Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misio-Kisio

Pierwszy raz - male pytanko

Polecane posty

Gość Misio-Kisio

Witam, probowalismy z moim narzeczonym wejsc do pochwy, wszedl do polowy, dalej nie bo czulam opor, jakby byla sciana, nie wiem jak to opisac ale czulam jakby bylo takie cos jak wybrzuszenie, czy penis powinien isc pod kontem rowno wchodzic???? bo moze troszke do gory lub w dol powinien isc i dlatego czulam to wybruszenie. Dodam ze bardzo mnie to bolalo jak na to naciskal, przestraszyam sie i na tymskonczylismy. Ale dodam ze bylam tez spieta na maxa.

Gość ...Calineczka...
Witam, jesteś dziewicą? Jeśli tak to lekki opór będzie bo musi przebić błone dziewicza nastepne to też dlatego że byłaś spięta, musisz się rozluźnic bez nerwów i będzie dobrze. A co do penisa to jak wejdzie w Ciebie to sam się wślizgnie gdzie trzeba. Nie denerwuj się a będzie miło i przyjemnie. Powodzenia:)

Gość to, ze sobie
zapytaj sie księdza w gimnazjum a poza tym kup książkę z ortografii, o ile będziesz umiała oczywiście ją przeczytać.

Gość Misio-Kisio
Przepraszam, szybko pisalam i sie wplatala ortografia. Dodam ze nie mam blony bo zostala przebita palcem. Czy wystapi u mnie krwawienie?

Gość Pomarańczowy PSP
Musisz mieć niezłą rozklapiochę skoro we dwójke usiłowaliście wejść do pochwy. No i ty musisz być niezłą człowiekiem-gumą 🖐️ P.S. Od kiedy to w gimnazjum są narzeczeni już ?

Gość ...Calineczka...
jesli nie krwawilas przy przebiciu błony to nie bedziesz krwawic. Tylko pamietaj bez stresu i rozluznij sie:)