Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaa1987

odchudzanko - minus 6 kg :)

Polecane posty

Gość kalinkaaa1987

Hej wczorajszy dzień zaliczam do udanych, dieta utrzymana :) zjadlam 3 jogurty jogobella light z otrebami 450 kcal, Zupa pomidorowa 150 kcal Buduje w wersji light to ok 200 kcal 2 duże jabłka 200 kcal Był oczywiście też fitness i balsamik wyszczuplajacy:)

Gość hahahahaahahahahaha
co to sa buduje?

Gość Kalinkaaa 1987
Pisałam w pracy z komórki i stąd ten błąd:) chodziło o budyń

Gość dwa duze jalbka
to 200 kcla,jedno duzo jalbko ma 200 kcal,100 gram jablka to 45 kcal,

Gość Kalinkaaa 1987
4 jabłka weszły na kg - wiec tak policzyłam ok 200 kcal :) a dzisiejsze menu: śn - jogobella light z otrębami - 200 kcal 2 śn big jabłko - 150 kcal obiad - żupa krem pomidorowy z pół szkl gotowanego makaronu - 200 kcal budyń - 200 kcal w planach : podwieczorek: naleśnik (1 jajbko, otręby owsiane, mąka, woda, troche cukru waniliowego) i dżem ) - 350 kcal kolacja - postaram sie zeby jej nie było - ewentyalnie jogobella light :) czyli razem 1200 kcal io oczywiście lece zaraz na fitness :) Pozdrawiam

Gość Kalinkaaa 1987
Fitness zaliczony czyli ok 300 kcal mniej :D teraz prysznic i balsam wyszczuplający, maseczka i manicure i pedicure :)

Gość Kalinkaaa 1987
Kolejny dzień dietki :) z fitnesu dziś niestety nici - bo za dużo spraw miałam do załatwienia a teraz praca :/ a menu dzisiejsze przedstawia się następująco:) śn - jogobella light z otrębami - 200 kcal 2 śn jabłko - 100 kcal obiad naleśniki z otrębów + jajko + dziem niskosłodzony - 400 kcal podwieczorek - jabłko - 100 kcal kolacja gorący krem z kalafiora - 200 kcal czyli ok 1000 kcal wiec w normie :)Pozdro

Gość Kalinkaaa 1987
Kolejny dzień udany - cieszy mnie to niezmiernie :) Teraz prysznic, i balsamowanie:)

Gość Kalinkaaa 1987
Dietka dzień 4:) i jeszcze jutro taki wstęp do diety a potem jeszcze skuteczniej zamierzam walczyć w wymarzoną sylwetkę .:) Dziś: 3 jogurty - 300 kcal naleśniki z otrębów of course ;) - 300 kcal dżemiki 2 szt - 100 kcal kostka rybna - 100 kcal jabłko - 100kacl budyń - 200 kcal już jest 1100 wiec do wieczora może jakaś zupka ew. serek ale co wazne fitnes dziś zaliczony Dużo węgli, ale od poniedzałku koneic z węglami i bedzie białko !

Gość ztefree1990
ja sie do ciebie dolacze ale od jutra.

Gość Kalinkaaa 1987
oki super - zapraszam - we dwie zawsze raźniej :) Pozdrawiam

Gość Kalinkaaa 1987
Dziś Bułka z ziarnami - 150 kcal 2 plastry szynki - 50 kcal ogórek, pół jajka, troszke ketchupu - 100kcal budyń - 200kcal jogurt - 150 kcal obiad : pieczarki z mięsem - 300 kcal potem jakies jabłko i jogurcik light:)

Gość Kalinkaaa 1987
od jutra - konkretna dietka oto plan na jutro jogurt light z duża ilością otrębów - 200 lca w pracy jabłko duże - 150 kcal obiad bigosik - 250 kcal nalesnik z dżemem - 200 kcal jogurcik z otrebami w razie ochoty na słodnie budyń na mleku 0,5 ze słodzikiem :)

Gość Kalinkaaa 1987
kolejny dzień 6 :) zostało mi 15 dni do pomiarów a dziś plan przedstawia się następująco - na śniadanie jogurt z serkiem i otrębami - 250 kcal obiad bigos - 200 kcal naleśnik z serkiem i jugurtem, troszke dzemu - 300 kcal łacznie 750 wiec jest dobrze :) i wieczorem fitnesss oczywiście

Gość Kalinkaaa 1987
dzień 7 :D Od rana: jogurcik z serkirm light i otrębami - 250 kcal - trochę zupy pomidorowej - 100 kcal obiad naleśniki z serkiem i dzemem - 400 kcal i jeszcze od rana był fitness, a tera praca i wieczorkiem coś delikatnego ;) aaa no i balsamy wyszczupljące każdego rodzaju Pozdrawioam

super, że tak trwasz na diecie :) trzymam kciuki, żebyś była zadowolona w wyniku, bo z pewnością będzie porażający :) chyba też spróbuję :)

Gość grubaitlusta
DZIEKI ZA RADY TEZ MUSZE SCHUDNAC BO JAK WIEEPRZ WYGLADAM MOJA WAGA TO AZ 46 KG PRZY WZROSCIE 166!

Ja też muszę schudnąć jak narazie 2,5kg mniej jestem na diecie kapuścianej plus białko

Gość Kalinkaaa 1987
i kolejny dzień udany :) Jupi Jutro również planuje bardzooo dietetyczne menu :)

Gość Kalinkaaa 1987
Witajcie :) Dieta dzień na śniadanie 1,5 kubka jogobelli light z otrębami na zapchanie żołądka :) - 250 kcal 2 śn - jabłko obiad gotowana brukselka i na reszte dnia jak na razie pomysłów brak - ale pewnie jogurciki i fitness - pójde chociaż na 30 min Miłego dnia

Gość Kalinkaaa 1987
hej był jeszcze na obiad naleśnik, ale to z powodu brak czasu na 2 śniadanie - nie było jabłka :) A teraz jeszcze jogurt i koniec na dziśśśśś