Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaanatalkaaa

PROBLEM Z FACETEM, co zrobić?

Polecane posty

Gość ankaaanatalkaaa

przybliżę najpierw sytuacje która nie daje mi spokoju. Studiuje, a w mojej szkole pojawił się ostatnio facet moich marzeń, za każdym razem jak się widzimy, patrzymy na siebie, czasem złapiemy się wzrokiem, ale nie patrzymy długo, bo ja zaraz uciekam wzrokiem w całkiem inne miejsce ( nie robie tego celowo, po prostu strasznie mnie onieśmiela.. ) problem jest taki że nie wiem czy mam sobie robić jakieś nadzieje.. chłopak jest cudowny, za każdym razem jak się widzimy to mamy ten kontakt wzrokowy, dziś nawet usiadł niedaleko mnie, czułam że czasem zerka, ale to wszystko, co dziwne, nie uśmiecha się.. tylko patrzy głęboko w oczy, tak długo dopóki nie zniknę mu z pola widzenia, chora sprawa, ale ja na prawdę nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, z jednej strony podeszłabym gdybym miała pewność że mu się podobam, z drugiej wiem że i tak prędzej dostanę ataku serca, niż zbliżę się do niego i wysunę z tekstem.. Dodam że jesteśmy w szkole gdzie nie używamy języka polskiego, on jest z innego kraju, i jest ta bariera językowa jakby nie patrzeć.

Gość ankaaanatalkaaa
gdybym tylko wiedziała o co chodzi facetom, kiedy patrzą się na kobiety i nic poza tym.. :D

Gość ładny wór
biedak pewnie się boi że go zgwałcisz bo co innego może pomyśleć o banie która się ciągle na niego gapi

Gość ankaaanatalkaaa
może jest wstydliwy, no ale skoro potrafi się patrzeć tak długo żeby mnie onieśmielić, to chyba stać go na zwykłe 'hello'

Gość ankaaanatalkaaa
ja robię to przynajmniej dyskretnie :D

Gość ankaaanatalkaaa
co prawda ważę 95 kg przy zwroście 160, ale to chyba nie ma znaczenia, bo nie liczy się wygląd, nie? :)