Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biniaa

Wykorzystanie zdjęć z facebooka.

Polecane posty

Gość Biniaa

Na wywiadówce pewna mamuśka przyniosła wydruk z różnych kont,uczniów naszej klasy,rzuciła to miedzy rodziców jako dowód demoralizacji klasy/zdjęcia z piwem/. Grozi nam policją,czy tak można? Czy można w ten sposób rozpowszechniać cudze zdjęcia?

Gość byle mieć ubezpieczenie
hahaha, same żescie rozpowszechniły w necie:D

Gość Biniaa
Tak ale grupa była zamknięta,ktoś miał wścibską matkę.

Gość veertuu
"Czy można w ten sposób rozpowszechniać cudze zdjęcia?" no przecież same żeście rozpowszechniły!

Gość DagmaraStudentka
no i co z tego że grupa zamknięta przecież na portalach każdy mógł je zobaczyć.

Gość Biniaa
To nie tak,oglądać zdjęcia mogły tylko osoby zapisane do naszej klasy. Jej córka chodzi z nami jest lekko psychiczna i to była zemsta,bo ona bierze leki a pić nie może. Skarży się nauczycielce,że chcemy ją zabić/urojenia/,jej matka to ukrywa,że ona ma odchyły ale to gołym okiem widac.

Mialam taka sama sytuacje, gdy jeszcze chodzilam do szkoly, za czasow "grona". Matka jednego chlopaka przyniosla na wywiadowke nasze zdjecia, wypowiedzi itd, poniewaz 15letni synek jej pokazal i podsunal ten pomysl. Nie bylo tam nic jakiegos szczegolnie zlego, ale rodzice byli oburzeni, nic nie mogli zrobic, a ten chlopak zaczal byc gnebiony przez cala szkole. Tak wiec nie mozecie nic zrobic, skoro wasze zdjecia czy posty sa udostepniane w internecie, i nawet jesli tylko pewna grupa osob moze je zobaczyc. Zgnebic gnoja;)

Gość Biniaa
Tu jest problem,bo ta matka zaatakowała pierwsza straszy nas policją,że chcemy jej córkę wykończyć,córunia kilka razy zmieniała szkołę,ze względu na stan umysłu i nieumiejętność funkcjonowania w grupie,palcem jej nie tykamy ale wiadomo ofiara sama się pcha więc śmiejemy się czasem z niej.

Gość nosem w kałuże
wrzucając zdjęcia na fb zgadzacie się na pkt zawarte w regulaminie. zdjęcie takie może być dalej wykorzystane np. można je sobie umieścić na gaciach :P i chuj ci do tego :D skoro nie blokujesz dostępu do zdjęć zgadzasz się zeby każdy je oglądał i robił sobie z nimi co chciał.

Gość sra
jak jestescie niepełnoletni i pijecie browarki i dajecie jesazcze inteligenci foty na fb to czek waszych starych rozpawa w sadzie a was nadzór kuratora :D smiejcie sie z niej dalej a jej matka wam nasra w papiery i dobrze wam tak :)

Gość A ja kończe bezpłatny
Jak można samemu tak się kompromitować? Pijesz piwo, ok ale po co musisz robić zdj i udostępniać je na nk udowadniać tym że jestes dorosła, masz z kim pić??! Dla mnie to głupota, za kilka lat będziesz sie wstydziła że byłaś tak głupia.

Gość Biniaa
nie chcemy się z niej śmiać,ale ona lekko śmierdzi,u nas nie ma bogaczy z super ciuchami ale każdy się myje,raz koleżanka jej zwróciła uwagę,to na drugi dzień była z matką,że tamta ja prześladuje

Gość ja tez mialam taka swiruske
w klasie, trzymajcie sie od niej z daleka!!! laska chodzila do rownoleglej klasy w podstawowce, do gim przepisala sie do innej szkoly i w liceum trafilam z nia do tej samej klasy.. juz za mlodu byla za przeproszeniem jebnieta (razem z mamuską, prawde mowiac to nie wiem ktora bardziej pojebana) dziewczyna miala jakies niespelnione marzenia aby zawsze byc w centrum uwagi i zeby byc lubianą doslownie przez kazdego.. niestety zle wspomnienia z dziecinstwa daly o sobie znac w liceum i w klasie nie dalo sie z nia wytrzymac.. nadal byla jakims odludkiem tzn miala dwie kolezanki rownie pogrzane co ona i tak lazily w trojke caly czas cos knuly pff szkoda slow... wywalcie ta laske z listy uczniow aby nie miala wglądu w zdjecia i posty i uwazajcie tez na przyjmowanych gosci bo moze sie podszywac pod kogos a jezeli chodzi o zdjecia z piwem to jak sie boicie mozecie je przeciez skasowac wtedy nic wam nie udowodni..

Gość nosem w kałuże
ja też miałam taką swiruskę- jakby czytała o takiej mojej znajomej... monika może miała na imie ? chociaż pewnie pełno takich osób

Gość Biniaa
Wiem zdjęcia głupota,ale nie wiedzieliśmy,że kumpela je zamieści na fejsie. Matka tej dziewczyny nam mejlowo groziła,że nas zajebie,czy to przestępstwo?

Gość Biniaa
Odkryliśmy,tez że ona na naszej klasie,na forum wyzywała swoich znajomych z klasy na k i na h a rzekomo nie zna takich słow,słowa matki jej Niusia jest kulturalna nawet przekleństw nie zna. Z grupy na fejsie ją wywaliliśmy. Dodam,że klasa jest bardzo zgrana ,chyba nie mamy więcej donosicieli.

Gość ja tez mialam taka swiruske
heh nie ta 'moja' ma inaczej na imie, ale masz racje takich pasozytow jest pelno.. na szczescie czasy lo juz mam dawno za soba i teraz tylko czasami w autobusie ja widuje brr dziwna człeczyna

Gość wnkotuwinkotam
jestes pełnoletnia czy nie? to mnie interesuje jej za wyzwiska nic nie zrobia skoro jest uposledzona

Gość Biniaa
jej matka nas wyzywa,ona oficjalnie nie przyznaje się,że jest walnięta,jej matka mówi,że ona jest słaba,że nie umie się bronić,inni z naszej klasy umieja się odszczeknąć,w tym roku to jej drugie liceum.

Gość Anonimowi Nimfomanie
nasłać kumpli muahahahaha

Gość Biniaa
Nie chcemy Niusi krzywdzić,właśnie w jej sprawie była owa wywiadówka, gdzie jej matka się skarżyła,że ja prześladujemy. Ona nie kuma żartów,koleżanka chciała się z nią założyć o jej pierścionek/normalnie takie gówno z 30 zł warte,pierścień atlantów/,a jej matka mówi,że chcieliśmy jej zabrać cenny pierścień rodzinny,wszyscy na wywiadówce lali.

Gość wnkotuwinkotam
moze odpowiesz, czy jestes pełnoletnia czy nie? bo cos mi sie wydaje, ze nie i przez te wasze niewinne zarciki sami sobie biedy napytaliscie [czesc[ jej matka tak łatwo wam nie popusci a starzy was zabija za bezmyslnosc

Gość a ty chodzisz do
szkoły specjalnej? Bo taki masz poziom wypowiedzi

Gość Biniaa
Chodzę do liceum,niedługo kończę 18 lat. Czemu wnioskujesz,że chodzę do szkoły specjalnej? Tłumacze wam,że ja czuję się jak w domu wariatów,opowiadam to wam w miarę spokojnie,bo nie jestem osobom agresywną,jednak kiedy trzeba umiem się obronić. Czego chcecie,co radzicie,mam wp.......ć koleżance?

Gość Biniaa
Moja stara dała mi ochrzan,ale generalnie ja nie czuję się winna,głowę mam zajętą nauką/klasa z rozszerzonym angielskim,wymagająca matematyczka/. Co ja mogę,że ktoś jest ofiarą?

Gość jak sie uprze to moze
wam nasmrodzic.a to ze pousuwaliscie to co z tego, ma skany .Zrobi burze w kuratorium albo cos.A ty masz nauczke zeby jak baran nie robić to co stado , wyciagnij wnioski skoro "dorosła " jestes

Gość marco pol@
binia nie panikuj. to co że są zdjęcia i dajmy na to ona pójdzie na policje pokaże nie wiem czy macie tam piwo czy wódkę na zdjęciach czy pijecie czy stoi na stole...... a policja na to a skąd pani wie czy w tej butelce jest alkohol??? ludzie różne zdjecia dają żeby się pochwalić a może dzieciaki zrobiły żart i chciały poudawać że coś piją i w środku jest sok??? może nazbierały na zewnątrz i ustawily do zdjęcia dla żartu???? po drugie nawet jeśli policjantowi będzie się chciało ruszyć tyłeczek i coś zrobić nawet jak ta matka będzie chciała nie wiem sprawe do sądu dać przecież sądy kosztują do tego takie sprawy trwają latami a sąd i tak odrzuci takie podanie bo co na nim ma być niby??? dzieci daly zdjęcia że piją, dzieci gnębią moją córkę dowody, dowody i jeszcze raz dowody!!!!!!!!!!! daliście się nastraszyć i tyle. do tej dziewczyny po prostu się nie odzywajcie i traktujcie jak powietrze nic ani cześć ani spierdalaj jak by jej nie było i będzie spokój

Gość Biniaa
marco -polo dzięki,to samo mówi moja starsza,traktuj toto jak powietrze, a natura sama się nią zajmie.

Gość Biniaa
Na zdjęciach sa butelki piwa.

Gość biniaaaaaaaaaaaa
jestes głupi marco polo :o kazdy wie, że gównazeria szpanuje i chleje :o kto sobie da wcisnąc kit, ze w butelce po piwie jest woda :o chyba tylko taki cmok jak ty sprawa taka bedzie z urzedu i matka nic a nic nie zapłaci matole :o