Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już koniec

Koniec małżenstwa po niecałych 13 latach.

Polecane posty

Gość to już koniec

Tak jak w temacie, wszystko się wypaliło, wygasło tylko szkoda dzieci. Ach ale to wszystko jest porypane.

Gość girls sweety
tak po prostu ?

Gość to już koniec
Niestety trochę już to trwa, nie rozmawiamy ze sobą, nie śpimy razem, w ogóle nam się nie układa. Najgorsze jest udawanie przed rodziną i znajomymi że wszystko jest ok. mam już tego dość.

Gość yjbhjgvyj
przykre

Gość no to trzeba było pomyśleć
zanim się te dzieci płodziło zresztą na tym polega dorosłość że ma się poczucie obowiązku i czy się podoba czy nie cianie się wózek dalej pracy nikt nie lubi a każdy wie że trzeba zajmować się dziećmi nikt nie lubi a jak już się człowiek zdecydował to wie że musi no i teraz też wiesz że jesteś odpowiedzialna za rodzinę, dzieci

jasne ciągnij wóżek dźwigaj krzyż porąbane katolickie hasła psu o dupę potłuc takie podejście do życia

Gość ale jak to koniec
Ale jak to koniec ? Jaka przyczyna rozstania ? Czy Wy wogóle rozmawiacie ze sobą ?

Gość to już koniec
jak te dzieci się płodziło jak napisałaś to nie było mowy o rozwodzie, a ciągnąć to dalej tylko dla dzieci to nie widzę sensu

Gość a jak powiem ci tak
jak to uczucie sie wypaliło ? to znaczy że tak naprawdę nigdy siebie nie kochaliście

Gość a jak powiem ci tak
ja jestem 12 lat po ślubie a razem 17 lat ! i kocham swojego męża a on mnie pomimo wszelkich przeciwności losu

Gość to już koniec
Nie chce mi się już rozmawiać już tyle razy próbowałam i ratowałam. W tej chwili już odpuściłam i poddałam się w ogóle się nie dogadujemy, żyjemy obok siebie mam dość.

Gość to już koniec
mój mąż po prostu jest bi... odkrylam to niedawno... te erotyczne filmy z facetami gejami, i smsy o podtekscie seks. z mezczyznami...

Gość dajcie spokój kobiecie
świete Teresy, mnie nic nie dziwi.Ja po 13 latach tez sie rozwiodłam bo tak bylo trzeba. Życze wam, abyście wytrwały wy wszystkie moralizatorki we wlasnych związkach do smierci :)

Gość to już koniec
podszywom dziękuję.

Gość ale jak to koniec
Ale ja będę drążyć temat Jak to koniec .... Ma kogoś ON , Ty masz kogoś ? Nic bez przyczyny się nie dzieje !