Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tawysnionaewa87

Dlaczego Polacy sa tak pelni nienawisci????

Polecane posty

Gość tawysnionaewa87

to moj ostatni wpis tutaj, bo przysiegam ze jak wchodze na f. kafeterie to chce mi sie plakac. Nie rozumiem, jak mozna tak traktowac siebie nawzajem, nienawidzic ludzi. Mieszkam zagranica, i spotykam wspanialych ludzi, i w szczegolnosci sa to Muzulmanie, Brazylijczycy, Hiszpanie. Uwielbiam z nimi przebywac. Ale kiedy poznaje Polaka: wiecznie niezadowolony nadasany, klnie, smierdzi papierosami. Ludzie, litosci....!!!!! Kochajmy sie nawzajem, albo chociaz szanujmy!! Powodzenia na forum.

Gość maxsima
mamy nienawisc w genach , jestesmy zaprogramowani na zazdrosc ,cwaniactwo,chociaz mowi sie ze Polak wybaczy wszystko oprocz SUKCESU....

Gość niebieskooka kafeterianka
Mowcie za siebie, dobrze?

Gość polka nie matka
Ja ogólnie nie lubię ludzi bo mam fobie społeczną, ale też nie staram się jakos uprzykrzac życia innym więc nawet jeśli spotkacie mnie na ulicy, w autobusie to nie zaznacie odemnie nienawiści :) A ludzie irytuja mnie jak sa głośno ( więc w.w Brazylijczyków czy Hiszpanów chyba bym udusila gdybym miała w ich towarzystwie przebywać, strasznie irytujacy nawet dla "normalnych" osób)

Gość no i tak....
uwazam ze nie tylko Polacy tacy sa. ale owszem,wiekszosc z nich tak,pozostalosci kompleksow popeerelowskich i innych zniewolen. frustracja zamienia sie latwo w zlosc.