Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa 24

Bielizna z lumpeksów :) kupujecie - tylko szczerze!

Polecane posty

Gość Ewa 24

Wiem, że to nie ten dział, ale tutaj niezwykle duża aktywność:) Czy kupujecie bieliznę (staniki, majtki) w lumpeksach? Ja tak. Trafiają się majteczki lub stanik ze świetnych firma za 1 zł... Najpierw jeśli materiał pozwala polewam wrzątkiem, piorę w pralce a na koniec pryskam sprayem "skinsept pur", który jest antygrzybiczny, antywirusowy (łącznie z HIV). Czy Waszym zdaniem jest to obrzydliwe ?

Gość Joginkaaaaa
Ja też kupuję, piorę w wysokiej tempereturze, a poza tym ciuchy ze szmteksow są dezynfekowane:)

Gość w11.
jak nisko trzeba upaśc by zakładac bielizne kupioną w lumpeksie ? ubrania owszem,ale bielizne osobistą ???

Gość czasem sobie
sobie 1 raz kupiłam bokserki ale wygladały na super kupuje mojej nastolatce biustonosze-takie aa lub w formie koszulki za pare groszy w sklepie 1 dla mlodej kosztuje 20-30 zł a ona rosnie-a tam sa takie ładnie i jakosciowo super mlodszej kupuje rajtuzki i skarpetki ma 4 latka

Gość Ewa 24
Ale to nie wynika moim zdaniem upodlenia się czy upadku na dno tylko z faktu ze te rzeczy są świetnych marek i kosztują grosze...

Gość myślę że kupowanie
bielizny w lumpie to przesada. ja to nawet jak ciuch kupię to sie brzydzę (psychicznie nie mogę się przełamać) a co dopiero bielizna:O

Gość Ewa 24
Ja tam wszytsko dokładnie odkażam różnymi środkami, nie ma szans na żadne pozostałości po dawnych właścicielach

Gość figiel**
"Bielizna z lumpeksów :) kupujecie - tylko szczerze!" o kurwa :o

Gość Ewa 24
Znam bardzo dużo koleżanek które kupują majtki w szmateksie i są to normalne dziewczyny, a ich chłopcy nawet nie wiedzą co zdejmują ze swoich dziewczyn...:D Mnóstwo ludzi kupuje, na moich oczach:D

Gość w11.
] Ewa 24 Ale to nie wynika moim zdaniem upodlenia się czy upadku na dno tylko z faktu ze te rzeczy są świetnych marek i kosztują grosze... widac,ze dla Ciebie liczy sie metka za grosze mozna kupic zwykłe majtki na bazarze,ale NOWE a nie po jakich zagrzybiałych cipach

Gość w11.
uprzedze twoją odpowiedz masz racje,to toja dupa i masz prawo na niej nosic co ci sie tylko podoba

nigdy w zyciu :-O obrzydlistwo, to juz byl wolala miec 5 paar majtek niz kupowac uzywana bielizne w lumpexie :-O :-O *zyga*

Gość Ewa 24
No może masz rację, ale majtek w takich gasonach nie kupisz na bazarze, a w dodatku zeszmacą się po 3 praniach albo i mniej. Czy uważasz, że po starannym odkażeniu nadal są obrzydliwe, nawet jeśli wyglądają na nowe i nie może tam być śladu żadnych "grzybów" jak mówisz?

Gość myślę że kupowanie
i tak uważam że to przegięcie. są po prostu rzeczy które muszą być nowe i koniec tematu ( szczoteczka do zębów, bielizna itd.)

Gość Ewa 24
*fasonach miało być

Gość To juz poza granice smaku
Obkropnosc. Naprawde jak mozna kupowac po kims bielizne????????????????? A co jesli ktos za przeproszeniem sie w te majtki zesral??????? Jak mozna nosic cos wiedzac ze ktos kiedys w tym mial bagno????? Chyba lepiej nie "makrowe" z tagu niz obsrane i wyprane z lumpeksu.... Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość w11.
ale zgodze sie z tym,ze duzo kobiet kupuje bielizne w lumpkach ja kiedys szukałam dla córki takich ocieplanych spodni na zime,bo jechała na obóz 7 dniowy i jakos nie usmiechało mi sie kupowac nowych. upolowałam juz i stoje w kolejce a przede mną b.elegancka kobieta,na oko miała 35-40 lat a w koszyku zame majtki,staniki,koszulki nocne,a nawet rajstopy ...

Gość dziadek ale nie mróz
Kupuję. Kiedyś częściej, a teraz sporadycznie bo mi się ciuchy w szafach nie mieszczą. Jedno zastrzeżenie - nigdy nie kupowałem i nie kupię bielizny osobistej.

Gość Ewa 24
JellyBelly a co cię tak smieszy w tym, że to środek aktywny wobec wirusa HIV?

I jak mozna dziecku kupowac uzywana bielizne??????????????????????

Ewa 24 przepraszam, ale musze to poweidziec, a Ty kretynko nie znasz podstawowych zasad i nie wiesz jak sie mozna zarazic HIV ??? :-O :-O PRZEM MAJTY Z LUMPEXU ??? :-D tego jeszcze nie bylo :-D

Gość w11.
no sorry,ale kuzwa chyba gołym okiem nie widac,ze na bieliznie są skupiska grzybicy nie bede dyskutowac na ten temat,bo mamy odmienne zdanie ja wole sobie kupic 10 par nowych majtek za pare groszy(i uwierz,ze piore je w pralce i nic sie z nimi nie dzieje) niz jedne EKSKLUZYWNE Z METKĄ w lumpie. Jest to dla mnie poprostu obrzydliwe

Gość ha ha he he hu hu
Mogę ci sprzedać moje opierdziane majty za 0,50zł Jak widzisz jestem konkurencyjny

Gość Ewa 24
JellyBelly Uważam, że wyzwyskia to już przesada. Uważam, że jakbyś umiała czytać to nie wyciagałabys takich wniosków. Nie napisałam, że przez gacie mozna się zarazić HIV tylko, że to dezynfekcji ubrań (w tym bielizny) z lumpeksu używam srodka antygrzybicznego, antybakteryjnego i antywirusowego, który dział równiez na wirusa HIV, wiec łatwo się domyślić (jak widac nie wszytskim), że miałm na celu podkreślenie ze to wysoce skuteczny srodek bo jest aktywny nawet wobec HIV, a nie to, że przez gacie sie nim zarazisz...

Gość w11.
na sam widok grzebiących kobiet w koszach z bielizną osobistą robi mi sie niedobrze

Ewa 24 A dobrze ci nosic majtki z myslac ze moze ktos mial rozwolnienie i twoje zdezynfekowane majteczki teraz ty masz na dupsku?

Ewa, tak to zdecydowanie przesada, kupowac noszone po kims gacie, i spryskiwac je srodkiem przeciwko HIV :-) :-)

Gość Ewa 24
Ale one są czysciutkie, jak nowe... żadnych zeszmaconych, zabrudzonych czy przebarwionych bym nie kupiła. Szczerze założyłam ten post bo niedawno kupiłam sobie majtki dobrej firmy za niecałego zeta i nie widziałm w tym nic złego, ale zaczęłam sie zastanawiać, nie zapytałabym nikogo ze znajomych o zdanie bo wstyd wiec chciałam poznac opinie z kafeterii. No i jak widać poznałam, teraz sie zastanawiam nad kupowaniem tej bielizny bo faktycznie, każdy kto sie tu wypowiada ma jednoznaczne zdanie... a staniki? to też obrzydliwe?

Gość dziadek ale nie mróz
JellyBelly nie szalej. Jeszcze od samych majtek nikt HIV-em się nie zaraził. Potrzeba do tego trochę więcej aktywności. Ewa 24 są sprawy ważniejsze od posiadania super modnych majtek. Fakt jest taki, że jak kupuję nowe w sklepie to i tak je piorę przed założeniem na tyłek. Skąd mogę wiedzieć czyje ręce ich dotykały. Dla wszystkich chcących kupować rzeczy używane, a obawiających się różnych świństw polecam środek o nazwie "Aerodesin 2000" do kupienia w aptekach. Mnie poleciła go znajoma, która z zawodu jest zimnym chirurgiem. Używam tego preparatu np. do spryskania butów (własnych) po sezonie, aby stojąc w szafce nie złapały grzyba lub pleśni.