Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfj23epog

nie wyszlo mi zycie

Polecane posty

Gość elfj23epog

meza-brak dzieci-brak wyksztalcenie -wyzsze pedagogiczne eks facetow-2 eks facetow w lozku-tych samych 2 ilosc znanych dobrze jezykow-0 praca-brak figura--nadwaga 10 kg przyjaciele-brak mieszkanie-brak 30 lat

Gość kpoio
oryginalnosc - brak wczoraj to bylo chyba :O

nie wyszło mi życie powiesz na łozu śmierci albo mając 80 lat... póki co wszystko przed Tobą! zobacz w jakim wieku Madonna urodziła dziecko :)

Gość dopiero masz 30tke
jeszcze wszytsko spokojnie nadrobisz ,poki nie masz pracy to zajmij sie nauka jezykow np, nie mowie o platnych kursach tylko badz samoukiem, ja tak robie. facet sie znajdzie,tego kwiku bez liku. z mieskzaniem wlasnym inni tez maja b.ciezko nie zalamuj sie!

Gość elfj23epog
na jakich stronach uczysz sie angielskiego?? ja zadnej porządnej znalezc nie umiem

Gość Bziuuum viiim
meza-brak dzieci-brak i nie bede mogla miec wyksztalcenie -wyzsze pedagogiczne eks facetow-1 eks kobiet - 1 w lozku: 2 ilosc znanych dobrze jezykow-0 praca- umowa zlecenie za 1500 figura--nadwaga 30 kg przyjaciele-3 szt. - daleko lub zajeci mieszkanie-do splacania 500zl miesiecznie 33 lata Kto ma gorzej?

Gość dopiero masz 30tke
wpisz w google angielski online i duzo darmowych stron mozna znalezc,poza tym kursy sciagalam sobie z portali z plikami typu chomikuj (wiem,nieladnie, ale coz)

Gość sylllliiii
angielski i inne języki są świetnie wytłumaczone na stronce: ang.pl :)

Gość elfj23epog
ty chociaz masz mieszkanie i jestes na swoim:o nie mow ze masz gorzej:o

Gość Bziuuum viiim
Mam gorzej bo wzielam i zameldowalam u siebie mame, pomagam jej finansowo a wzamian ona mi uprzykrza zycie, wolalabym tego mieszkania nie miec, bo nie mam sumienia jej wywalic. Naprawde musze sie nakombinowac zeby przezyc, a jak wracam do domu zawsze stres

Gość Bziuuum viiim
Dziecko jak rozumiem mozesz miec kiedys, a ja nie. Nigdy. Do tego jestes mlodsza, szczuplejsza i nie masz zobowiazan finansowych wobec nikogo i niczego

Gość ale jesteś zdrowa
nie masz raka, białaczki ani innej przewlekłej choroby. Wszystko przed Tobą!

Gość elfj23epog
wlasne w tym problem ze nie jestem zdrowa mam duze problemy ze wzrokiem i mozliwe ze za pare lat nie bede widziala tyle