Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

pytam się po raz ostatni ! jakich...

Polecane posty

Gość ksiądz proboszcz z Pcimia
nazywam się admirał gwiezdnej floty :D ostatni odcinek barbariana był straszny + ta muzyka gdy admirał umierał

Gość Infobot to paua
z cleverbotem można uprawiać seks :classic_cool:

nie no pewnie tu wrócę jak tylko będę sama w dumu und będzie mi się nudzić i jeszcze jak do tego będę miała alkohol to mój powrót jest murowany. jak chiński mur :classic_cool: także chooy wielki und szelki nikt nie będzie musiał za mną puakać 😭:classic_cool: Józek luzuj poślady wbrew pozorom mnie jest bardzo łatwo wkoorwić jak i trudno :classic_cool::O:O:O rozumiesz coś z tego? bo ja tak więcej mniej :classic_cool: a co tam u Ciebie? ile Ty masz wiosenek wgle :classic_cool:

przerwa to moja młodsza siostra jajeczna tzn z tego samego jaja ale odłożona i zapłodniona pare miechów później :classic_cool: a no widzisz półfikołki myślałam o półgąsiennicach ale nie byłam pewna czy znasz to fikuśne ćwiczenie gimnastyczne czy to dopiero w moich pedofilnych czasach wprowadzono by patrzec na gładkie pupcie czołgających sie 8 latek

Gość to nie sprawiedliwe
[zgłoś do usunięcia]Pani Ciapata-banned avasta...takich chłopek gada co jakiś czas "baza wirusów awast została automatycznie zaktualizowana" u mnie gada baba :(

tzo Tzi załamało rentze najszczególniej? :classic_cool: powiem jaka mnie akcyja dzisiaj spotkała - wkurzyłam sie na laptopa założylam topik by...pobluzgac troche i nagle trafiło tam dwóch jakichs kompomaniaków i sie zaczeli po pyskach szczelac :D fajne stfory tu na kafe siedzo ;)