Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0183

CZEKOLADKA

Polecane posty

Gość magda0183

mam dwa dni na sumieniu :-( jestem na diecie od tygodnia wczoraj zjadłam jogurt naturalny 200 g jablko i pol grejpfruta a dzisiaj jajecznice z 1 jajka , dwa jablka, serek wiejski jestem na diecie ketogonicznej wiec nie wyzywajcie mnie ze jem za malo , kuzynka byla na niej 5 lat temu schudla 20 kilo i do tej pory nic nie wrocilo mam dwa grzechy na sumieniu takie ze wczoraj zjadlam 3 cukierki owocowe a dzisiaj jedna czekoladke czy to w jakis sposob zaszkodzi diecie? prosze pomozcie

Jedna czekoladka nie ma znaczenia, o ile zmieści się b bilansie dziennym weglowodanow. Dwa jabłka mogły ich mieć nawet więcej niż ta czekoladka. ;)

Gość wg mnie za duzo wegli
zjadals zeby to byla dioeta ketogeniczna. jogurt naturalny 200 g jablko i pol grejpfruta - wez sobie to sprawdz ale wg to zjadlas z 40g wegli jak nie wiecej.

Gość magda0183
w diecie ketogenicznej zjada sie ponizej 50 wegli dziennie zmiescilabym sie gdyby nie ta czekoladka :-(

Fakt, nie zwrocilam szczególnie uwagi na resztę. To nie jest dieta ketogeniczna. To jest nieracjonalna glodowka :P Gdzie masz białko? Gdzie tłuszcz? Krzywdę sobie tylko robisz :(

Gość wg mnie za duzo wegli
powinnas jesc mieso (nie smazone) ,rybe, troche sera, jajka. wegle powinny byc z warzyw a nie z czekoladek czy jogurtu. 200g jogurtu na diecie keto. to wg mnie za duzo.