Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lgm3[pgm3p

czego nauczyla cie twoja MATKA?

Polecane posty

Gość lgm3[pgm3p

?

Gość Czkawka,........
mycia rąk po wyjsciu z kibla

że kobieta ma leżec i pachnieć a mężczyzna zapierdalać :D ale nie korzystam z tej nauki jak narazie :P poza tym nauczyła mnie miłości do psów i koni bo je uwielbia :)

Gość Czkawka,........
twoja mam uwielbia konie bo jeździ na koniu taty

Różnych rzeczy, ale najbardziej porządku, pracowitości i dzięki temu że ona nienawidzi gotować ja teraz to umiem :D

Gość lgm3[pgm3p
moja mnie nie nauczyla kompletnie niczego nie potrafie gotowac prac nawet sprzatac ne umiem cale zycie siedziala w domu wiec na wyscigi mnie wyreczala we wszystkim dzisiaj jestem osoba niesamodzielna i zahukana pozdrawiam 21latka

Gość Upiorny
...miłości, tolerancji i innych takich tam upiorności... a i chodzenia do szkoły. Ta ostatnie umiejętność, została szybko wpojona, ale bolało. Więc myk, myk...

Gość miszel fajfer
hehe tego, że mam sie szanować, tylko jak miałam 12 lat i zapytałam o cokoliwiek związanego z seksem/miesiączką to cała rumieniła się ze wstydu a potem z gniewu i wrzeszczała że mam się szanować. "Masz się szanować" to była odpowiedź na każde pytanie, szkoda że nie wytłumaczyła mi wtedy co to znaczy.

Gość rozumiem to bo
Autorko ja miałam tak samo. Wszystkiego musiałam się uczyć sposobem, podpatrywaniem innych, poddpytywaniem o oczywiste dla wszystkich sprawy, wyszukiwaniem przepisów do gotowania z gazet, internetu. Trudno. Ale się nauczylam. Teraz już tylko do ciast się nie zabieram, bo dla mnie to czarna magia. Ale gotuje, sprzątam, piorę.

największej prawdy: kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród.