Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykup

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Wykup

Witam, mam 20 lat i mam problem bo od pewnego czasu nie mam orgazmu jaka może być tego przyczyna, nie biorę żadnych leków trochę mnie to martwi bo nigdy nie miałam z tym problemu a mój partner obwinia siebie za to że on robi coś nie tak a ja wiem że to jest moja wina i za każdym razem jak zaczynamy to ja nie chcę się kochać bo wiem że nam to nie wyjdzie, nie chcę okłamywać mojego faceta że mam bo chcę coś z tym zrobić, już nie wiem co mam robić proszę o pomoc

Gość jkkkkoo
u facetow orgazm jest nabyty, u kobiet wyuczony, nabyty, wiec sie nie przejmuj - wszystko z Toba jest ok - cala masa kobiet tak ma - im bardziej bedziesz sie sprezac, stresowac, tym dalej bedzie orgazm pewnego dnia sie wyluzujesz i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy sie pojawi - wtedy poznasz siebie i bedzie sie pojawial czesciej glowa do gory

Gość Wykup
Właśnie i to jest najgorsze, że faceci nie maja z tym problemu. tylko dlaczego tak jest ;)

Gość jkkkkoo
czasem tez maja - mimo, ze u nich orgazm jest wrodzony - czasem penis po prostu opada i odmawia wytrysku faceci maja wiecej testosteronu (z reguly, ale sa wyjatki;)) i to jest powodem takiego stanu rzeczy i juz

Gość Wykup
Szczerze to nawet nie wiem czego chciałam sie dowiedzieć, bo akurat to co napisalaś to sama wiedziałam ale myslalam ze dowiem się cos wiecej no ale i tak z góry bardzo dziekuję za odpowiedz pozdrawiam:)

Gość los debilos
spróbuj z innym