Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuszzzzzz

POLEĆCIE DOBRY TUSZ DO RZĘS-ABY SIĘ NIE SKLEJAŁ!!!!!

Polecane posty

Gość tuszzzzzz

BO KUPIŁAM WCZORAJ Z EVELINE I MASAKRA TAK MI POSKLEJAŁ RZĘSY ŻE NIE IDZIE ICH ROZCZESAĆ TYM BARDZIEJ ŻE WYSYCHA MOMENTALNIE. OD RAZU DAJCIE CENĘ.

Gość Don Óskaro
Roksa http://www.roksa.pl około 100 zł ale starcza na bardzo długo

Gość tuszzzzzz
tego typu tusze nie są mi potrzebne-nie muszę szukać w necie wrażeń. Ktoś ma normalne propozycje?

Gość tuszzzzzz
byłam kotku w drogerii kupując wczoraj tusz który mi Pani sprzedawczyni stara baba poleciła.kotku.

Gość testuje rozne
tez dalam sie nabrac na eveline ale sklejal i b szybko wysechl wrocilam do firmy Rimmel,i te tusze najbardziej mi odpowiadaja ,teraz mam Extra Super lash no nie powala ale 14 zl(promocja rossman) i ciagle swiezy,i ok alle lepsze takie ok 30-32 zl z złota koncowka Glam eyes bodajze,silikonowa szczoteczka,taki mi spokojnie "działał" pol roku,raz trafilam ze do czarnego dodawali w tej cenie drugi kolorowy,wzielam grafit i byla super promocja' nie moge uzywac MAYBELINE pieka mnie oczy,osypuje mi sie wszystko na policzki i łamią sie rzesy,szczegolnie ten zółty-to opakowanie,a moje kolezaki b zadowolone

Gość naliktka
bardzo lubię tusze z Astora teraz mam pogrubiający Big@Butiful ładnie rozdziela i pogrubia vena 36 zł , nie kupuję tańszych tak koło 12-18 bo mam złe doświaczenie,

Gość tuszzzzzz
dziękuję kotku Tobie też życzę aby Ci pisior do jajek nie przymarzł. za 30 zł to jeszcze nie tak drogo,ten co kupiłam też ma silikonową szczoteczkę ale tyle tuszu się zbiera na niej że nawet nie mogę zebrać nadmiaru.

Gość to to to to
do tego tylko szczotke do zębow,tym to zęby najlepiej,najlepiej zakonserwuje

Gość ja odradzam
scandlaneyes rimmela, za duża szczoteczka szybko wysycha i no ogólnie ciężko sę nim pomalować... może jakieś droższe rimmela?? poprzednio miałam jakiś z silikonem miss sporty, nie był zły i w cenie dość przystepnej

Firmy Bell też są całkiem całkiem. Może nie idealne, ale używam i jestem zadowolona... :)

Gość ten Rimmel
ogladnij,w rossamnie masz tak mozliwosc chocby,bardzo malo sie nabiera,jak chce konkretnie sie pomalowac to musze b duzp razy powtórzyc,patrz na pojemnosc jak bedziesz kupowala jakikolwiek tusz,tu oszukuja,jedni daja nawet 12ml a np znana b marka tez silokonowa szczotka wielkei opakowanie 4,5 ml,,,,i z kolezanka kombinowalysmy o co chodzi ze po 1,5 mca tusz sie skonczyl....i poczytalam na opakowaniu,,,,kurcze 55zl kosztowal byl tez dobry lash architect rimmel,ale nie wiem ile kosztuje,ja kupowalam od dziewczyn ktor przywoziluy kosmtyki z Anglii i b tanio sprzedawaly pa😘 🖐️

Gość o tennnnnnn
Maybelline, Colossal Volum' Expres mi nie sluzy,łamią mi sie koncówki rzes,a po kilku h spada wszystko na policzki,reszta okruszkow podraznia oko,nie polecam

Gość tuszzzzzz
ja dokłafnie kupiłam ten-Eveline volume celebrity tusz do rzęs pogrubiająco-wydłużający i serum odbudowujące

Gość tuszzzzzz
administratorka kafeterii !-skończ już.

Gość tuszzzzzz
zapytaj się mojego męża. idź na inny temat może,co?

Gość tuszzzzzz
dobra mam już 2 głosy na Astor. Jeszcze poczekam:)

Gość tuszzzzzz
nie mówię,bo nie całuję się z innymi facetami. Mój mężuś najlepszy.

Gość a ja lubię Eveline
są w miarę tanie i dobre jakościowo kiedyś uzywałam Max Factora 2000 Calorie ale gdy spróbowałam Eveline stwierdziłam że są tej samej jakości więc nie warto przepłacać tusze Eveline mają fajne gęste szczoteczki a te niektóre drogie tusze mają tak beznadziejene szczoteczki że nie da rady nimi normalnie wytuszować rzęs, jakieś silikonowe albo zbyt małe lubię tradycyjne szczoteczki o normalnym kształcie a nie takie udziwnione, płacisz za markę, reklamę i rzekomą innowacyjną formułę czy udziwnioną szczoteczkę a tusz jest do kitu kupiłam kiedyś Loreala, tego z odnawiającym serum, wydałam ze 40 zł i po dwóch próbach wyrzuciałam bo nie dało się tym normalnie wytuszować rzęs, teraz mam Eveline Million Calories i jestem zadowolona wejdźcie na stronkę Eveline i same zobaczcie jaki mają wybór tuszy, także dla alergików

Gość tuszzzzzz
ale o którym Astorze mówicie bo sprawdzam na allegro jak wygląda i są różne

Gość Irryyyssseekkk
Polecam Max factor 2000 Calorie. Uzywam go od lat.Pieknie pogrubia i jednoczesnie wydluza rzesy. Wg mnie nie ma lepszego tuszu. Jego cena w Rossmannie to 29 zł.

Gość tuszzzzzz
czemu się mnie przyczepiłeś? nie masz innego obiektu do zainteresowań?

Gość 34567890
a ja wczoraj kupiłas jakis za 5,99zł i jestem zadowlona, wydłuza nie skleja, nie rozmazuje

Gość ma piekny
kwiat miedzy nogami...kaktus z kolcami:P

Gość a ja lubię Eveline
aaa i jeszcze jedno, bardzo często te drogie tusze są w drogeriach po prostu przeterminowane bo nikt ich nie kupuje i zbyt długo leżą na półkach, inna sprawa że często nie mają daty produkcji, więc nawet nie można ustalić czy są nadal zdatne do użycia, często też klientki otwierają tusze by zobaczyć konsystencję czy kolor i tusze przez to są obeschnięte kupując tusz warto wiec zobaczyć tester by zobaczyć kolor, konsystencję, szczoteczkę oraz sprawdzić dokładnie datę ważności czy produkcji na opakowaniu, dobrze też gdy tusz jest fabrycznie opakowany i jest pewnosć że nikt go wcześniej nie testował czy otwierał

Gość tuszzzzzz
kaktusa to ma on a nie ja hehe chyba w kwiecie wieku

Gość tuszzzzzz
nie no ten tusz to do 2014r ale fakt-nie był w folii i go otwierała