Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę starą panną

kolejna o wiele młodsza laska się zaręczyła

Polecane posty

No, ja wyglądam gorzej. Niby nie przytyłam, ani nic, ale jakoś tak wtedy byłam ładniejsza. belsebubia - ja nawet nie myślę o miłości. Ale chciałabym się wreszcie dowiedzieć jak to jest trzymać faceta za rękę, albo się całować. Bo to jest żałosne, mieć 24 lata i zerowe doświadczenie. Chciałabym przestać być dziwolągiem, który na wszelkie wesele, imprezy, bale chodzi sam, bo nikt nie chce mi towarzyszyć. Nawet jako kolega.

Gość belsebubia
Rozumiem Cię, że chciałabyś. Ale pomyśl, że nie zawsze życie układa się idealnie wg schematu i czasem na tę miłość trzeba poczekać dłużej- ale potem już nie ma to znaczenia, bo zawsze warto czekać. Na pewno też facet, ktory się w Tobie zakocha będzie zadowolony, że jest tym pierwszym :)

Taa, na pewno :) O ile jakikolwiek się trafi. Prawda jest taka, że jak będę mieć 25 lat i powiem facetowi, że w życiu nie byłam na randce i z nikim się nie spotykałam, nawet przelotnie, to sobie pomyśli "jeżu, co za popieprzona laska to musi być, skoro jej nikt nigdy nie chciał" i ucieknie.