Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość njkfnbed

Dyskoteka !!! wejdzcie .......

Polecane posty

Gość njkfnbed

a wiec tak poszlam z kolezanka bo sie klocilam z chlopakiem, ( on sobie robil smsowe jaja z kolezanek wiec chcialam mu sie odwdzieczyc) bylam w barze z kolezanka wypilysmy po 2 piwa pogadalysmy z jej kumplami ktorych spotkala i wyszłysmy potem poszlysmy do pubu we dwie zatanczylysmy jedna piosenke a potem siadlysmy i gadalysmy na kanapie i wypilysmy jeszcze piwo, jakies dwa typy sie dosiadly i gadalismy, moja kolezanka z jednym poszla tanczyc a ja powiedzialam ze nie ide, i te typy jeszcze po jednym piwie postawily, a ja zostalam i gadałam z tamtym ja mu powiedzialam ze mam chłopaka, a on mi cos mowil ze jego dziewczyna w ciazy i ze jej niechce i tak gadalam z nim ten typ byl obrzydliwy (mi chodizlo tylko zeby wziasc nr i jaja sobie z niego porobic odegrac sie chlopakowi) i wzielam ten nr powiedzialam ze dla kolezanki ktora nie ma chlopaka itp no i potem wyszlysmy i wrocilysmy do domu , i napisalam mu cos jakies smsy, a rano napisalam ze jaja sobie z niego robilam(zeby moj chlopak to potem zobaczyl w fonie) a on cos do mnie "ja do ciebie tak szczerze a ty mi mowisz ze jaja?" ja niewiedzialam o co mu chodzi i zadzwonilam a ten do mnie ze sie przytulalismy, ze dałam mu cmoka w usta ale bez jezyka i ze gadalismy ze zdjecia sobie robilismy, a ja takie oczy co?????????? nic takiego nie bylo ja nic takiego nie pamietam naprawde, pamietam ze siedzialam i gadalam z nim i nic wiecej tak sie podenerwowalam ja nigdy nie zdradzilam mojego chlopaka a on mowi wiem ze go nie zdradzilas dalas mi tylko cmka , ja mu mowie zeby mi nie wciskal bo nic takiego nie bylo ja wypilam 4 piwa i sok bananowy i wiem ze znim tylko gadałam, a potem na drugi dzien mu napsialam zeby nie klamal i prawde powiedzial i mowie do niego skoro zdjecia sobie robilismy to pokaz mi je a on mowi z tymi zdjeciami to bylo zmyslone nie bylo zadnych zdjec, ja sie do ciebie przytulilem a ty dalas mi cmoka nooszzz kurwa nic takiego nie było ,przeciez ja bym takie cos pamietałam a on byl oghydny i bzrydki i w zyciu bym go nie pocałowała fujjjjjjjjjj, co o tym myslicie????????????? od razu pojechalam do mojego chlopaka i mu powiedzialam ze jakis typ mi takie cos wmawia, no i zaczeli sie klocic przez tel, no tak mnie wkurzyl ze nie wiem , co mysliscie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować