Salowa 10 Napisano wczoraj o 08:37 (edytowany) czystej, bo blue kamikaze można jeszcze jak https://iili.io/FvxkZzP.jpg Edytowano wczoraj o 08:37 przez Salowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 08:47 Stara miłość nie rdzewieje i witaj Moon - Mój oddany od wieków fanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 103 Napisano wczoraj o 11:56 Haha, jesteś niemożliwy z tym awatarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 6 Napisano wczoraj o 11:58 Kobiety nie powinny pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 11:59 1 minutę temu, Ideał faceta tak napisał: Kobiety nie powinny pić A co powinny robić? Lub czego nie robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 266 Napisano wczoraj o 12:02 Wygląda jak płyn do naczyń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 6 Napisano wczoraj o 12:02 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co powinny robić? Lub czego nie robić? Powinny być chętne bez alkoholu gdy pijom zachowanie mają zalosne i słownictwo jak patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano wczoraj o 12:04 5 minut temu, Ideał faceta tak napisał: Kobiety nie powinny pić Jak sie upiją to są bardziej napalone zazwyczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 6 Napisano wczoraj o 12:05 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak sie upiją to są bardziej napalone zazwyczaj. Tak ale brzydzom mnie wtedy bo to nie jest prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 12:06 1 minutę temu, Ideał faceta tak napisał: Powinny być chętne bez alkoholu gdy pijom zachowanie mają zalosne i słownictwo jak patologia Z nałogów to ja tylko seks i ostatnio gofry z bitą śmietaną, ale spalam na szmacie Przyjdzie zima, zacznę jadać chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano wczoraj o 12:06 Przed chwilą, Ideał faceta tak napisał: Tak ale brzydzom mnie wtedy bo to nie jest prawdziwe No tak ale jeszcze gorzej się zachowują mężczyźni tacy nachlani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 12:07 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak sie upiją to są bardziej napalone zazwyczaj. I bardziej wyuzdane, a faceci są bardziej szczerzy. Zresztą jeżdżę na imprezy integracyjne i widzę co panie mówią i jak się zachowują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 316 Napisano wczoraj o 12:16 Damy piją tylko czysty spirytus. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 6 Napisano wczoraj o 12:18 11 minut temu, Onaaaa napisał: No tak ale jeszcze gorzej się zachowują mężczyźni tacy nachlani. Ja zawsze kultularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 375 Napisano wczoraj o 12:46 Damy nie piją przed 12 Bo śpią do 13- tej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 13:01 44 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Damy piją tylko czysty spirytus. Klną i palą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano wczoraj o 13:03 16 minut temu, afekafe napisał: Damy nie piją przed 12 Bo śpią do 13- tej Tak i wstają juz na gotowy obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noble 3 Napisano wczoraj o 13:35 1 godzinę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Damy piją tylko czysty spirytus. Mistrz i Małgorzata 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano wczoraj o 13:36 Przed chwilą, Noble napisał: Mistrz i Małgorzata Piękna szuka, bo byłam na tym w teatrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach