Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtr

Dramat matki i syna: białaczka, szpital i co dalej?

Polecane posty

Gość trtr

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/zabrze/news/zabrala-dziecko-ze-szpitala-grozi-jej-kara,1754802,4477 Najpierw przeczytajcie, dziewczyny. A wy co byście zrobiły na miejscu tej kobiety? Bo ja nie mogłabym jej tak jednoznacznie, negatywnie ocenić, jak to zrobił szpital i policja (bo już prokurator nie, skoro odstąpił od areszowania). Podejrzewam że miała dylemat: dać dziecku pożyć normalnie, póki nie jest tak słabe że widać że umiera (te umierające to chyba trafiają do hospicjów), lub brnąć w dalsze leczenie, gdy lekarze nie informują o niczym (to znamy) a zmian brak od jakiegoś czasu.

Gość kuzyneczka09
nie otwiera się

Gość kuneguna s
kuzyneczka, pierdolona tepa dzido-skopiuj link, usun spacje...ja pierdole, to takie skomplikowane??????????????????????????????????????????????

Gość kuzyneczka09
wiesz kundziu jak tylko napisałam zrobiłam to co mi tak delikatnie radzisz i już dawno otworzyłam ale dziekuję ci mimo wszystko za radę PUSTAKU

Gość trtr
A swoją drogą mogłam usunąć spację ale nie zauważyłam że takowa jest w linku, który kopiowałam. Dotąd nie zetknęłam się z takim problemem technicznym. A sprawa mnie poruszyła. Tylko nie bardzo mam chęć o niej dyskutować, jest smutna i niejednoznaczna. Myślę jednak że powinno się o niej przynajmniej przeczytać.