Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jollywolf

czy istnieje ryzyko ciazy? moje obawy ;/

Polecane posty

Gość jollywolf

Dziewczyny mam problem, już ze stresu wpadam w paranoje wiec proszę Was o opinie Kochałam sie z chlopakiem w 7 i 8 oraz 27 i 28 dnia cyklu, zabezpieczalismy sie prezerwatywami, cykle mam nieregularne- oscylują wokoło 17-36 dni. Watpliwosci pojawiaja sie, pozniewaz kochalismy sie czesciowo w niepelnym wzwodzie: czy preejakulat mogł wypłynąc z prezerwatywy podczas stosunku? Nie zsunęła się, tylko martwi mnie fakt, czy przy takim lekkim rozluźnieniu członka cos mogło się wydostać? (gumka wydawało mi się ze przylegała) Po stosunku zauwazyłam ze mam mokre okolice intymne i okolice ud, lecz mogłby to być pot chlopaka (dlugo sie kochalismy) no i mój sluz. Dodatkowo mam niedoczynnosc tarczycy i biore euthyrox N75 codziennie rano (nieregularnie trochę, czasem zapominam wziąć), okres mam zawsze dość skąpy i krotki, teraz spoznia mi sie 3 dni, kilka dni temu bolaly mnie sutki jak na okres, teraz juz przestaly. Normalnie okres przychodził cześciej za wcześniej, niż się spozniał. W czasie moich cykli nie zauważam typowego sluzu płodnego, tylko taki metny, wodnisty, zostawiający białe slady na bieliźnie. Prosilabym o Wasza opinię na ten temat, czy cos mogło jednak pojsc nie tak ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować