Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Daniel

Żona nie chce ze mną się kochać. Jesteśmy razem 7 lat.

Polecane posty

Gość Pan Daniel

Ja mam 44 lata, moja żona ma 28 lat. Od trzech tygodni nie uprawialiśmy seksu. Wcześniej też nie było za różowo. Zdarzało się raz na tydzień, czasem dwa razy. Mamy jedno cudowne dziecko, córkę (lat 4). Jesteśmy kochającą się rodziną, ale wydaje mi się, że wszystko powoli zaczyna się sypać. Żona unika mojego dotyku, nawet wymyśliła sobie, że będziemy spać na osobnych łóżkach. Nie wiem co robić. Boję się, że przyjdzie jakiś obcy facet i rozpieprzy moją rodzinę. Tego bym nie zniósł. Materialnie dobrze nam się powodzi. Oboje mamy stałą pracę, mieszkanie, samochód, stać nas na przedszkole, wycieczki wakacyjne, chodzimy na imprezy kulturalne. Dlaczego to się sypie? Nie rozumiem ...

Gość figiel**
"ruszaj się ruszaj ty stary dzidzie" :D

Gość lena ##
Jakiś powód jest. Z żoną musisz rozmawiać, my możemy tylko snyć pomyśły, dlaczego tak jest.

Gość siostraMierzwa
niektorzy twierdza, ze po 7 roku nadchodzi kryzys, co ma nawet swoje uzasadnienie w astrologii. do zony marsz i probowac rozmawiac, dociec przyczyn.

Gość idzie zima idzie zima
może ten obcy facet już się pojawił w życiu żony??? rusz głową i sprawdź to!!!

Gość nie za różowy berecik
Jeżeli wcześniej już nie było za różowo, to może być tylko gorzej. Jeżeli Ty nie wiesz dlaczego Twoja żona unika Twojego dotyku, to czemu pytasz o to nas?

Jeżeli już szukasz "obiektywnej" odpowiedzi, to spróbuję. Czym innym jest 37 letni facet dla 21 letniej dziewczyny, a czym innym 44 letni, eksploatowany już przez lat 7 dla 28 letniej kobiety, która już wie czego chce. :(

Gość w11.
albo ma kochanka albo zaczęła się Tobą brzydzic nie oszukujmy sie,44 mężczyzna to juz nie to samo co 30-35

Gość luna3838
wypraszam sobie,mój maż ma 40 i ciało jak młody Bóg,az mu zazdroszcze bo mnie juz niestety,ale pomału zaczyna nadgryzac ząb czasu

Gość fujfujfujfuj
tu kurwa nastepny kretyn maznal watek i sie zmyl a wy durnie nakrecajcie sie :D

moj maz ma 43 lata,ja 28,jestesmy razem 5,5 roku,milosc nadal kwitnie:) tyle,ze my nie mamy dziecka... dla mnie dziwne,ze taka mloda kobieta nie chce sexu.

Gość silaczka41
wiele bym dała aby mój facet miał taki problem.... a tu ją potrzebuje a on nic..... a nie pomyslalem że różnica wieku?wiesz na początku zafascynowani zaproponowanie....a teraz?no cóż. wszystko już macie.siebie.dziecko.teraz dopiero widzi w co wdepla ..... jest młoda,a jak zaszła w ciążę miała zaledwie 24lata...a ty?40..... wybacz ale faceci w tym wieku a tym bardziej 44latkowie nie są atrakcyjni fizycznie seksualnie....sam chyba widzisz jak twe ciało się zmienia... ją sama mam 43lata i wybacz nie czułabym pociągu do atrakcyjność cielesnej mężczyzny w tym wieku..... owszem może facet być atrakcyjny w tym wieku ake-intelektualnie materialnie mentalnie itp.... ale aspekt seksualny odpada.chyba że na szybkie numerki z kochanka.... wybacz.nie mówię tego złośliwie.ale taka jest kolej rzeczy..... ty jesteś duuuzo starszy a ona młodziutka...dopiero teraz otwierają jej się oczy na świat.....

Gość Pan Daniel
Samotny ty cwelu tobie już nic nie pomoże.

Gość Pan Daniel =Egoiste
:D

"dla mnie dziwne,ze taka mloda kobieta nie chce sexu" - skąd masz taką informację? Może właśnie ona chce seksu. A co ma z tym gościem? Coś co on nazywa "seksem".

Gość niedlapsakielbasa
Raaany tak oceniacie faceta jakby przynajmniej byl jakis staruchem...faceci po 40tce tez sa atrakcyjni,no oczywiscie nie tacy co maja brzuch wielki od piwa,ubieraja sie byle jak ,niue dbaja o siebie a siedza tylko przy piwku i tv... ja mysle ze musisz powaznie z zona porozmawiac,bo jej pomysl byscie mieli osobne lozka umialabym zrozumiec jakbyscie mieli po 70tce a nie teraz...i to ze odpycha Ciebie tez nie jest ok....cos sie dzieje,porozmawiaj z nia i badz czujny..zycze Ci powodzenia...

ja mam 24 lata z mężem jestem 4 i szczerze też mi sie nie chce już sexu nie mam pojęcia czym to jest spowodowane.. u mnie libido na 0

Gość syndrom znieczulenia
O! Kolejny o którym będzie głośno w tv że zasztyletował kobietę i dziecko bo chciala odejść do innego .. skąd ja to znam? :P Lepiej idźcie na terapię małżeńską to się jeszcze da z tego coś uratowac. Baa .. to moze uratować wam życie!!!!!

o to chodzi że od 2-3 miesiecy nie jem żadnych :) i mi sie zdaje ze tu nie leży wina po stronie tabletek :/

Gość to prowo egoiste durnie
.

Gość to prowo egoiste durnie
yem kupę

Gość hsdaghfsgfhjkdfhd
Pamietaj, ze gra wstepna zaczyna sie z rana i trwa caly dzien a nie 15 minut przed seksem. Tylko nie badz wyuzdany czy wulgarny. Po prostu rano, pocaluj zone, postaraj sie jej wyslac milego sms w ciagu dnia, po pracy pogadaj z nia, przytul, poswiec troche uwagi, powiedz ze ladnie wygalda. Pocaluj ja w trakcie zakupow w sklepie tak jakbyscie na pierwszej randce byli. Zadbaj o podstawowa higiene. Prysznic, rano i wieczorem z zelazna regularnoscia, ogol sie dokladnie kazdego dnia rano, uzywaj dezodorantu ZAWSZE i wody po goleniu i zadbaj o zeby. Idz na czyszczenue i przeglad i czysc zeby kazdego dnia rano i wieczorem. Wiem, ze to podstawy ale niektorzy mezczyzni po 40-tce nie zdazyli sie ich nauczyc. I zapytaj zony czy moze chrapiesz :)

Gość hsdaghfsgfhjkdfhd
Pamietaj, ze gra wstepna zaczyna sie z rana i trwa caly dzien a nie 15 minut przed seksem. Tylko nie badz wyuzdany czy wulgarny. Po prostu rano, pocaluj zone, postaraj sie jej wyslac milego sms w ciagu dnia, po pracy pogadaj z nia, przytul, poswiec troche uwagi, powiedz ze ladnie wygalda. Pocaluj ja w trakcie zakupow w sklepie tak jakbyscie na pierwszej randce byli. Zadbaj o podstawowa higiene. Prysznic, rano i wieczorem z zelazna regularnoscia, ogol sie dokladnie kazdego dnia rano, uzywaj dezodorantu ZAWSZE i wody po goleniu i zadbaj o zeby. Idz na czyszczenue i przeglad i czysc zeby kazdego dnia rano i wieczorem. Wiem, ze to podstawy ale niektorzy mezczyzni po 40-tce nie zdazyli sie ich nauczyc. I zapytaj zony czy moze chrapiesz :)

Gość skadi
Boję się, że przyjdzie jakiś obcy facet i rozpieprzy moją rodzinę moze wrecz juz jest nowy, tyle, ze ty o tym jeszcze nie wiesz

Uznała że? Będzie już tego dobrego!!!Czas na zmiany. Przykre? No wiesz różnica wieku robi swoje.

"ogol sie dokladnie kazdego dnia rano" - fajne. I myj się też kiedy już będzie po. Przed seksem możesz być nieogolony i nieumyty. Ale.... "uzywaj dezodorantu" ZAWSZE A ty autorko tych mądrości chodź ZAWSZE w minispódniczce. Nie musisz się myć przed. Wywietrzy się.

Gość Pan Daniel =Egoiste
jem stolce

Gość Egoisteee
:D