Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody wykształcony przystojny

Kobieta to dla mnie obiekt seksualny

Polecane posty

Ostatnio zastanawiałem sie trochę nad życiem i w ogole i doszedłem do wniosku że w zasadzie kobiety to dla mnie przede wszystkim obiekt seksualny. Myslę zresztą że wiekszośc normalnych facetów "tak ma". Doszedłem do wniosku że tak naprawdę oceniamy kobiety pod kątem ich atrakcyjności seksualnej. Oczywiście wiekszośc z nas nigdy się do tego nie przyzna i będzie ględzić, że liczy sie osobowośc dziewczyny, urok osobisty. Jest to kompletna bzdura. Tak naprawdę liczy się duży biust, ładna pupcia, miła buzia a inne sprawy mają drugorzędne znaczenie. W sumie to kobiety mają troche przerąbane poniewaz ładna lala może mieć nawet siano w głowie a i tak będzie miała większe powodzenie u facetów niż wykształcona brzydula. Takiej brzyduli nawet 10 fakultetów nie pomoże a taka ładna pokręci trochę tyłkiem, załozy obcisłą bluzeczkę, głupio się pouśmiecha i już facet głupieje. W sumie dowodzi to trochę naszego to znaczy facetów prymitywizmu. Rzeczywiście przyznaję się bez bicia jesteśmy prymitywni i płytcy że bardziej liczy sie dla nas czy kobieta ma na czym siedzieć lub czym oddychać niż to co ma w głowie. No ale niestety taki jest ten świat. W razie czego reklamacje do stwórcy albo ewolucji jak kto woli.Mam w związku z tym pytanie do wszystkich kobiet. Czy uważacie że jestem prymitywnym bydlakiem? Czy w ogole faceci to prymityni bydlacy i seksiści?

Gość !!!EDDFHHBBB!!!
W Y P I E R D A L A J

Gość skarpetaaa żaneta
no... i by było na tyle

Gość młoda ładna wykształcona
zgadzam się z Tobą, jestem kobietą i tak samo patrzę na mężczyzn. Musi być przystojny, na brzydali nawet nie zwracam uwagi choćby mieli doktorat z automatyki i robotyki i milion euro na koncie. Musi być przystojny, mieć dużo włosów zarówno na głowie jak i na klacie. Mieć szerokie ramiona, wąskie biodra i szybko nimi zapierdalać podczas stosunków seksualnych. Musi umieć zdominować i ostro przyrżnąć w tyłek. Reszta jest mniej ważna:)

Gość kobietka:)
A miałeś kiedyś ładną i inteligentną? Ładną i taką, z którą jeszcze miałeś o czym porozmawiać, mogłeś robić coś jeszcze oprócz seksu? My też (nie wszystkie) chcemy seksu, ale chcemy czegoś więcej. Traktując w ten sposób kobietę nie dostaniesz naprawdę dobrego seksu (no chyba, że wystarczy, że pozwoli Ci na 2 ruchy i już będziesz zadowolony z siebie).

Gość siiiiiiiillveeeerr
buahahah zalosne prowo pisane przez jakąś brzydule :) zal mi cie szmato... co niemasz powodzenia u facetów i próbujesz teraz to jakos wytłumaczyc? hjahah idiotka idz lepiej wypierdalaj do biblioeteki poczytaj sobie ksiazeczki

Gość Kolega X
Pozwól, że Ci co nieco naprostuję. Miałem taką sytuację - poznałem dziewczynę, fajną laskę, seksowną, włosy blond do pasa, szczuplutka, sympatyczna - zakochałem się w niej. Dziewczyna po jakimś czasie zachorowała, leczenie trwało, przeciągało się, leki wyniszczyły jej organizm, w szpitalu musiała obciąć włosy z powodów higienicznych, zmizerniała, schudła, piersi jej oklapły, pojawiły się zmarszczki, jej skóra nie wygląda zdrowo i obiecująco jak kiedyś. Nie jest już ładna i seksowna. A ja mimo to wciąż ją kocham i chcę byśmy byli razem. Ona wygrała z chorobą i choć nie będzie już tak piękna jak dawniej bardzo mi na niej zależy. Seksualność to nie wszystko kiedy między dwojgiem ludzi pojawia się prawdziwa miłość. Co do wyglądu kobiet zgodzę się tylko w jednej materii - bardzo pomaga na początku w nawiązaniu relacji, ponieważ tzw pierwsze wrażenie często nam facetom pomaga zdefiniować czy dana kobieta nadaje się na partnerkę. Bez dobrego pierwszego wrażenia dużo trudniej rozniecić płomień miłości co wcale nie oznacza że jest to niemożliwe. Pozdrawiam!

Myslę zresztą że wiekszośc normalnych facetów "tak ma". Przestań myśleć - nie za dobrze ci to wychodzi. Ewentualnie nie przyznawaj się do tego, że myślisz - i tak nikt nie zauważy różnicy.

Kolega X Dobrze, że istnieją jeszcze prawdziwi mężczyźni. Tacy, jak mój Połówek i Ty :) Zdrowia dla Twojej kobiety i szczęścia dla Was :)

Ale no dobrze, myślicie, że Wy nie jesteście dla nas obiektami seksualnymi? Zdrowa kobieta koło 30tki też ma potrzeby seksualne i też dla niej atrakcyjność fizyczna jest ważna, tyle, że.... mózg to najbardziej seksowna część mężczyzny;)

mózg to najbardziej seksowna część mężczyzny Pod warunkiem, że u kobiety też :) Solarniana blondi czy brunette nie na mózg zwróci uwagę ;)

za kilka tysięci euro można kupić w Niemczech model kobiety, nawet utrzymuje temperaturę, ma wmontowany wibrator a najważniejsze nie gada.....

Po co ta agresja? Myslę, że podobnie mysli 90% facetów. dla nas liczy sie wygląd a dla was kobiet podstawa to kasa. Tylko nie piszcie, że tak nie jest i że kasa was nie obchodzi. My chcemy atrakcyjnych laluni a wy chcecie nadzianych kolesi, którzy zapewnia wam "poczucie bezpieczeństwa".

Cóż... Jeśli potrzebujesz tylko odsysacza, to w Polsce kupisz odkurzacz. Też nie gada.

Myslę, że podobnie mysli 90% facetów. Ty też nie myśl :) W ten sposób myśli ta niedojrzała część mężczyzn. Pogadaj ze swoim tatą. Zapytaj, czy on też tak myśli.

Gość Mystssterium
To ja powiem od całkiem innej strony.Jestem facetem mam 25 lat, całe życie traktowałem dziewczyny tylko i wyłącznie jak obiekt seksualnego pożądania i tylko to się dla mnie liczyło do czasu..Pewnego razu mając 24 lata czyli rok, temu poznałem nagle 17 letnią dziewczynę, ładna, świetna figura, mały biust taki jak lubię, zgrabniutki tyłeczek.Spotykaliśmy się czysto koleżeńsko przez jakiś okres czasu i wylądowaliśmy w łóżku ale wcześniej uzgodniliśmy że to będzie tylko seks dla czystej przyjemności.Zgodziłem się, cieszyłem tak bardzo że nie nie mal co latałem, nie mogłem się doczekać jak będę się kochał z taką młodą świeżą zgrabną ładną dziewczyną ( to chyba marzenie każdego faceta ) Seks przeżyłem cudowny, ona zresztą też, 3 godziny w łóżku, każda pozycja, seks oralny, minetki, od tyłu, z przodu , wchodziłem w nią z każdej strony.Czułem się Panem świata.Na drugi dzień kiedy wstałem byłem najbardziej nieszczęśliwym facetem na świecie, zgadnijcie dlaczego ???

Gość hogan
bo okazało się że złamała ci siusiaka podczas ujeżdżania?

Gość Mystssterium
Nie

Ta niedojrzała częśc to co najmniej 90% facetów :) Zresztą co jest złego w takim myśleniu. Kobieta jest przede wszystkim potrzebna do seksu a do seksu chcemy ładnych kobiet, takich z fajnymi okrąglutkimi dupciami, dużymi cyckami i fajna buzią. Co mnie obchodzi jej tzw. wnętrze? Kobiety ogólnie sa nudne, nie mają poczucia humoru ani żadnych zainteresowań. Co można robic z kobieta poza seksem? Rozmawiać o szminkach albo ciuchach? Nuda! Mnie rozmowy z kobietami nudzą. Powtarzam raz jeszcze my chcemy waszych cycków, cipek i dupeczek a wy chcecie w zamian "poczucia bezpieczeństwa" a poczcucei bezpieczeństwa=kasa :) Mojego taty nie ma co pytać bo to człowiek starej daty. Zresztą ja z nim nie rozmawiam na takie tematy.

Gość Mystssterium
Bo się w dziewczynie zakochałem, co prawda czułem już do niej troszkę ale myślałem że ten seks dam radę przeżyć tylko i wyłącznie dla przyjemności.Niestety ten seks moje uczucie spotęgował i zwariowałem na jej punkcie.Minął rok a ja się dalej leczę z tego uczucia i na samą myśl o niej mam motyle w brzuchu.

Współczuję Ci świata, w którym żyjesz. Ja rozmawiam z facetami o pracy, studiach, zainteresowaniach, sporcie (też kibicuję i też gram), a nawet o polityce. Powodzenia, żyj sobie dalej i szukaj lasek na jedną noc...

Mystssterium, a nie próbowałeś jej przekonać do siebie? Zwykle jest odwrotnie, to kobieta się zakochuje po seksie, ale może warto powalczyć?

Gość Mystssterium
Próbowałem i nawet byliśmy razem aż 2 dni z sobą.Dla niej mój wiek jest niestety przeszkodą i jej rodzice zabili by ją gdyby się dowiedzieli że spotyka się z 25 letnim facetem.

Gość Mystssterium
Nie mogę zapomnieć smaku jej odbytu

Skoro interesujesz sie sportem to masz u mnie dużu plus :) Można wiedzieć jakie masz zainteresowania? Ja np. bardzo chętnie podyskutowałbym z kobietą o uczuciach. Poważnie to nie żart :) Niestety kobiet takie tematy nie interesują. Kiedy próbuję podjąc temat stwierdzają że jestem jakis dziwny :( dlatego dałem sobie spokój i skupiam sie nad tym co najwazniejsze czyli najpierw dobry bajer a potem barabara :)

Gość safrte4t
Bo kobiety są takie że oczekują bezpieczeństwa i uczucia ale jak taki facet się stara i to okazuje to nie jest dla nich obiektem pożądania tylko ciepłą kluchą bez zainteresowań która kombinuje żeby zaciągnąć do łóżka.Spróbujesz z innej strony to jest chamem, jeszcze z innej to nie jesteś ciotką.Kobiety to ciężki orzech do zgryzienia, bardzo specyficznie postrzegana rzeczywistość.

To częsty błąd facetów: zaczynają od komplementów dotyczących urody i rozmów o seksie, a potem się dziwią, że nie mają o czym z kobietą rozmawiać... Gram w siatkówkę, koszykówkę, jeżdżę na rowerze, nartach, żegluję... Kibicuję siatkarzom, ale też czasem mogę obejrzeć mecz piłki nożnej na mistrzostwach:) ale widzisz... wolę facetów, którzy nie zakładają, że "najpierw bajer, a potem barabara"

Ta niedojrzała częśc to co najmniej 90% facetów Ta, jasne :) Tak to sobie tłumacz :) Zresztą co jest złego w takim myśleniu. Nic. Pod warunkiem, że zaakceptujesz fakt, iż sam jesteś jedynie obiektem seksualnym dla kobiet (i facetów też). Każdy ma to, co daje.