Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdcsd

czy znacie jakakolwiek restauracje, ktora przezyla kuchenne rewolucje i o ktorej

Polecane posty

Gość sdcsd

mozecie powiedziec z reka na sercu ze faktycznie swietnie prosperuje??/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdcsd
bo tak sie zastanaiwm..zawsze jak magda odwiedza rest po rewolucji to prawie nigdy nie zadjae pytania czy rest ma gosci, a w rest samej zazwyczaj pustki. tak jakby ten temat byl bolesny...co o tym myslicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość my to mamy daleko w dupie
gówno mnie obchodzą restauracje po rewolucjach, mam kurwa sesje i chujowe egzaminy i kurwica mnie juz trafia na ta pierdolona nauke i studia!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
u mnie w inowrocławiu była kuchenna rewolucja i powiem tak raz byłam po i tłum ludzi normalnie jedzenie bardzo dobre...a poszłam po ok miesiącu to tez tłum ludzi ale jedzenie juz nie tak dobre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krowa czarna w kropki bordo
ja myślę, że tylko idioci zgłaszają się do tego kretyńskiego programu. Nic do restauracji nie wnosi - i jak pokazuje w TV, ze mają wszędzie syf, właściciel ma brudne paznokcie, mięso na kotlety jest zielone, kelnerka dłubie w nosie i robią z gotowców.. to po wizycie Gesslerwoej będzie to samo! Kto pójdzie do takiej knajpy? Sami kręcą sznur na swoją szubienicę pod dyktando TVN.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krowa czarna w kropki bordo
i nie wiem jak to jest ale nie czuję i nie uważam, by pani Gessler miała duże umiejętności kulinarne. To, co ona pokazuje jest podlane tłuszczem z każdej strony i nie ma wcale konkretów. Pamiętam jak pokazali tłuste, oblesne placki ziemniaczane grubości może 3 cm- sflaczałe i miękkie- a ona zażerała się - "ach jakie dobre" oczywiście było yo już po transformacji. Taki placek może być dobry. Dla świń. One zejdza wszystko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość HMS...KL...Petard
Zawsze się zastanawiam czy żydówka Gessler ma aktualne badania sanepidu? Zastanawiam się także dlaczego nie używa czepka kucharskiego, a ciasto wyrabia polakierowanymi szponami z których odpryskuje lakier

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdcsd
no masz troche racji...ale ja bym poszla mimo wszytsko...bo jak ludziom naprawde zalezy to sie zmienia... ok czyli jak widac w inno wroclawiu ludzie sie za bardzo nie przylozyli jdnak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdcsd
no ale sluchajcie, krytykujecie ja za brak zdolnosci kulinarnych a kobieta stworzyla 15 czy tam 12 restauracji ktore znakomicie prosperuja!! wiec, troche brak tu logiki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdcsd
ktora zbankrutowala??? najwyrazniej nie stosowala sie do wskazowek gessler. nie wierze ze jesli fakktycznie robi sie tak jak ona zaleca to mozna zbankrutowac. zwlaszca ze ja osobiscie jadlam w ale gloria i musze wam powiedziec ze kurde ale to jest magia a nie jedzienie. i tu nie chodzi juz nawet ze take smaczne ale doskonale zrobione..np pioergimialy takie puszyste delikatne ciasto ze sie wprost w ustach rozplywalo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość my to mamy daleko w dupie
To tylko świadczy o jej zdolności do zarządzania firmą, w końcu ona tymi restauracjami zarządza, prowadzi je, ale nie gotuje osobiście!!! Od gotowania ma kucharzy i to oni mają zdolności kulinarne, a nie ona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krowa czarna w kropki bordo
jak ja widzę tych ludzi to zastanawiam się- czy oni są naprawdę takimi debilami czy takich udają za ciężkie pieniądze. Z tym, że niebywale rzadko oglądam ten program- tylko gdzieś przlotem, w moim domu nie ma miejsca na takie śmieci jak teklewizor

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdcsd
ale to ona tworzy jedzenie:) a kucharze to jedzenie gotuja....inaczej nie bylaby w stanie powiedziec co jest zlegoz potrawa czego jej brakuje , no ale ejst jak widac -doprawia i tworzy smaczne potrawy ktore wczesniej byly do dupy ale ok, ona nie ma zdolnosci kulinarnych:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krowa czarna w kropki bordo
i w dalszym ciągu uważam, że pojęcie to ona może mieć o marketingu- ale nie o gotowaniu.. Zwłaszcza, ze jej wersje sa dla tuczników- a nie normalnych ludzi. jak się wszystko obłoży świeżym masełkiem .. to wchodzi..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Icek Bauman Mosze
nie prawda ze stworzyla jakiekolwiek restauracje, poczytajcie jej biografie, komunista na placowkach zagranicznych, ona od malego nie uczyla sie pracy, potem poznala Gesslera i kase ma w spadku po nim i restauracyjna renome, nie zarabiala nigdy na siebie bo ma kase Gesslera, Magda G. z domu Ikonowicz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ?././/./
u fukiera, ale gloria to nie sa jej restauracvje??? podaj prosze mi link do zrodla z ktorego wyciagnales te informacje... jacy wy jestescie tepi. a co ma amrketing do gotowania??? jak zarcie ni bedzie dobre to ona moze byc i habilitowanym profesorem z marketingu a i tak ludzi nie przyciagnie, no chyba dzieki zce,mus ludzie przxychodza tam i chwala jedzenie. gdyby tu faktycznie o marketing tylko chodzilo to kazdy po tym kierunku moglby byc magda gessler, no czyz nie tak:) to dlsaczego takich osob jak magda u nas nie ma??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja jestem wielkim smakoszem wszelkich past i lasagni. Jedno i drugie w dobrym wydaniu mają w Buon Gusto ( www.buon-gusto.pl ). Restauracja jest na ul. Węgierskiej, jak się jedzie z NS na Rytro. Lokal fajnie wykończony, z pomysłem zrobili wystrój wnętrz, przez co w środku można się poczuć komfortowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czarna krowo jesteś durna jak patefon, dodatkowo cierpisz na nienawiść do wszystkiego i wszystkich. Zostaniesz sama na zawsze, bo takich nikt nie lubi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fionaczek712
Zajazd Country bardzo polecam. Ogólnie często jeżdzę tam na przepyszne burgery. Naprawdę moja ulubiona restauracja, przepyszna i co najważniejsze otwarta 24 na dobę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja znam:-) dziala do dzis,nieraz zmiany sa potrzebne,ale jesli wlasciciele dalej beda robic to samo,nie wyciagna wnioskow to sami wiecie:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×