Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belsebubia

Rutkowski na tvn24 w sprawie Magdy!!!!!

Polecane posty

Gość do dk31
Koliber zaklada takie tematy zeby zwrocic na siebie uwage

Gość Bardzo dziś zimno....
I dla matki która wie że jest niewinna to nic nie wnosi do sprawy..

Gość belsebubia
ja to tylko nie rozumiem czemu ludzie się czepiają jakichś zdjęc czy zainteresowań tych rodziców. Każdy normalny człowiek chodzi czasem na imprezy, interesuje się nie tylko tym, co święte i przyzwoite, każdy się nieraz upił czy zapalił papierosy, przeklął itp. I to ludziom nie przeszkadza w byciu normalnymi. Ale gdy w grę wchodzi zaginięcie dziecka to każde odchylenie od skrajnej przyzwoitości jest brane pod lupę i podejrzane :O

Gość dk31
belsebubia dk31- szybko dzwoń na policję, może zgarniesz ponad 100 tysięcy nagrody pierdolnij sie w ten pusty łeb,idioto przytoczyłam tylko swoją mysl,barank a te 100 tyś to ja bym sama chętnie dała temu komus,kto porwał dziecko,zeby je tylko oddał całe i zdrowe

Gość belsebubia
dk31- spokojnie, skąd te nerwy człowieku? :D za co mnie wyzywasz? odniosłam się do Twojego bezpodstawnego podejrzenia a Ty mnie obrażasz, to tylko o Tobie świadczy niestety

No właśnie każdy czasem się upił etc... ja nie wchodziłam na ich profil nk fb i nie widziałam zdj ojca na cmentarzu...ale jezeli takie byly, to przesada

Gość klaplis
ja wchodziłam, bo ktos tu podał linka, ale nie widziałam zdjęć na cmentarzu. zreszta nie ogladałam wszystkich, a wejśc było ok 3000

I co tam jest na tym zdj?

Gość klaplis
ale dziś zimno a co jest na cmentarzu???

Gość belsebubia
Nawet nie wiecie ile osób ma zdjęcia na cmentarzu, zwłaszcza z subkultur metalowych... Sama znam takie osoby i są to ludzie, którzy by nawet muchy nie skrzywdzili. Taka głupia moda, cmentarz ma specyficzny klimat i tyle. Ja w wieku 15-16 lat interesowałam się gotykiem, czarownicami, robiłam rysunki upadłych aniołów. Ale w życiu nikomu nie zrobiłam krzywdy i nawet nie pomyślalam o tym! Gdyby każdego kto coś takiego tworzy podejrzewać, to kim jest proszę państwa Stephen King? Albo scenarzyści horrorów?

Gość belsebubka
Niw yciągaj tu Stephena Kinga bo cie wyobraźnia ponosi :o Ta LIkanie - wampiry to przy ans nic?? Przy NAS? znaczy, ze ojciec się z tym utożsamia WTF?

Gość belsebubia
Moi znajomi kiedyś chodzili na opuszczony cmentarz pić wódkę. Absolutnie tego nie popieram, ale oni nie mieli żadnych złych zamiarów, po prostu robili sobie tam libacje, nie odprawiali czarnych mszy :D Tak więc moim zdaniem tego typu fotki czy zainteresowania nie są absolutnie niczym podejrzanym

Gość purk-purk
oj, belsebubka, pogubiłaś się we własnych myślach :)

Gość belsebubia
wyobraźnia mnie ponosi? No skoro ojciec Magdy robi sobie fotkę na cmentarzu i interesuje się wampirami czy wilkołakami, to kim jest przy nim Stephen King, w którego umyśle rodzą się te wszystkie psychopatyczne historie? :D

Gość klaplis
mnie tez się zdażyło wypić na cmentarzu ale zdjęć nie robiłam:D

Gość belsebubka
Ale Stephen King nie utożsamia się ze swoimi bohaterami kminisz róznicę? A tatusiowi się wydaje, ze jest wilkołakiem :o

Gość belsebubia
a mi się wydaje, że gdyby ojciec Magdy był faktycznie psycholem i utożsamiał się z tymi potworami i w związku z tym zrobił krzywdę swojemu dziecku, to chyba nie umieszczałby takich cytatów/tekstów na ogolnodostępnym profilu? Chyba, że specjalnie chciałby wzbudzać podejrzenia i zostać złapanym....

Gość belsebubia
belsebubka- co Ty chrzanisz? na jakiej podstawie piszesz, że się utożsamia? Na podstawie jednego, głupiego tekstu na profilu? :D Dobre, może zajmij się tworzeniem portretów psychologicznych, bo potrafisz zrobić niezłą historię z jednego, krótkiego zdania ;)

Gość kakajsu
puściliście wodze wypobraźni że ho ho ! lubicie to? nie? ten dreszczyk emocji? jara Was takie podniecanie się tragedią??

Gość belsebubia
z niczego to nie wynika, belsebubka sobie wyciągnęła takie wnioski z jednego głupiego zdania.

Gość kakajsu
a może UFO maczało w tym palce?

Gość klaplis
belsebubia masz rację

Gość belsebubia
Anita- jak ktoś chce, to zawsze sobie coś zinterpretuje tak, żeby wyszła z tego jakaś hardkorowa historia. No bo zwykłe porwanie i "czyści" rodzice to zbyt nudna, za mało sensacyjna historia i trzeba z tego zrobić jakąś patologię, teorię spiskową.

Gość belsebubka
:o jedno zdanie moze duzo powiedziec, ale takie mamki jak wy to nic nie mają w głowie tylko siano wiec nic im to nie mówi to prosż wytłumacz krynico mądrości co wg ciebie oznacza podpis "Likanie - wampiry sa przy nas niczym" Dlaczego ojciec nie napisał przy nich tylko przy nas?

Gość sra
Teraz to już całkiem mam mieszane uczucia. Najpierw matka mówiła na konferencji prasowej, że wyszła z domu z Madzią i musiała wrócić się bo wzieła za mało pampersów. W uwadze, jej mąż mówił,że wysiedli w mieście i rozstali się tam bo on pojechał dalej z kolegą na zakupy. Więc o co tu chodzi? Mieszają się już w wersjach. Kolejna rzecz, jak widziała,że ktoś ją śledzi i miała kontakt z bratem tel jak i również z mężem to już powinna zaalarmować,że ktoś ją śledzi a nie iść dalej mimo zagrożenia. Na końcu wiedząc,że ktoś ją śledzi założyła kaptur na głowe a to ogranicza pole widzenia jak i dźwięk. Teraz odmówiła badania wykrywaczem kłamstw. Ojciec pewnie nic nie wie, tylko zna wersje żony. Myśle,że matka zna prawde.

Gość wersja oficjalna dla polaczków
wczoraj myślałam, że to mógł być ktoś na koniu (bo konia ciężko zauważyć) lub ktoś czołgiem (czołgi zwykle są ciche i nie zostawiają śladów), więc albo ktoś spod Grunwaldu, albo spod Westerplatte. Dzisiaj, po wynikach obdukcji już wiem, że to był Chuck Norris (słynny kop z pół obrotu) na motorówce i ulotnił się balonem. Moja hipoteza jest równie prawdopodobna i wiarygodna, co opowieść tej kobiety. ha ha ha ha :D ale dojebała baba na wp

Wiesz, ten tekst (likanie..) dla mnie brzmi raczej zartobliwie. Dokladnie tak samo, jakbym wstawila wlasna fotke z napisem: "Slaskie laski - Warszawianki sa przy nas niczym", albo cos rownie madrego. Dla mnie to brzmi jak jak traktowanie tematu wilkolakow, wampirow i innych dziwadel z przymruzeniem oka.