Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfr4wtydfgv

Myślałem że poznałem super dziewczynę a to był koszmar

Polecane posty

Gość dfr4wtydfgv

Żałuję że zmarnowałem ponad pół roku dla takiej wrednej dziewczyny.Poznaliśmy się w wakacje i wszystko wskazywało na to że to super dziewczyna, była mną zainteresowana i ja nią też.Pisaliśmy smsy, gg przez dwa miesiące po czym ja jej napisałem że coś czuję do niej i okazało się że ona do mnie też.Ja mam 25 lat a ona 19,Chodziliśmy z sobą, wszystko było fajnie ale z biegiem czasu zacząłem zauważać że ten typ to taki typ który sam od siebie nic nie da i nie stara się tylko czeka na ruchy partnera.Pisałem jej fajne smski na dzień dobry, na dobranoc, w między czasie rozmawialiśmy a ona sama od siebie nigdy nie potrafiła napisać.Raz było tak że nie pisałem cały dzień i połowę wieczora i ona nie napisała, dopiero jak do niej napisałem wieczorem to ona mi mówi " myślałem że już nie napiszesz" to co ona nie mogła napisać ? Ona totalnie sama od siebie nic nie dawała , wszystko działo się z mojej inicjatywy i przeze mnie, gdyby nie ja to nic by z tego nie było.Nawet się jej nie chciało powiedzieć mi czegoś miłego, czasem musiałem jej dawać wskazówki że tego potrzebuję i chciałbym to usłyszeć a ona mnie zbywała głupimi żartami.Cały czas oczywiście twierdziła że jej zależy i jestem dla niej bardzo ważny.Nie wytrzymałem tego "związku" zerwałem z nią a ona napisała że ją załamałem i tak dalej że narobiłem niepotrzebnie nadziei, ehh.Dzisiaj już mija tydzień po rozstaniu , czasem popiszemy na gg a ona zachowuje się dalej wrednie, gra w te swoje gierki i odpisuje jak by nie w ogóle nie znała.

trzeba było j a olać to by latała za tobą

Gość show me the money
a ja znam chłopaka który był z najwieksza suka swiata, która nie dosc ze mu kase zabrała, szacunek do siebie samego i godnosc to jeszcze go zostawiła dla innego fagasa i wysmiała... chłopak sudł strasznie wymizerniał a ta wampirzyca jebana sie nie chciała od niego odjebac... w koncu poznał inna fajna dziewczyne, odzył zaczał o siebie dbac był szcesliwy a ta suka wyczaiła to mimo ze sie kamuflował i chronił przed nia...znowu mu sie w zycie wjebała i ma teraz chłopak male prblemy, znowu schudł, nie chce jesc - wampirzyca ciagnie z niego soki udaje pomocna i kochana a juz dwa razy go zniszczyła...chłopak przestał dbac o siebie, zpuscił sie, schudł jest nieobecny, zaczoł mizerniec w oczach i normalnie usychacc...jak sobie suka polezie i pozwoli mu byc z tamta która kocha i zawsze kołach znowu odzyje, zacznie sie cieszyc zyciem, uspokoji sie i bedzie szczesliwy a przez ta wampirzyce musi sie kurwa mac leczyc , choruje, chudnie i po mału normalnie umiera :O skad sie jakie dziwki biora i takie mega zajebiste suki ??? :o

Gość show me the money
chlopak jedyne czego pragnie to smierci aby miec od niej juz spokuj :( kurcze no ... a dziwka nie rozumie i nie ogarnia tego ...sama sie spasła jak swinia bo ma sie kurwa czym zywic komarzyca jmodlisza jebana :( jak ja takich suk nienawidze ... :( odwaliła by sie suka od normalnego fajnego chłopaka i pozwoliła by mu byc szczesliwa z kims innym kogo naprawde kocha a ta pasozytuje na nim

Gość dfhdh
show me the money > rozumiem, że to Ty jesteś tą nową dziewczyną, którą on bardzo kocha?

Gość !!!EDDFHHBBB!!!
WYPIERDALAJ

skad sie jakie dzi**i biora i takie mega zaj**iste suki ??? Ja bym raczej zapytała, skąd się biorą tacy idioci, jak ten chłopak. Tak się dać załatwić jakiemuś durnemu babiszonowi... :-o Facet nie ma jaj, charakteru i paru innych rzeczy. A ty, show me the money, jesteś wulgarna, jak żołdak z pruskiej armii.

Gość siiiiiiiillveeeerr
autorze.. bo takie sa kobiety, w szczegolnosci jakies mlode idiotki sam z taka niedawno krecilem i tez sie mocno rozczarowalem szmata sama z siebie nigdy nic nie napisala i ogolnie udaawala niedostepna mimo ze mowila ze jest zainteresowana itp i tez byla mloda, miala 20 lat... pierdolona idiotka precz z takimi kretynkami!

wasz zwiazek opierał sie. an pisaniu SMS -ów? bo tylko tego się czepiasz, a nie piszesz o zachowaniu wzgledem ciebie

Gość umcyumcy
Myślałem że poznałem super dziewczynę a to był koszmar bo to setunia byla:D

Gość dfr4wtydfgv
Nie nasz związek to były w głównej mierze rozmowy na gadu gadu i smsy a tak to widzieliśmy się średnio 2,3 razy w tygodniu.Na spotkaniach wszystko super, przytulanie, całowanie ale też gadanie o pierdołach.Jeśli ja nie wykazałem inicjatywy to mogłem sobie zapomnieć o tym że on kiwnie palcem.Robiła z siebie Panią świata mimo tego że była szarą myszką.Charakter miała bardzo fajny, pogadaliśmy o wszystkim ale niestety miała też dużo wad między innymi ta że nie wykazywała inicjatywy i dla niej sam związek to już był wtedy kiedy wiedziała że jesteśmy razem i tyle.

Gość AaaannikkkkkkkkaaaaaaaAA
No ja Ciebie akurat idealnie rozumiem bo rok przewegetowałam taki związek z facetem.On nigdy nie kiwnął palcem a ja latałam za nim jak głupia czego do dzisiaj żałuję bo rok mam w plecy dla idioty który myślał że jak ze mną oficjalnie jest to nie trzeba już nic robić.

Gość dfr4wtydfgv
Byliśmy tak zakochani że nawet robiliśmy razem kupę do jednej muszli, ale ona w końcu mnie rzuciła

rozmowy na gg to żaden związek 🖐️ ale rozumeim że brak inicjatywy jest irytujący bynajmniej tego możan drugą stronę nauczyć, mogłes to zrobić zamiast teraz przeżywac "koszmary" :D

Widocznie dziewczyna przywykła do tego - poprzednich facetów wytresowała, jak małpki. Teraz usiłuje wytresować ciebie. Zależy ci na tym cyrku?

Gość !!!EDDFHHBBB!!!
S K U R W Y S Y N NIEMIŁY

Gość dfr4wtydfgv
Nie zależy dlatego olałem ją i jestem sam a ona nawet chyba nie zauważyła tego że to koniec i nawet się tym za bardzo nie przejęła.Dostałem tylko smsa w stylu " no szkoda że tak postanowiłeś, myślałam że Ci zależy na mnie " Śmiech na sali normalnie.

byłem z taką i nie udało mi sie jej zmienić przez pół roku robiłem dla niej wszystko, a ona dla mnie praktycznie nic dałem sobie spokój strata czasu. Pozatym ona wiecznie nie miała czasu, wszystko było ważniejsze, a na końcu ja :P

Gość dfr4wtydfgv
No wypisz wymaluj mój związek i też trwał praktycznie pół roku