Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estrdcyfugvbihnjm

jakbyście się czuły....?

Polecane posty

Gość estrdcyfugvbihnjm

moja 23-letnia córka nie jest już dziewicą. Tak mi się przynajmniej wydaje. nie ma jeszcze męża, ani stałego chłopaka. co za czasy teraz przyszły, że dziewczyny się puszczają w tak młodym wieku... uprzedzam z góry- to nie jest prowokacja, widzę, że przed chwilą powstał taki temat tylko odnosi się do młodszej dziewczynki.

Gość estrdcyfugvbihnjm
odpowiecie kolezanki?

Gość miszel fajfer
ma 23 lata a nie 13, chyba powinnaś odciąć mentalną pempowinę

Gość anaQ
a Ty bylas swięta?? ze wytykasz bledy innym?? z reszta jak tak mozna pisac o wlasnej corce??i jeszcze jedno- ona ma 23 lata a nie 15!!!!

Gość estrdcyfugvbihnjm
ale nie atakujcie mnie. nie uważam, aby był to dobry wiek na seks. najpierw powinna skończyć studia, a nie oddawać się mężczyznom. nie podoba mi się to i sądzę, że żadnej matce by się nie spodobało.

a skąd wiesz, że już nie jest ? jak weszła do wanny to poleciały bąbelki ? nie przejmuj się, może tylko puściła bąka

Gość estrdcyfugvbihnjm
podsłuchałam jak rozmawiała z koleżanką przez telefon. opowiadała o jakimś facecie i z rozmowy wynikało, że już z nim spała.

Gość jolineee
boze dobrze ze nie mam takiej matki. twoja corka jest juz dorosłą kobietą!!! zrozum to bo pozniej bedzie ci coraz ciezej.

Gość anaQ
a wiec zapytam jeszcze raz- Ty ile mialas jak byl ten pierwszy raz?? Tylko bez sciemy!! bo moge sie zalozyc ze nie czekalas az skonczysz studia. Mialam kumpele ktorej mama mowila tak samo a moja ciotka znala ja od szkoly i mowila ze po stodolach to tam ladnie sie dzialo jeszcze za czasow liceum!!!

Gość estrdcyfugvbihnjm
będzie dorosła jak skończy studia, znajdzie męża i urodzi dziecko! póki co jest jeszcze gówniarą i nie pozwolę jej żeby spała z chłopcami!

Gość miszel fajfer
cóż, mam absolutnie inne zdanie niż Autorka, więc uciekam z tematu

Gość estrdcyfugvbihnjm
to były zupełnie inne czasy, kiedyś kobiety musiały szybciej dojrzeć. nie porównuj dzisiejszych czasów do komuny.

Gość jolineee
to juz nie te czasy autorko

Gość miszel fajfer
miałam uciec ale jak to czytam to krew sie we mnie gotuje ojciec mojego faceta jest taki sam jak Ty, ale ja stanęłam mu na drodze i szybko sprowadziłam na ziemie żeby sie nie wpyerdalał tam gdzie go nie proszą. "Będziesz dorosły jak skończysz studia, ożenisz sie i będziesz miał syna" - a to kurva nie Ty decydujesz o dorosłości człowieka, tylko polskie prawo, a ono mówi że człowiek jest dorosły w wieku 18 lat więc możesz córce skoczyć na wałek i przejechac sie kawałek. Póki sie uczy, masz zasrany obowiązek ją utzrmywać - to też reguluje prawo

Gość estrdcyfugvbihnjm
nie utrzymuję jej. mieszka sama. ale nie podoba mi się to i muszę jej powiedzieć, że musi wrócić do domu. skoro mam obowiązek ją utrzymywać to ona ma obowiązek się mnie słuchać i nie robić nic z chłopakami.

Gość anaQ
To kiedys mozna bylo z byle kim i byle gdzie i w byle jakim wieku??!! Zdaje mi sie ze wlasnie teraz co do tych rzeczy mentalnosc sie zmienila- dawniej takie zachowanie bylo nie do pomyslenia

Gość miszel fajfer
ach, i żeby nie było co prawda obydwoje mamy studia, ale nie mamy śubu nie mamy dzieci, mieszkamy od dawna razem i jakoś zwisa mi czy ktoś uważa mnie za dorosłą. radze sobie w życiu i góno mnie obchodzi, czy ktoś uważa mnie za góvniare, bo nie mam męża i dziecka

Gość miszel fajfer
no to skoro nie mieszka z tobą i nie łożysz na jej utrzymanie, to jak napisałam wyżej - możesz skoczyć jej na wałek i przejechać sie kawałek.

Gość anaQ
to jest chyba prowokacja- przeciez naprawde taka p..erdolnieta nie moze byc ta autorka!!!

Gość no-nam-for-naive
też mi się wydaje że to jest jednak prowo...

nie no...nie wytrzymam... Najpierw 13 latka teraz to... to chyba prowo i to zrobione przez ta sama osobe... 2 raz nie dam sie nabrac ani wkurzyc :P

Gość Ewelinaaaaa2707
to w takim razie co sądzisz o dziewczynach które w wieku 20 lat wychodza za maz studiuja, pracuja i dzieci juz maja?? ze dziwki albo puszczalskie? kobieto ona ma 23 lata mieszka i zyje na swoim, daj jej spokoj to jej zycie i postaw sie na jej miejscu czy tobie by tak pasowalo jakby twoja matka sie wpierdalala z butami w twoje zycie?

Gość estrdcyfugvbihnjm
jestem matką a ona jest moim dzieckiem. nartwię się o nią i chce żeby się nie łajdaczyła.