Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem zameldowana

nie jestem nigdzie zameldowana, co z dowodem osobistym??

Polecane posty

Mam jeszcze stary, na ktorym mam stary adres i faktycznie tam mieszkam tylko nie jestem zameldowana, moge go uzywac????

up

Gość tez ja tez tak mam tez
W tej sytuacji musisz poinformowac panią kiedy bedziesz skladac wniosek o dowod ze bedzie w nim wpisane brak zameldowania.Mam tak samo.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
stare dowody sa juz nie wazne:o nie wiem do czego chcesz go użwać ale np kredytu czy rat z tym dowodem nie dostaniesz

Gość tez ja tez tak mam tez
Jakim sposobem dostalas dowod skoro nie jestes zameldowana?razem z wnioskiem trzeba dostarczyc kartke z zameldowaniem

dowod dostalam po osiemnastce;) wtedy bylam zameldowana, teraz juz nie jestem nigdzie zameldowana i sie pytam co mam z tym dowodem zrobic

aha to mam pojsc do urzedu, powiedziec, ze chce wymienic dowod, ale bez adresu zameldowania tak?

Gość meldunki
dowody osobiste juz od dawna wydaje sie bez wpisu miejsca zameldowania jesli ktos takiego nie posiada, po prostu w tym miejscu jest pusto, nic sie nie wpisuje, nie gadajcie bzdur o zadnych kartkach potrzebnych do dowodu osobistego 🖐️

dzieki, troche tak dziwnie miec bez adresu zameldowania, czy jak komus pokazac do pracy czy cos to co bezdomna jestem:D

Gość meldunek
bezdomnosc a brak meldunku to dwie ROZNE sprawy poszukaj w necie ,,dowlod osobisty bez meldunku" sa zdjecia takich dowodow

Gość to...
dowód po prostu wymieniasz w urzędzie miasta i ma się na to jakiś krótki okres, bo stary dowód traci ważność ze względu na zmianę danych. Ja nie mam meldunku od ponad 2 lat i same z tym problemy. Ostatnio dostałem propozycję pracy no ale ze względu na to że nie mam meldunku to mnie nie przyjęto , tylko od pani z kadr usłyszałem a co pan bezdomny, normalnie parodia... szkoda gadać