pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 ciepłe mleko ale w co dokuadnie, że mje nie będzie jutro czy że mje nie będzie wcale? bo to jest maua różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiądz proboszcz z Pcimia Napisano Luty 1, 2012 nazywam się admirał gwiezdnej floty :D ostatni odcinek barbariana był straszny + ta muzyka gdy admirał umierał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 1, 2012 pśp - zdecydowanie w tej drugiej kwestii... :D w pierwszą jestem w stanie uwierzyć :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 sztama, sztama nie było moim zamiarem Cię wkurwić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Infobot to paua Napisano Luty 1, 2012 z cleverbotem można uprawiać seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 nie no pewnie tu wrócę jak tylko będę sama w dumu und będzie mi się nudzić i jeszcze jak do tego będę miała alkohol to mój powrót jest murowany. jak chiński mur także chooy wielki und szelki nikt nie będzie musiał za mną puakać Józek luzuj poślady wbrew pozorom mnie jest bardzo łatwo wkoorwić jak i trudno :O:O:O rozumiesz coś z tego? bo ja tak więcej mniej a co tam u Ciebie? ile Ty masz wiosenek wgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 u mnie po staremu, no może browara mniej piję, bo w taki mróz dupy mi się nie chce z domu ruszyć, a wiosen publicznie nie zdradzę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Luty 1, 2012 przerwa to moja młodsza siostra jajeczna tzn z tego samego jaja ale odłożona i zapłodniona pare miechów później a no widzisz półfikołki myślałam o półgąsiennicach ale nie byłam pewna czy znasz to fikuśne ćwiczenie gimnastyczne czy to dopiero w moich pedofilnych czasach wprowadzono by patrzec na gładkie pupcie czołgających sie 8 latek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 1, 2012 Ty to ja jestem prze tzipa bo nawet ten mróz mnie nie odstrasza od piwa tzn w sensie, żeby po nie iść albo na nie. a zimy zdradzisz? nie no żartuję spoko. uszanuję Twoją decyzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gryzelinka 0 Napisano Luty 1, 2012 żadnych. mam macbooka :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie sprawiedliwe Napisano Luty 1, 2012 [zgłoś do usunięcia]Pani Ciapata-banned avasta...takich chłopek gada co jakiś czas "baza wirusów awast została automatycznie zaktualizowana" u mnie gada baba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Luty 1, 2012 tzo Tzi załamało rentze najszczególniej? powiem jaka mnie akcyja dzisiaj spotkała - wkurzyłam sie na laptopa założylam topik by...pobluzgac troche i nagle trafiło tam dwóch jakichs kompomaniaków i sie zaczeli po pyskach szczelac :D fajne stfory tu na kafe siedzo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Luty 1, 2012 pić browara piję bo se kupuję jak z pracy czy tam skąd indziej wracam ale czasem braknie i wtedy już tragedia jest :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach