Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

kupię suknie ślubną

Polecane posty

Gość gość
Sprzedam śliczną suknię ślubną rozmiar 52/54 zakupioną w salonie Afrodyta w Ciechanowie.Kolor jasny ecru z halką. Suknia pięknie się układa, ma marszczenia od ramion do bioder, które maskują mankamenty figury. Koło lewego ramienia naszyta jest róża z pomarszczonego materiału. Jest prosta, lekka, elegancka z krótkim rękawkiem ( z siateczki). Suknia jest wyprana. Istnieje możliwość przymiarki. Więcej zdjęć na maila. Gorąco polecam

Gość Magdalena199212
Sprzedam suknię ślubną rozmiaru 36na38 na wzrost ok 170cm. Mocno marszczona z koronką i koralikami. Góra ładnie usztywniona, eksponuje kształty. Jest wygodna w noszeniu a co najważniejsze w tańcu. Dodaję do tego kolię, którą widać na zdjęciu z bransoletką i kolczykami, kwiatek z diamencikami na włosy oraz krawat z wstawką dla Pana Młodego. Więcej informacji na mail lub pod nr. telefonu.

Gość Magdalena199212
magdalenaitomasz@interia.pl

Gość gość
Mam do sprzedania piękną śnieżnobiałą suknię. Suknia jest jednoczęściowa, gorset i dół sukni zdobiony jest koronką z koralikami. Pięknie mieni się w blasku słońca lub fleszy. Dodatkowym atutem jest to, że jest naprawdę wygodna, nie krępuje ruchów, wspaniale się w niej tańczy. Suknia była szyta na wzrost 175 cm plus 6 cm obcas. Rozmiar 38 (możliwość regulacji). Suknia kupiona była w salonie, używana tylko raz, potem poddana profesjonalnemu czyszczeniu i czeka na nową właścicielkę. Dodatkowo dokładam welon, bolerko i rękawiczki. http://tablica.pl/oferta/sprzedam-piekna-snieznobiala-suknie-ID3mlP1.html Polecam !!!

Gość gość
Witam :) mam do sprzedania piękną suknie ślubną marki Secret Angel z warszawskiego salonu Madonna. Góra sukni wykonana z satyny, wiązana z tyłu i zapinana na suwak. Dół natomiast wykonany z tiulu i zakończony satynowym obszyciem. Suknia posiada do kompletu bolerko która zakład się pod suknię, jest ono wykonane z tiulu, a na rękawkach zakończone satynowym obszyciem takim samym jak na sukni. Dodatkowo do sukni można założyć pasek zapinany na kokardę, który również stanowi część kompletu. Rozmiar sukni z metki to 38 Suknia była szyta na miarę na osobę o wzroście 156 cm + 10 cm buty, o wadze 57 kg. Wymiary panny młodej :) biust: 88 cm pas: 74 cm W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Więcej zdjęć mogę oczywiście przesłać na maila. CENA 1400 zł I PODLEGA NEGOCJACJI http://sprzedajemy.pl/suknia-slubna-bolerko-pasek-satyna-tiul,5570952

Gość gość
Sprzedam tanio suknię ślubną w kolorze białym. Suknia szyta była na zamówienie pod koniec roku 2013. Używana tylko w jednym dniu- po uroczystości czyszczona w profesjonalnej pralni. Jak już wspomniałam suknia jest biała, bez ramiączek, dopasowana, dla dziewczyny o wzroście ok 170 / 173 cm. Cena za suknię liczona jest przez pół ceny faktycznej (niestety nie mogę zejść niżej). Do sukni mogę dołożyć buty ślubne w cenie 50 zł Napisz naprawdę warto bo suknia jest naprawdę piękna. http://tablica.pl/oferta/sprzedam-tanio-suknie-slubna-CID87-ID529cB.html Pozdrawiam