd niezły z Ciebie rzezimieszek jest igrasz sobie z naszym polskim prawem, nie boisz się najazdu antyterrorystów, ani terrorystów musisz mieć zayebiście silną psychike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 1, 2012 Miało Cię dzisiaj nie być :D avast-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 Pani Ciapata nie ściemniaj bo widzę czasem jak tu rzygasz swoimi porażkami na prawo i lewo, więc coś ten Avast tak nie do kąca Cię słucha ale może ze mną będzie miał większą chęć pogadać Czkawka Ty jak zwykle jesteś za bardzo do przodu i Ci tyłu brakuje :O po prostu pomyślałam, że zara zacznie się znowu jakaś epidemia a potem pandemia kurczaczej grypy albo coś w tę deseń i chciałabym uchronić mój komputer przed zaguadom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 no nie było mnie :O w ciągu dnia a przecie już jest wieczór. tzn za chwile to nawet będzie notz. ale jutro mje nie będzie wcale! i w ogóle już tu nie wracam bo nie ma tu skim gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zad pawiana 0 Napisano Luty 1, 2012 avasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilou_moew 0 Napisano Luty 1, 2012 Kaspersky jest sponio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Luty 1, 2012 eset nod32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 1, 2012 pśp - tak, tak mów mi jeszcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiądz proboszcz z Pcimia Napisano Luty 1, 2012 zajebiście silną boję się tylko i wyłącznie kutanoida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura c. 0 Napisano Luty 1, 2012 pozdrawiam środkowym palcem żegnam ozięble moja kochana :) już wszyscy za Tobą płaczą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 gdybym grzecznie zapytał to odpowiedziała byś mi chuj core to obchodzi, a tak zrobiłem sobie minimalną przewagę na starcie tak czy inaczej już przewagę chuj strzelił :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 cię* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Luty 1, 2012 no to juz tulę kubeł w morde i nic nie mówie :( a chciauam Cie potzieszyc bo tez kiedys fatalnego zaraza zuapałam ale mje nie lóbisz to utziekam w półfikołkach :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 laura yebie mje to po całości czy ktoś będzie puakał tak jak w Holandii majonezem po całości polewają frytki rozumiesz? tak? to wypierrdalaj a jak nie to, to... też Księdzu, a co sądzisz o Admirale Gwiezdnej Floty? fajne ma dialogi z Bombom ciepłe mleko } ale co? że nie wierzysz mi niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 1, 2012 pśp - w nawet najmniejszym stopniu Ci nie wierzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 haha, za te półfikołki Cię lubię :D poza tym nigdy nie napisałam, że Cię nie lubię. przypominasz mi Przerwę którą traktowałam jak młodszą siostre i Ciebie też tak traktuję dlatego... mam do Ciebie dystans i czasem załąmuję ręcymy jak coś napiszesz Józek to znaczy, że dalej sztama? bo myślałam, że Ci coś odyebauo na poważnie, a to taki żart byu? no nieźle, dałam się nabrać. szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Luty 1, 2012 Mam AVG i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach