Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama86

mozliwe uczulenie od witaminy d3???

Polecane posty

witam:) moj maluch(niecale 10 miesiecy) od 3 tygodnia zycie mial tradzik niemowlecy(okropna cere:() i dostawal wit d3 bo lekarz tak nakazal. okolo 4 miesiaca przestalam mu ja dawac bo akurat bylo lato i duzoooo spacerkow(nie wiem moze dlatego pryszcze wtedy zanikly) tydzien temu znowu zaczelam podawac(bo zima i malo slonca) i nagle cera jak przy azs:( bylam u lekarza i oczywiscie jak zwykle to w anglii bywa-dziecko zdrowe a uczulenie napewno od jedzenia. z tym ze ja nic nowego jeszcze za bardzo nie wprowadzilam,wiec pytam czy to moze byc wit d3??? malo tego na internecie... jest to wogole mozliwe zeby od tego mial tak straszna cere???

Gość Maggie B
Nie wydaje mi sie ze to od witaminy. Ja tez ja podawalam mojej corce chyba od 2go tygodnia i tez miala straszna skore na buzi a po podaniu witaminy nawet sie pogorszylo. Lekarz zapewnil mnie jednak ze to nie wina witaminy tylko po prostu z tymi krostami juz tak jest ze nawet przez kilka miesiecy moga sie pojawiac z roznorodnym nasileniem. Teraz mpja corka ma ponad 3 m-ce i cere bez klopotow. Czasem sie pojawi kilka kropek ale wiem ze to normalne. A z zalecen lekarza to tyle zeby stosowac krem nawilzajacy na buzke i juz. Nie martw sie samo zejdzie.