Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenka_::(

co mi dolega???

Polecane posty

Witam, moze ktos bedzie imila mi pomoc. Od jakiegos czasu mam dziwne objawy ktore staralam sie ignorowac przez jakis czas ale staly sie bardziej dokuczliwe wiec juz dalej nie moge, mam 34 lata i ogolnie dobry stan zdrowia, od jakiegos czasu jednak zauwazylam u siebie czeste bole glowy, nie sa one jakies uciazliwe trwaja na ogol do kilku minut, ale powracaja niemalze codziennie badz co kilka dni, od jakis 3 tygodni odczuwam zawroty glowy, najczesciej rano, ale nie sa one zwiazane ze wstawaniem szybkim z lozka badz czyms takim, pojawiaja sie nagle i trwaja kilka godzin, sa na tyle duze ze najbezpieczniej czuje sie w pozycji siedzacej badz lezacej. 3 tygodnie temu zaczelam kuracje antybiotykiem z powodu infekcji pluc, antybiotyk byl silny i musialam przyjac 20 sztuk. poczatkowo zawroty glowy przypisywalam antybiotykowi, ale nie biore go juz od 3 dni a dzis moje zawroty glowy sa dosyc silne, boje sie nawet zawiezs synka do szkoly bo wiem ze nie powinam prowadzic, do tego wszystkiego uwazam ze moja pamiec ulegla pogorszeniu, codziennie szukam telefonu badz kluczy i nie potrafie sobie przypomniec gdzie je zostawilam. wiem ze muze isc do lekarza, ale nie mieszkam w polsce i minie jeszcze kolejne dwa miesieace zanim bede mogla sie do niego udac czy ktos mial moze podobne objawy i wie co mi jest?? martwie sie ze to cos powaznego

Najwyraźniej masz pasozyty jak wiekszość ludzi. Przprowadz odrobaczanie a kłopty znikną, gwarantuje ci to. Po za tym antybiotyki to zabujstwo dla organizmu.

Gość Leon_ Zawodowiec
Racja. Objawy które opisujesz są jaczęsciej wystpeujacymi u ludzi. Lekarze po badaniach nie wykrywaja zwykle nic i bagatelizuja sprawe. Pasozyzty wystepuja u 95 % społeczesntwa ale mało kto o tym wie. Zórb sobie kuracje odrobaczajaca, a zoabcazysz jak twoje zycie wróci do normy. Kup sobie tez probiotyki bo tej kuracji antybiotykowej no chyba ze brałas cos osłonwow podczas łykania antybiotyków ?

niestety nie bralam nic oslonowego, martwie sie ze te objawy o cos naprawde powaznego a do lekarza moge isc dopiero za 2 miesiace.

Gość Leon_ Zawodowiec
Co to za lekarz ze nie powiedział ci że przy antybiotyku trzeba brac cos na oslone, czyli probiotyki :( Kup sobie koniecznie i powaznie pomysl o odrobaczeniu. Nie wiem jak sioe odzywiasz ale to moze być przyczyna twoich problemów, masz moze kłopty kobiece, swedzenie miejsc intymnych, pocenie sie, nerwowosc, zmienne nastroje, bialy nalot na jezyku ?

Gość Leon_ Zawodowiec
Proszę cie bardzo poczytaj sobie o glistach ludzkich. Zdziwisz sie jak wielu ludzi je ma i daja takie objawy jak opisujesz, po przleczeniu po kłopocie.

Gość Mandarynka to ja
Hejka :) mylślicie ze ktos kto nie miał wczesniej stycznisci z takami infomacjami uwierzy wam ze ma pasozyzty ? :D nie no cy nikt w to poczatkowo nie wierzy. dziewaczyna pewnie pomysalala ze sami wariaci nawiedzili to forum :D Ja tez miałam podobne objawy i jak mi powiedziała znajoma zebym sie przbadała pod kontem pasozytów to ja wysmiałam, ale jak poczytałam o tym to sie przbadałam i co nic nie wykryto !!! dopiero w stolcu dojrzałam jakby jajeczeka robaków czy cos :( przprowadziałam odrobaczanie i robie to 3 razy do roku i czuje sie zajbeiscie.

Gość Miki Mouse 123
No tak, tak i ja się dołącze do tych pasozytów to jest najbardziej relane, nic ci nie dolega wielkiego tylko robaki zamieszkuja w tobie :)

Gość Md34/76
Cześć. Ja też miałam włosogówekę ale juz po leczeniu i po kłopocie. PZdr

Gość kazek 89374
MÓJ 5 LETNI SYN MIAŁ SŁABY APETYT I CIĄGLE CHOROWAŁ NA GARDŁO, ZATOKI, PŁUCA ITP. CIĄDLE MIAŁ ALERGIE, KATAR, KASZEL ITD. ITP. ZNAJOMA POLECIŁA NAM ZAPPER. ZASTOSOWALIŚMY RAZEM Z POLECANĄ PRZEZ NIĄ NALEWKĄ Z CZARNEGO ORZECHA. PO 2 DNIACH SYN ZAŁATWIŁ SIĘ TAKĄ ILOŚCIĄ MARTWYCH RÓZNEJ WIELKOŚCI ROBAKÓW ŻE MOJA ŻONA KIEDY TO ZOBACZYŁA BYŁA PRZERAŻONA. NADMIENIĘ ZE SYN BYŁ ODROBACZANY PRZEZ LEKARZA 2 RAZY W ROKU - WIĘC DLACZEGO MIAŁ TYLE ROBAKÓW. PRAWDOPODOBNIE ODROBACZANIE PREPARATAMI FARMACEUTYCZNYMI JEST MAŁO SKUTECZNE. PO TYM INCYDENCIE PRZEPROWADZILIŚMY KURACJĘ ZAPPEREM CAŁEJ NASZEJ RODZINY. SYN PRZESTAŁ CHOROWAĆ A I RESZTA DOMOWNIKÓW TEŻ NIE CHORUJE.

Gość wedel 89374
A skąd wiesz ze nia masz pasozytów ? nie wiesz, bo sie nie przbadalas wiec skad masz pewnosc ?

Gość do oniiiiija
No, akurat ja się przebadałam, i to gruntownie. Ktoś z rodziny jest szefem laboratorium analitycznego i miałam na wszystko robione - na pasozyty, lamblie, candida albicans i jeszcze na coś, już nie pamiętam.

Gość do oniiiiija
Może, tylko badania były robione tryzykrotnie!!! Lamblie i glisty często nie wychodza w badaniach za pierwszym razem i badanie trzeba powtarzać. No sorry, ale jeśli trzy razy nic nie wykryto, to wierzę,że nic nie mam. Tym bardziej,że żadnych objawów wskazujących na pasożyty czy grzyby nie mam. Za to mam chorobę Meniera i autorce topiku radzę poczytać na temat tej choroby, bo wczesne rozpoznanie jest super ważne - można chorobę spowolnic, bo całkiem wyleczyć to nie. I sorry - wodniaki bądź zlogi wapnia w błędniku nie mają nic wspólnego z pasozytami. Niedługo, jak ktoś kichnie, to powiecie mu,że ma pasożyty. Nie przesadzajcie.

Gość Lenka Syrenka
bo tak jest ze wiekszosc ludzi je ma ale nie wiedza o tym i juz a lekarze o tym nie mowia.,