Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy-jescze

Prawda o analu

Polecane posty

Gość nigdy-jescze

Jak to jest, ale bez jaj i glupich komentarzy (juz to widze :-) ) 1- czy partnerka musi sie przygotowac, lewatywa czy tylko dobrze umyc 2- czy mimo wszystko smierdzi na kupe w trakcie ruchow 3- kobiety: jest to dla was przyjemne, podniecajace, czy tylko robicie to dla partnera 4- faceci: jak to jest, lepiej niz ciipka? Czekam na wasze opinie -

Gość Taki jeden ziom :P
jedno ci powiem: DOBRZE WIDZISZ :P

Gość nigdy-jescze
kogo ja okłamuję... umówiłem się wczoraj z jakimś nigeryjskim studentem na ostrą penetrację i teraz nie wiem czy myć dupę czy nie :/

Gość jkkkkoo
trzeba tylek podetrzeb papierem - to podstawa ponoc

dawno tu nie bylem hehhe, podszywacze i zartownisie Czekam na powazne odpowiedzi a dzieci to do lozka marsz !

Gość anatom
Nie przesadzaj z przygotowaniami! Nic nie sprawi mu większej przyjemności niż wygrzebana w nagrodę skórka z pomidora!

Gość Perw w przelocie XV
Dla własnego komfortu wolę zrobić lewatywę, chociaż czasami i bez lewatywy dałoby radę (to zależy do stolca w danym dniu :classic_cool:). Jeżeli kupy nie ma w ostatnim odcinku przewodu pokarmowego, który to odcinek jest penetrowany, to nie śmierdzi. Robię to tylko i wyłącznie dla siebie. Dla faceta to ja robię kolację. 😴

dzieki za konkretna odpowiedz !!! Czyli lubisz te klimaty. Kto jeszcze, moze jakis doswiadczony facet?

Gość mam normalnego nicka. happy
mopja partnerka przed analem dokladnie sie wyproznia potem bierze prysznic i idziemy do lozka. nie uzywam gumek. posuwam ja w dupe i spuszczam sie do srodka. zadna kupa nie smierdzi. obojgu nam jest przyjemnie. tyle w temacie dziekuje

Gość mam normalnego nicka. happy
dodam ze uprawiam anal z moja dizewczyna juz ponad 6 lat. zadnych dolegliwosci z tym zwiazanych nigdy ani ja ani moja dziewczyna nie mielismy.