[kleopatra] 0 Napisano Luty 2, 2012 Ginekolog mi przepisał diane 5 na trądzik, ale słyszałam, ze ten lek ma wiele skutków ubocznych i teraz nie jestem pewna czy powinnam go jednak brac - mam go zaczac łykac pierwszego dnia cyklu, ale chyba skonsultuje to jeszcze z innym lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperatkabecia 0 Napisano Luty 2, 2012 są dośc silne, ja je brałam na policystyczne jajniki ale żadnych skutków nie odczułam, nie przytyłam po nich czułam się dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a badania ci zrobił Napisano Luty 2, 2012 Diana na trądzik to tak jakbyś młotkiem próbowała utłuc komara na szybie. Przeczytaj temat załamana wizytą u ginekologa gdzieś tu krąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bralam tez Napisano Luty 2, 2012 brałam diane na trądzik :) żadnych skutków ubocznych... ale też żadnej poprawy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach