Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Aga 18

Czy to jest niemoralna propozycja? Co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość Sweet Aga 18

Starszy facet (lat 43) zaproponował mi 5000zł (słownie pięć tysięcy) jeżeli wezmę go ze sobą na swoją studniówkę jako osobę towarzyszącą! Co więcej on chce, żebyśmy tam pojechali wynajętą limuzyną! Powiedziałam mu, że nie jestem dziwką, a on mi mówi, że nie chce seksu tylko chce przeżyć studniówkę, bo jak był młody to zachorował i nie mógł pójść na swoją. W sumie kasa by się przydała tylko czy to nie za wielki obciach? Boję się, że znajomi dopowiedzą sobie, że się puszczam. Co zrobiłybyście na moim miejscu? :(

Gość umcyumcy
-10/-10 💤

Rozgłoś ze to Twój chrzestny ojciec z Ameryki i tyle!!! Taka kasa się przyda!!!

Gość oniiiiiiiija
To ze w ogóle rozważasz taką możliwosć już o tobie mówi wszystko. Kariera przed tobą.... na galeriankę za stara, ale do burdelu pewnie przyjmą.

Gość ab6587698
Zależy czy Ci zależy na studniówce i na reputacji. Po pierwsze - ja bym się w takiej sytuacji dobrze nie bawiła Po drugie - na 100% ludzie ze szkoły stwierdzą, że jesteś dziwką, a to Twój sponsor. Jesteś gotowa cieszyć się taką opinią? Co do samej moralności - niby seks to nie jest, ale jednak facet chce sobie kupić Twój ważny moment w życiu. Ja bym na to nie poszła, chyba że miałabym BARDZO poważne, naglące problemy finansowe.

Gość Piwnaaaa
Wiesz co .. To zależy jak ten facet wygląda?! Jeżeli ok nie bedzie sie za bardzo wyróżniał to dlaczego bys miała nie skorzystać 5 tys droga nie chodzi..a pozatym to nie słuchaj tych dewot bo to z zazdrości! Korzystaj póki możesz ..! I jak nie masz z kim iść to sie nie zastanawiaj !

Gość Sweet Aga 18
Mając tyle pieniędzy mogłabym sobie opłacić czesne na studiach w innym mieście i stać by mnie było na opłacenie pokoju z mediami przez pół roku. Mogłabym załapać się do jakiejś pracy i usamodzielnić. Moja siostra mówi, że jestem szczęściarą i byłabym głupia gdybym nie wykorzystała takiej szansy.

Gość Luty luty luty
Ja znam przypadek gdzie mój kolega poszedł ze swoją siostra bo też nie mógł być na swojej , i też sponsorowal ! A pozatym co komu do tego z kim idziesz ..no chyba że bardzo Ci zależy na tym co mówią inni..!

Gość Luty luty luty
Siostra ma rację;-)

Gość Luty luty luty
Pozatym zrobisz mu radość przeżyje "swoją" studniowke ..:) tu wszyscy sie oburzają a na pewno połowa jest sponsorowana przez swoich mężusi rodziców lub musi tyrac żeby zarobić każda złotówkę!

Gość skadi
a co to w ogole jest za facet? znasz go? troche to dziwne, moze cie potem uprowadzi i zabije! (jakis z internetu?)

Gość show me the money
jestem jakas nawiedzona zle linki wklejam to jest własciwy :)

Gość gość
Lepiej powiedz ze to kuzyn straszy i tyle hehe

Gość show me the money
ja np. wiem ze jakby moj były wygrał w totka to wtedy była bym z nim ...innej obcji nie ma bo bez kasy z takim pasztetem sie nie da byc :) wiec rozumiem biez kase bo bez kasy z takim pasztetem nie ma po co byc :/

Gość show me the money
dziewczyno ... bierz kase i podaj mu zły adres a pozniej rżnij głupa to go załatwi na cacy a ty wyjdziesz na zajebista super ekstra laske :)

Gość show me the money
bedziesz miała dziada z głowy i kase w kieszeni :) no wypas :) zyc nie umierac :) tacy to maja wygodne zycie :)

Gość Sweet Aga 18
Jest niegroźny. Znam go tylko z widzenia, ale wiem, że ma kogoś. Sympatyczny, ale ma już lekką siwiznę. Jest notariuszem, tata go zna.

Nie widze w tej propozycji nic niemoralnego.

Gość show me the money
i zyli długo i szczesliwie :)