Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biniaa

Wykorzystanie zdjęć z facebooka.

Polecane posty

Gość marco pol@
tak sprawa sądowa że młodzież chociaz niepelnoletnia na zdjęciach ma butelki piwa puknij sie w łeb który sąd to uzna muszą byc dowody i nie strasz dziewczyny na zdjęciu to ja moge mieć nawet woereczek z maką a ktoś powie że to amfa i co pójdzie do sądu i będzie udowadniać co jest w woreczku????? albo cały arsenał amunicji na półce w sypialni i co umieszcze na fb i policja mi wpadnie albo sąsiadka założy sprawę do sądu i będzie udowadniać że to prawdziwa broń:)))) autorko nic się nie martw. a od wariatów trzymaj się z daleka.

Gość biniaaaaaaaaaaaa
młodzież niepełnoletnia nie może spo,zywac alkoholu, gdzie sarzodice? statut szkóly na pewno zaiwra zapis o zakazie picia lkoholu kumasz to marc o czy dalej zyjesz w marzeniach :D U mnie w szkole dawno te,u chłopak dla jaj nasypał maki do woreczków tych takich małych i wyglądało to jak prochy i co? policja zwydziału natynarkotyjkowego przyjechała i go wzieli na komnde w celu wyjasnienia :o no to rzecywiscie NIC im nie grozi, wmawiaj je dalej

Gość marco pol@
zaczynam się bać bo na fb mam zdjęcie jak niesiemy z mężem żywą choinkę może wpadnie leśniczy i będzie sprawa w sądzie czy kupiona czy ucięta w lesie???/ :))))

Gość marco pol@
mowa o zdjęciach nie posiadaniu czegoś przy sobie!!!!!!!!! zdjęcia!!!!

Gość tyle ze na wydrukach oprócz
buteleksą pewnie komenty typu ale się nayebałem , jak szkoła nie zareaguje a matka się wścieknie to pójdzie do kuratorium , i niech się tłumaczą że się wodą nayebali,,,

Gość biniaaaaaaaaaaaa
marco polo - jestes pojebana :o

Gość gowniarze sa bardzo
okrutni w szkolach.. skad to sie wzielo/ kiedys tak nie bylo gdyby ktos moje dziecko gnebil w szkole to dalabym mu nauczke ktora popamietalby na reszte zycia matka tej dziewczyny dobrze zrobila . szkoda tylko ze jawnie

Gość marco pol@
tak jestem pojebana bo na pewno bedzie tak: policja odszuka te butelki żeby zbadać co bylo w środku na pewno oczywiście zbadają odciski palców żeby było wiadomo kto co i czy pił. po nadruku seryjnym dojdą do sprzedawcy alkoholu bo przecież sprzedaż nieletnim jest karalna sklep zostanie zamkniety a sprzedawca wio do więzienia. mlodzież jak ich było pewnie z 10 osób każdy dostanie kuratora a rodzice ogromną karę pieniężną :) ludzie w naszym kraju nawet nie mogą wyegzekwować alimentów czy innych swoich praw ale w tej sytuacji sąd i policja nie zawiedzie i na rzecz państwa wyda mnóstwo pieniędzy, czasu i energii aby sprawiedliwości stalo się za dość i dowiedzie że w butelkach na zdjęciach na portalu społecznościowym mlodzież w wieku 17 lat piła piwo o tak!!!! i wszyscy poniosą tego konsekwencje na życzenie mamusi uczennicy!!!! jeszcze do autorki kupcie może dla swojej wychowawczyni kwiatki i bombonierkę dajcie jej i przeproście za całą sprawę tylko nie w obecności tej dziewczyny bo jeszcze powie mamie że korupcja w szkole się szerzy to wszystko w razie czego co do zdjęć upierajcie się że to żarty żeby się pokazać a tam był sok i tyle. z dziewczyny się nie smiać, nie dokuczać omijać z daleka i wytrwać do kończa szkoły:) powodzenia.

Gość hahahhahahahhaaaa
powaliło was?:O nawet jak ta baba pojdzie na policje to co z tego? co im zrobią? ze piwo piją? ehhh mogą ewentualnie miec obnizone zachowanie w szkole i tyle, robicie tyle halasu o bzdure, a przeciez to jest liceum a nie gimnazjum i zaraz beda pelnoletni:O

Gość hahahhahahahhaaaa
gowniarze sa bardzo a ta druga mądra :O bedziesz chodziła za dzieckiem do liceum i go bronila?? ludziei opanujcie sie, w tym wieku to oni powinni sami sie dogadać a jak nie potrafią to znaczy ze są niedorajami