Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek26

starszy facet co powiedzieć żeby się nie angażował?

Polecane posty

Gość cukiereczek26

Spotykam się od jakiegoś czasu z facetem 14 lat starszym (ja mam 26 ) problem w tym że ja nie chcę czegoś poważnego bo chyba to za duża różnica wieku.. Fajnie mi się z nim rozmawia, zabiera mnie często na miasto na drinka... Bardzo mnie pociąga fizycznie i nie moge sie doczekać jak się z nim prześpię;) ja nie chce niczego więcej do niego niż gorącego romansu. Jak mu to dać do zrozumienia żeby się nie angażował....?

a choc wolny ten nieszczesnik jest ? Zebys za moment nie plakala, ze mialbyc tylko seks a wyszlo jak zawsze :-( Zakochasz sie i bedzie bal i lzy :-P

Gość cukiereczek26
i nie wiem czy się wycofać póki wcześnie , czy poczekać jeszcze do tego naszego pierwszego razu :)

Gość cukiereczek26
jest wolny, nie wiem czemu do tej pory nie znalazł sobie dziewczyny... mówił że tak wyszło, że jest za dobry i wszystkiego go tylko wykorzystują.. poznalismy sie przez interet

"mówił że tak wyszło, że jest za dobry i wszystkie go tylko wykorzystują." To teraz dla odmiany spotkał na swojej drodze taką, która o prawda też chce go tylko wykorzystać, ale ma przy tym jakieś opory.

Gość fdefgt4tr
Szmata

hmm.Nie wiem co Ci powiedziec, na takie postawienie sprawy przez Ciebie. Wedlug mnie -dla Ciebie jest to strata czasu , skoro ma to byc tylko goracy romans.Kobieta ma trudno oddzielic seks od uczucia. Nie mozesz byc pewna , ze nie pokochasz go i raptem nie zacznie zalezec Ci na nim. 14 lat -jak dla mnie duza roznica. W tym momencie jeszcze ujdzie ale w pozniejszym wieku? Ja bym nie wchodzila w to , skoro zakladasz , ze nie chcesz myslec dlugoplanowo. Ale jesli juz zdecydujesz -po prostu powiedz , ze jestes na etapie wolnego ptaka i nie myslisz o jakimkolwiek zobowiazaniu . Sam zdecyduje, czy warto tracic czas na kolejna kobiete do lozka tylko .

Gość fdefgt4tr
jestes na etapie wolnego ptaka jest na etapie szmaty od urodzenia

Ważne, że zabiera często na drinka. To poważny kandydat na kochanka. Bez dwóch zdań... :p Facet mówi, nie chce się angażować w kolejny bezsens i że wolałby coś poważniejszego (czyli odwrotnie niż Ty). Czyli już "po" będzie tak czy inaczej ktoś cierpiał. ALbo on albo Ty (bo jednak zacznie Ci zależeć). W takim przypadku nie warto w to wchodzić. Może też być tak, że te jego teksty to taki podryw na "biednego misia", i układ typu: zaciągnąć do łożka, potem jeszcze parę razy, a potem się zobaczy - bardzo mu odpowiada.

e tam .Nie nakazujmy innym, jak maja zyc . Jesli jasno autorka okresli siebie -bedzie wszystko w porzadku. Facet bedzie mial wybor. A moze on ma taki sam sposob na zycie? Wazne , by jasno okreslic reguly gry -ale to moje zdanie tylko :-D

Gość cukiereczek26
interesuje mnie tylko jego ciepła sperma i alimenty które mi będzie płacił za dziecko

Gość cukiereczek26
nie podszywaj się za mnie!

Gość fdefgt4tr
zwykłe ku*estwo. nazywajcie to po imieniu.

Gość cukiereczek26
ale jak mu to powiedzieć, nie sadzę żeby miała takie same podejście... z tego co widzę to jest typ faceta co lubi zaliczać. i chyba marzy mu się stały związek i widać ze za tym tęskni..

Gość cukiereczek26
Uwielbiam ciepłą spermę, chciałabym się w niej wykąpać, ale nie wiem gdzie znajdę tylu facetów.

Gość cukiereczek26
znaczy się ze to NIE jest typ faceta co lubi zaliczac

Pójść do łóżka za parę drinków to nie żadne kurestwo :) To nawet nie jest sponsoring! To normalna kolej rzeczy! Marzenie każdego polującego na takie okazje faceta. Ot, zwykłe zaspokojenie pragnienia, na co drink zdecydowanie dobrze robi, zwłaszcza "przed". :p

Gość cukiereczek26
Uwielbiam być gwałcona przez strażników celnych. Zawsze każą mi się rozebrać, stanąć w rozkroku i wypiąć pupę, a następnie swoimi twardymi jak stal sprzętami sprawdzają głębokość moich ciemnych jaskiń. To jest boskie!

Gość cukiereczek26
zboczony idiota jesteś!! wywalaj z tąd

Szukanie dziury w całym - bardzo, ale to bardzo lubie czytac twoje posty . Prawdziwa przyjemnosc :-D :-D -D

Gość sonny bono
Cukiereczek nie jest słodki i skoncentrowany na uwodzeniu, romansowaniu, więc skąd ta hipokryzja dawania komuś coś do zrozumienia, żeby go i tak udupić pośrednio? Nie kumam bazy. Wprost to nie łaska powiedzieć a oszukiwać wolno hę? Żeby czasami się nie zerwał za wcześnie? Sama nie wiesz jak się masz i czego chcesz! Romans to romans a reguły się ustala wcześniej lub wcale i idziesz na żywca. Skrupuły masz, to odpuść sobie flirty i romanse. Dla mnie facet około 40tki bez powaznego związku, to gość z zaburzeniami. Być może jest za miękki i trafia i wybiera kobiety, które go wykorzystują i którym daje się wykorzystywać. Nie zmienia to faktu, że zamiast mu pomóc zrozumieć czy nie bawić w romanse cudzym kosztem, cukiereczek wpuszcza truciznę i oczywiście udaje, że nic takiego nie robi a samo się kręci a potem ktoś może cierpieć. Weź się za podobnego sobie i nastawionego na te same wrażenia. Jesteś nieuczciwa

Gość Daj sobie spokój dziewczyno...
Jak mam dokładnie tyle samo lat co Ty też znałam faceta 14 lat starszego. On sie zaangażował ja przez długi czas traktowałam go tylko jak znajomego. Ale jak to on się prezentował ahh opowiadał jaki to on skrzywdzony przez byłą żonę itp. Przez długi czas wierzyłam w ,ze ten facet jest naprawde dobrym człowiekiem -bo dla mnie tak sie starał itp. Dopiero gdy ja sie również zaangażowałam pokazał mi rogi...!!! 3 lata zmarnowane!! Zapamiętaj jak facet mówi "Byłem dla nich za dobry" znaczy ,ze ma sporo "za uszami. Ja dopiero po tym co mi zgotował zrozumiałam dlaczego "ta zła "żona sie z nim rozwiodła!!! Uciekaj!!!

Gość cukiereczek26
wydaję mi się że jestem normalną dziewczyną, nie jakąś puszczalską.. nigdy nie zachowywałam się w ten sposób, ale od dłuższego czasu nie mam faceta i moje hormony dają się we znaki i dlatego chce sobie znaleśc faceta tylko do jednego... bo przez ten mój gorący temperament jak spotkam faceta co mi się podoba to nie potrafię się oprzeć i ide z nim do łózka a tedy on pewnie myśli wiadomo co.. ale mi ciężko się powstrzymać.. nie wiem może zacznę brać tabletki horm. żebym nie miała ochoty na seks..

Gość biryakira
sama się nie możesz zadowolić?

"przez ten mój gorący temperament jak spotkam faceta co mi się podoba to nie potrafię się oprzeć i ide z nim do łózka a wtedy on pewnie myśli wiadomo co.. " Czyli Twoja metoda na kontakty damsko-męskie jest wprost idealna! :) Iść do łóżka z przypadkowym, takim który się podoba, ale tylko dla seksu, a w tzw. międzyczasie szukać tego, który byłby "poważniejswzym" kandydatem na...pójscie do łóżka, tylko nie od razu. Oddać hormonom to, co boskie, a ew. przyszłemu-poważnemu to, co cesarskie. Zacne to i sprawiedliwe. :p

Gość sonny bono
jeśli Cukiereczek myśli i faktycznie jest jak pisze, to prosta sprawa. Zaspokoić hormony łatwo dosyć ale partner musi być podobny pod tym względem, bo potem będziesz miała miękkiego lub zakręconego gościa na głowie a po co ci to? Faceci w okolicach 40tki są zazwyczaj idealni do takich i wyzszych celów ale nie tacy jak ten twój z opisu. Tabsy nie są konieczne jeśli obnizaja prawidłowy poziom libido ale są konieczne, żeby się seksić bez stresu