Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjopejka123

CO ROBICIE W ŻYCIU???

Polecane posty

Gość kasjopejka123

Kurcze chyba załapałam egzystencjalnego doła:((( Jak stąd do warszawy..albo dalej:( Pracuje!Jak na warunki w których mieszkam...zarabiam nawet nieźle... skończyłam studia, zrobiłam jeden kurs który wcale mi nie jest potrzebny i nie wiem co dalej...nic się w moim życiu nie dzieje:(( Wracam z pracy jem obiad i albo prze tv albo na zakupy, albo do kompa...oglądam filmy - przynajmniej w tym temacie mam cos do powiedzenia... Mąż pracuje do 18..czasami pójdziemy na basen..ale tak??? CZuję że stoooję w miejscu, że się nie rozijam...ale na rozój potrzeba kasy - a my wszystko co dostaniemy, co odłozymy wkładamy w nasz dom:(( Już sama nie wiem...a co wy robicie?macie jakieś pasje? Ja zawsze chciałam nauczyć się francuskiego...podstawy mam..ale tak cięzko mi się zmobilizować...może jakbym na jakiś kurs poszła...

Gość trrrrrrrrrrrr'
musisz z mezem czesciej bara bara

Gość kopczyk33
ja znam francuski na zaawansowanym

Gość trrrr&a
francuski czyli oralny

Gość kasjopejka123
bara bara jest:)częściej to i to by się znudziło...a jeszcze teraz dopadła mnie jakaś pieprzona grypa.... jak się rozwijacie?robicie jakies kursy?mój mąż twierdzi, że szkoda na to czasu...bo można ewentualnie pójśc na język..ale kursy dla kursów bez sensu... albo jakaś podypomówka...

Gość kasjopejka123
ciąża??/ja nie chcę na razie dzieci:)chyba mam lenia w dupie normalnie!!!powoli zaczynam się yak nad tym zastanawiać...wszyscy tacy zgopnienia ja mam w ch....j i troche czasu...czasami cos tam wezmę dodatkowego....

Gość uyyyyyy
lenia w doopie ? hahaha dzieci sie robi do pipki a nie do doopy

Gość kasjopejka123
oj mówiłam dzieci nie...a jak będe juz na tym etapie to poczytam gdzie się robi:P

Gość kasjopejka123
czyli nic mądrego nikt nie powie:)