Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwe22elejoin

Grube uda i tyłek u kobiety

Polecane posty

Gość qwe22elejoin

Grube uda i tyłek u kobiety to jest jakaś choroba czy zwykła nadwaga. Zastanawia mnie to bo znam taką jedną która tak ma i dziwi mnie to że od pasa w górę wygląda szczupło, z samej twarzy nigdy bym nie poznał że ma nadwagę a od pasa w dół szeroki tyłek i uda i od kolan w dół już w miarę normalnie. Jak to jest? Dlaczego niektóre kobiety tyją na całym ciele a inne tylko na udach i tyłku?

Gość chodnikowa83
A CZEMU NIEKTORZY FACECI SA ATLETYCZNI INNI sucharyczni?

Taka figura. Nie da się tego zmienić. Ja ważę 52 kilo i też mam grube uda i tyłek, a góry jakiejś masywnej nie mam. Taka figura to klątwa :/

Gość ptasiek nastroszony
po czesci geny a po czeswci bledy zywieniowe od niemowklecia albo pozniej juz jedzenie nieregularne niezdrowe np. fastfoodow

Gość qwe22elejoin
a może to od słodyczy? słyszałem że słodycze idą w uda i tyłek.

Gość ptasiek nastroszony
to troche jak z konmi, a raczej klaczmi. klacz szlachetna to smukla a gruba pokurcz genetyczny na ktotszych nogach masywnych zapasionych to kobyla pociagowa

No i kościec, ptaśku. Ja mam strasznie szeroki rozstaw miednicy, niby wystają mi kości, a 90 cm jak obszył. A tyłek automatycznie wygląda wtedy na grubszy, nawet jak tłuszczu nie ma za wiele.

Gość HMS..CRSS...Petard
Znowu pretensje do całego świata. Przestańcie tyle żreć!!! Nic więcej nie trzeba. Mniej żarcia, więcej ruchu- proste i logiczne. W Oświęcimiu grubasów nie było.

qwe22elejoin - nie, słodycze idę wszędzie. Ja na przykład tyję równomiernie, ale tyłek przez budowę zawsze jest najgrubszy i uda najbardziej masywne, mimo że proporcje zostaję te co zawsze. Beznadzieja...

Gość Dreamed I was an eskimo
Bo wtedy jest zdrowo, idzie w dupę, uda i biodra. Gdy tłuszcz odkłada się na brzuchu, wtedy dla kobiety jest najgorzej. Takie kobiety chorują bardziej od tych co tyją w dupę, uda i biodra.

Gość ptasiek nastroszony
polska to zacofany kraj z biedy zarlo sie schaboszczaka czyli tluszcze i na deser bezposrednio budyn czy inszy szuwaks czyli weglowodany. i tak zapasiano kolejne pokolenia. dzis dzieci jedza rowniez zle mieszaja , wchlaniaja bezwartosciowe papki badz chrupki a zaraz potem obiad , brak witamin i mi8kroelementow powoduje zaburzenia przemiany materii. mala ilosc wypijanej dobrej wody. nie trzeba mniej jest ale madrzej.

Co z tego, że zdrowiej, skoro obleśnie to wygląda? I nie można ubrać spódnicy? Całe życie w długich spodniach, zero kostiumu kąpielowego, szortów. Super sprawa.

Gość chodnikowa83
ja kiedys na sile przytylam 8kg w nadziei ze urosnie mi biust..uroslo wszystko a tam nie ...waze niezale50kg a kazdy nadprogramowy idzie niestety tez w udo ;/ takze to najgorsze co moze byc

Gość qwe22elejoin
Jeszcze sobie przypomniałem jak mieszkałem w internacie to co druga dosłownie dziewczyna ze wsi miała tyłek nie proporcjonalny do reszty ciała. Prawie wszystkie miały od góry pasa normalną budowę a takie szerokie tyłki i to tylko te ze wsi.

chodnikowa83 - jak zeszłaś poniżej 50? Ja o tym marzę od tak dawna... U mnie jest chociaż ten plus, że w biuście mam tyle co w biodrach, troszkę to równoważy proporcje, ale i tak te nogi... mój największy koszmar.

Gość HMS..CRSS...Petard
To wina lenistwa i śmieciowego żarcia. Żarcia i ciągłego podżerania. I to jeszcze żeby zjeść z umiarem. NIE. Trzeba się nażreć do sytai to jeszcze czego? Kluchów, sosów, makaronów, ziemniaków i pieczywa. O słodyczach już nie wspomnę. I pretensje. Ja bym was wszystkie kazał ćwiczyć.

Gość alfons z twoich snów
HMS..CRSS...Petard To wina lenistwa i śmieciowego żarcia. Żarcia i ciągłego podżerania. I to jeszcze żeby zjeść z umiarem. NIE. Trzeba się nażreć do sytai to jeszcze czego? Kluchów, sosów, makaronów, ziemniaków i pieczywa. O słodyczach już nie wspomnę. I pretensje. Ja bym was wszystkie kazał ćwiczyć. Hahaha. Dobre sobie na początek zajmij sie swoją kogucią klata frajerze.

Gość antonio banderoos
wezcie stad ta ubecka kurwe-ptaska bo ja zapierdole! ty masz kurwo dopiero dobre geny- matki poniemieckiej koorvy a ojca esbeka :D

Gość antonio banderoos
rhovannion ale pierdolisz. z tego co widzialem i czytalem o tobie to masz idealna sylwetke-klepsydre. typowo kobieca. nie daj sobie wmowic ze idealna kobieta to kobieta o sylwetce 10letniego chlopca!kobieta ma miec piers, tylek i ladne wciecie w talii. a ty starasz sie na sile miec sylwetke jak facet. na glowe ci padlo dziewczyno

Ale niekoniecznie ma mieć też nogi jak baobaby. Ja mam tylko niezłe proporcje, a wcale to dobrze nie wygląda. Poza tym, grube nogi są wpisane w tą ponoć "idealną" sylwetkę. a ja bym oddała wcięcie w tali, cycki i biodra, byle być chuda, wysoka i mieś chudziutkie nóżki.

Gość chodnikowa83
pilnuje sie robie masaze pilllatesuje ciało ;] i nie moge jest pieczywa i slodyczy bo to zaraz idzie tam.. niestety nie mam piersi i kazdy zbedny kg podkresla te dysproporcje ale pociesz sie ze mam 2kolezanki ktore z mega figury gruszki zamieniły w mega chude laski takze ponoc mozna taka budowe probowac zmienic .... ciesz sie kobieto ze masz piersi bo ja przez swoje kompleksy stracilam mase wartosciowych chlopakow ; [

chodnikowa83 - ja nie straciłam żadnego przez swoje kompleksy, bo mnie, póki co, żaden nie chciał. Bo za gruba jestem :/ A ile masz wzrostu?

Gość chodnikowa83
tez niewiele ponad 165 .. nie obraz sie ale mam wrazenie ze przesadzasz to jak o sobie myslisz rzutuje na to jak faceci Cie poczytuja zaufaj mi ja mam mega kompleksy samoocene ponizej zera uwazam ze nie zaluguje na meza ..rodzine bo jestem jak moj ojciec mi wpaja czlowiekiem gorszej kategorii ale zakladam maske i udaje ze komunikatywna i otwarta ludzie to lubia mam "niewiemjakimcudem" powodzenie czesto obecni koledzy mowia ze bali sie do mnie zagadac myslac ze mam wysokie mniemanie o sobie kompletnie nie wiem skad takie tło mojej osoby ;/ a najgorsze ze mialam 3 powazne zwiazki jeden mnie zdradzil a 2 ja zostawilam uwazajac ze lepiej im bedzie z fajna wesoła i biusciasta babka u boku.... teraz mam potencjalnego chłopaka ale lata leca a ja wiem ze to przechodni zwiazek ktory utrzymuje na gruncie przyjacielskim bo prawde mowiac normalnych wolnych juz nie ma ;/

Gość chodnikowa83
przepraszam za bledy ale ja mam taka dysleksjografioanalfabetologie ze to tylko potwierdza moja ułomnosc ;/

No to Ty masz dużo lepszą figurę, bo jesteś wyższa ode mnie i szczuplejsza. Zazdroszczę Ci. Też nie jem słodyczy, pieczywa, makaronów... Ale nie mogę zejść poniżej 50. Marzy mi się 45-47 kilo, to by była idealna waga, parę kilo niedowagi, a pewnie lepiej bym wyglądała. Wiesz, ja na co dzień jestem otwarta, taka dusza towarzystwa, mnóstwo znajomych, sporo przyjaciół. Ale powodzenia nie miałam nigdy, 0 związków, randek, dno po prostu. A zaraz będę mieć 25 lat :/

Gość chodnikowa83
Rhovannion potem jest gorzej... ja w mlodosci mialam wiecej sily checi i ochoty teraz dobijam30 i jestem juz co tu czarowac stara baba ;/ a co do schudniecia to redukuj cm obwody nie mase ciala bo ja z nerwow daaafaccto po rozstaniu zjechalam do wazac 46 a nogi mialam gorsze niz przy 49 no i to nie jest adekwatne bo wizualnie ktos moze wazyc wiecej a wygladac na mniej i na odwrot jednak tez podzielam zdanie ze nie ma nic gorszego niz figura gruchy bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość prezesqaaaaaaaaaaa
leczcie sie na glowe ! :D:D

Gość swqw
Rhovannion ale ty ogólnie brzydka jestes

Gość chodnikowa83
dajcie spokoj po co ten jad... kazdy czlowiek ma co dostał od Boga ....nie ma sensu sie licytowac kazdy zdaje sobie sprawe ze za mniej i barddziej urodziwi wiem ze to niesprawiedliwe bo sa nieziemnsko piekni i do tego madrzy wrazliwi i skromni ludzie w jednym ....ale takie infatylne buraczano dziecinne teksty na temat cudzego wygladu swiadcza o zwyczajnej GŁUPOCIE ;/ Rhovannion nie wiem czy ładna czy nie ale przynajmniej do głupich nie nallezy

Gość Luizkaspodczarnejdziury
Jestem wegetarianką i wszyscy mi mówią, że jem mało wręcz za mało i chudnę ale to nic nie zmienia bo nogi są chudsze ale niekorzystnie to wygląda bo robię się z biustu płaska jak deska a nogi są nieproporcjonalne ale są mężczyżni którym się to podoba bo przynajmniej mają na co popatrzeć więc nie przejmuj my się tym tak za natto ;) taka uroda moim zdaniem nie wygląda to tak najgorzej gdy się zejdzie do wagi 60 kg przy wzroście 163 ja tyle ważyłam i koledzy ze studium mówili, że mam bardzo ładną figurę i nie spotkałam się z obrażanie mi mojej figury ze strony chłopców a dziewczyny mówiły że legnisy świetnie wyglądają na moim ciele więc polecam ćwiczyć bo wtedy przybierze się na wadze ale nogi nabiorą mięśni tak jak moje :)