Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamama

Ma ktoś takie w pokoju swoich dzieci?

Polecane posty

Gość jestem mamą trójki dzieci
fajne nawet, ale nie wiem czy w pl można kupić ;)

Gość mamamamamamama
A gdzie macie łóżko? W suficie! yyyyy????

Gość facjata.............
ja juz tam wole normalna sypialnie i moje ukochane tradycyjne wyrko 180 cm :)

Gość nhenhe nhe
halo tu ziemia polska zapraszamy! http://www.bielbed.pl/ może i nie urzeka ale nasze!!!!!!!!!!!!

Gość mamamamamamama
facjata............. Też mam normalną sypialnie i wyrko 180 ale kosztem wolnej przestrzeni((((

Gość fajne, fajne tylko
my i tak staropolskim zwyczajem chłopskim śpimy wszyscy w "jednej izbie" na jednym posłaniu (ja na szafce nocnej trzymam głowę) więc dla mnie żadne łóżko nie rozwiąże problemu. Mam zamiar stworzyć sobie po prostu "spalnie". Pomieszczenie służące do spania. Takie jedno wielkie łóżko plus tv na ścianie i wbudowane w ścianę : lampka nocna półeczka na piloty uchwyt na kubek. Ewentualnie wynajmę super nianię która wyjaśni moim dzieciom że o 4 rano nie przychodzi się do łóżka rodziców, którzy później muszą łykać przeciwbólowe na swoje biedne nienaturalnie powyginane kręgosłupy.

Gość znawca znawsa 300
strasznie niebezpieczne to łózko, na gornym pietrze tylko ten lichy kawalek barierecki brrr

Gość znawca znawsa 300
fajne fajne to ta babeczka od topiku o super mamach-katechizm. widze po IP :)

Gość fajne, fajne tylko
sprawdź jeszcze raz bo to chyba jedyny temat w którym się dziś akurat NIE wypowiadałam ;) znawco od siedmiu boleści. Jakoś tematy o mamach idealnych albo nie idealnych mnie nie pociągają. Z prostej przyczyny. Idealna nie jestem, a na tych dla mam nieidealnych siedzą idealne mamy które się popisują że dziś im się zdarzyło obiadu nie ugotować i to wielki grzech. Żal.pl

Gość a powiem grzecznie
fajne,fajne tylko - :-D

Gość a powiem grzecznie
znawca znawsa 300 znamy to , moze ktos lyknie z tym IP ,probuj :-D

Gość fajne, fajne tylko
No nic idę się kimnąć korzystając z tego ze do 4 jeszcze 4 godz mi zostały. Położyłam sobie dziś kocyk na półeczkę to będzie mięciutko. Widziałam w necie takie fajne zgrabniutkie dostawki dla męża ale jak mu zaproponował to spojrzał na mnie niesympatycznie i rzekł tylko że jak mi nie pasuje to on może zawsze iść spać do dziecięcego. O nie! Nie ma bata. Kolo naszego łóżka stoi kołyska z ryczącą zawartością i on prowadzi nocne dyżury przy tej kołysce! To ja idę do dziecięcego!!! Swoją droga ta spalnia jest niezbędna, gdyż zawartosć już niedlugo wyrosnie z kołyski i przylaczajac się do reszty stada zacznie uprawiać nocne wędrówki ludów i wtedy to już mi się nawet szafka nocna nie ostanie. Dobranoc.