Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem.

jaki dac prezent urodzinowy takiej osobie? wazne do cholery bo nie wiem.

Polecane posty

Gość mam problem.

jest to dziewczyna noszaca dredy i wiecznie gadajaca o tym że babilon upadnie i system nas zniewala itd. paląca marichuane i chodzaca boso po miescie w lecie. Nie mam pojecia jaki dac jej prezent aby jej nie urazić. ona chyba mało dba o higiene więc kosmetyki odpadaja. nie wiem co jej dać bo większośc prezentów moze w jakis sposób urazic tą jej ideologie. nie wiecie może z czego takie idywiduum moze byc zadowolone? :classic_cool:

Gość a moze daj jej...
buty na lato skoro biedna chodzi boso ? :D

Gość nie nie nie znajoma
hm.. moze flanelowa koszula ?

Gość pokapokapocahontas
to kup jej maryśkę albo ozdóbki na dredy :D myślę, że maryśka sprawi jej największą przyjemność :p

Gość nie nie nie znajoma
albo 5g :D:D

Gość Kasienka_Kasienka
O matko :P Takie osoby sa najcięższe jeśli chodzi o wybór prezentu dla nich :P proponowałabym coś praktycznego... Może rękawiczki (jakieś gładkie ale dobre jakościowo- nie skóra!) Może jakiś pasek dobrej jakości ale żeby nie był specjalnie klasyczny czy elegancki (chociaz nie wiadomo jak zapatruje sie na sieciówki.. ) Daj jej BONGO! Albo Szisze! :))

Gość mam problem.
aha i nie proponujcie żeby kupowac jej marichuane czy coś bo to wykluczone :classic_cool:

Gość Kasienka_Kasienka
szisza nie dotyczy marichuany :)

- fifke... jakas ladna, ozdobna - koraliki - kolorowe farby do wlosow - apaszki na wlosy - zadnej skory!!!! - jakies ciekawe kolczyki a najlepiej wybierz sie do sklepu w ktorym znajdziesz jakies odjechane ciuchy i gadzety :)

Gość Sa np ksiazki na temaat jogi
czy podbne, moze cos ze sklepu indyjskiego, torbe orzechow, makowiec,, nietypowy bukiet kwiatow ( bze adbycg stazek i ozdobek

Moze jest wegeterianka albo co? :) ksiazka z wege przepisami, kadzidelka, jakas ksiazke jakiegos dalak lamy albo madrosci buddyjskie, wielka lniana chuste, duzo szklanych koralikow, jakies urzadzonko do krecenia dredow, berecik / szalik w kolorach rasta, koszulke z maryska, lufke i zapalniczke...

Szczerze to nie wiem :P ale pewnie cos jest albo do ich wykonywania albo pielegnacji, hehe

matko za moich czasow to byla woda z cukrem i kapelusz filcowy :D