Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak musi być?

W czym tkwi problem?

Polecane posty

Gość czy tak musi być?

Jesteśmy z mężem 3 lata po ślubie, mamy rocznego synka. Wszystko układa się dobrze, także między nami. Mąż na codzień dba o mnie, pomaga, również przy dziecku, nie wylicza mi pieniędzy, rozumie że mam własne potrzeby, zabiera mnie dosyć często na kolacje, kupuje drobne rzeczy dla przyjemności. Nie mogę zrozumieć jednego. Kiedy chcę kupić coś naszemu synkowi, ubranie czy jakąś nową zabawkę zawsze słyszę jedno: "Potrzebne Mu to"? Dodam, że nie jestem jakąś maniaczką i nie kupuję dziecku ubrań co tydzień czy zabawek. Sama jestem wybredna i kupuję tylko to, co naprawdę wpadnie mi w oko. Dodam że jestem na wychowawczym ale mamy wspólne konto i na niczym tak mąż nie oszczędza jak na ubrankach i zabawkach. W tej sytuacji nawet nie chce mi się z Nim chodzić po sklepach-sam każe mi przymierzać i kupuje jak mi się podoba. Dlaczego tak jest?

Gość czy tak musi być?
Dodam że zawsze mamy w domu zapas pieluch dla dorosłych czyli dla mnie. Mąż lubi mnie przewijać, dba o mnie. Niestety pieluchy dla dziecka muszę kupować sama, gdy już się kończą. Dlaczego tak jest?

Gość czy tak musi być?
Szkoda, że nikt nie ma tu nic mądrego do powiedzenia

Gość ouiouiou
No i świetnie podsumowałaś swój topik. Przynajmniej to ci wyszło.

Gość czy tak musi być?
Ten drugi wpis to nie mój.