Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość body code

wielkie skrzepy krwi przy okresie po porodzie===normalne?

Polecane posty

Gość body code

jestem wlasnie w trakcie 2 miesiaczki, ktora dostalam po porodzie, od tej miesiaczki zaczelam uzywac plastrow evra, dzisiaj zauwawazylam wielkie skrzepy krwi na podpasce, pierwsyz raz takie cos mam masakra,. normalnie- przepraszam za wyrazenie- wyglada jak mieso, troche sie tym martwie, czy to normalne?? dodam, ze miesiac tem,u bylam u gina, wszystko jest dobrze, cytologia tez

Gość powiem ci tak
ja takie coś miałam - dosłownie skrzep wyglądał jak duża surowa wątróbka, ale to było w pierwszym tyg. po porodzie, a skoro ty masz już drugi okres to chyba powinno już być normalnie. Być może gdzieś został ci ten skrzep i dopiero teraz się oderwał, dlatego lepiej przejdz się do gina, nie bagatelizuj tego. Wiem co czujesz ja te zbyłam tym przerażona.

Gość body code
kurde a Ty bylas i co ci powiedzial??

Gość body code
czy kto jeszcze moze mi pomoc odnosnie tych skrzepoów??

Gość a czami mam też takie
skrzepy, a zdrowa jestem i nie rodzilam. Przecież macica sie zluszcza.

Moje 2 pierwsze miesiaczki po porodzie byly z takimi skrzepami i bardzo obfite,potem sie wszystko unormowalo i miesiaczki staly sie mniej obfite niz przed porodem.

Gość body code
ok dzieki dziewczyny, bede sie obserwowac :)

Gość dzien dobry i do widzenia
ja wlasnie wczoraj dostalam druga miesiaczke po porodzie- masakra- leje sie doslownie ze mnie :O pierwsza tez byla bardzo obfita i tez byly skrzepy. Najlepsze (?) jest to, ze przed porodem mialam jakies objawy zblizajacej sie miesiaczki- m.in. bolaly mnie piersi, bylam b. nerwowa, mialam ochote na slodycze a po porodzie nic! Gdybym nie liczyla, to nie wiedzialabym nawet kiedy mam dostac okres a tak, to po "objawach" wiedzialam kiedy sie jej spodziewac. Jedyne co sie nie zmienilo, to bol brzucha- tez macie? bo podobno u niektorych kobiet po porodzie bol brzucha podczas miesiaczki "znika"