Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogolinka

Facet który kocha poczeka na kobietę kiedy to ona będzie chciał się oddać?

Polecane posty

Gość asofmaosgfmnaofs
No to nie zachował się w porządku, mój narzeczony czekał na mnie ponad 6 miesięcy mimo iż sam nie był prawiczkiem jak się poznaliśmy. Oczywiście przed tym pierwszym razem dochodziło między nami do zbliżen cielesnych, tylko nie do stosunku.

Gość gogolinka
A teraz nad czym się \tu zastanawia czy przyjeżdzać będzie do mnie? Bo chyba mysli że po co mu panna skoro nie będzie mógł się zaspakajać? Nad czym innym może się tu zastanawiać?

Gość cyber cyber cyber
gogolinka nudna jestes, juz zalozylas jeden taki temat

Gość coś o tym wiem.
Spotykałam się z takim, co twierdził, że mnie kocha, ale pytał, czy czasem tylko dla samego wyładowania mógłby mieć sex friend albo iść do domu publicznego. Był naprawdę słodki i prawdomówny, jednak na szczęście wygrał mój rozsądek. Po tym jak po 2 latach znajomości dowiedział się, że jednak wybrałam innego, stwierdził, że faktycznie nie był jeszcze gotowy. Chodzi na terapię i ma jeszcze wieeele rzeczy do przepracowania. Cieszę się teraz, że nie dałam się omamić jego pięknej mowie i czułym słówkom. Nadal tylko baby mu w głowie... a mówił, że dla mnie będzie w stanie z nich zrezygnować, bo mnie kocha... Teraz mam chłopaka, który sam chce czekać do ślubu, bo ma zasady, chce być tylko mój, a ja chcę być tylko jego. Przed ślubem nigdy nie wiesz, czy facet tak do końca traktuje Cię poważnie, nie raz jedno rzuca zaręczyny przed ślubem, a potem serce rozdarte.... Ilu jest takich ściemniaczy.... ?!?