Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

MOJE PRZEMYSLENIA NA TEMAT PORWANEJ MADZI Z SOSNOWCA.

Polecane posty

Wkurza mnie ta matka, niby zgrywa taka bogobojna, wierzaca, a ojciec dziecka nie jest jej biologicznym ojcem, wiec ma ciezki grzech,ma dziecko ze zwiazku pozamalzenskiego, a do tego zwiazala sie z mezczyzna, ktory nie jest ojcem jej dziecka. A druga sprawa jest taka, ze powinni przeszukac dokladnie na wsiach, bo w miescie to glosno by bylo jakby ktos zauwazyl, a np u nas na wsi pelno ludzi ze sosnowca i w ogóle ze slaska jest i maja tu rodziny, przyjezdzaja tutaj, a na wsi ludzie nie skarza, plotkuja o sobie na wzajem, a jak ktos obcy spyta to nikt nic nie wie i siedza cicho, wiec porywacz bezpiecznie czulby sie na wsi.

Gość wenn_du_kannst
kościoła to ty do tego nie mieszaj, dobre?

Gość frfgdfgdfggf
ojciec dziecka JEST biologicznym ojcem, ile razy trzeba to jeszce powtorzyc zeby dotarło??!!

Gość apettitaa
Beata ojciec jest biologiczny :O

a co Ciebie to obchodzi. to jej zycie i ogromna tragedia i nalezy tylko wspolczuc i pomoc, jesli sie da

Gość fhdtrhyryxjr
Ty to jesteś pierdolnięta Co Ciebie kurwa obchodzi z kim ona ma to dziecko !!!! Idiotko Nie ważne z kim ważne ,ze zostało porwane !!! Głupia szmato zajmij się swoim życiem gówno wiesz co ona teraz przeżywa nie masz nic mądrego do powiedzenia to wypierdalaj z forum suko

Gość wenn_du_kannst
na 99 proc. więc nie zakładajcie że jest

Gość komisaryat
posluchaj debilko , miasto Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska , Sosnowiec jest miastem Zaglębia Węglowego i mam nadzieję , że za moment tu oberwiesz od ludzi z Zagłębia i tego życzę a poza tym, nie masz swoich problemów ?

Gość konioochlaast
"zamiast zazdroscic lepszym od siebie zrob cos ze swoim zyciem, aby nie bylo takie nudne" ty taka wierząca, a uważasz że istnieją ludzie lepsi i gorsi, zjeżdżaj głupia pizdo!

chyba maz tej kobity nie jest biolog. ojcem tego dziecka, bo chyba wtedy by pisali, ze ojciec nie porwal, a nie ze biologiczny ojciec

Gość komisaryat
stuknięta jesteś kobieto ?

ale z tym to serio pisze, moze porywacz na wsi sie ukrywac, bo wiele juz bylo takich przypadków, ktore w miescie by nie przeszly a na wsi jak zwykle 'NIKT NIC NIE WIE', zeby nie wsypac sasiada.

Gość komisaryat
Beatka s-k , weź marchewkę i zrób sobie dobrze bo głupoty wypisujesz , że szkoda komentować, na wsiach wszyscy się znają to po pierwsze i ściany mają uszy a po drugie za porwanie dziecka KTOŚ zaplacił ogromną kasę weź już odpocznij od pisania głupot

Gość a moze tak dla
odmiany zajmiesz się Beatko nauką i swoimi problemami ?Masz w ogóle jakieś życie osobiste rodzinę ,przyjaciół.Oj chyba nie .Jak smiesz i kto dał ci prawo wlazic z butami w zycie obcej zupełnie nieznanej ci rodziny.?!!!!!!!

ta rodzina dala mi prawo, rozdmuchujac swoja sprawe na cala europe, wiec wolno mi oceniac :-D

Gość zawsze mnie irytował śląsk
Tylko tam mogło zdarzyć się coś takiego :)

Gość the besil
Beata, a skąd wiesz, że na wsiach nie szukają? :O Poza tym skąd masz informację, że Bartek nie jest biologicznym ojcem Magdy? Przecież był test DNA robiony, czy masz jakąś teorię na temat tego, że dali laborantom w łapę? No czekam na bardziej hardkorowy spisek

Gość Belatko idz
do obory.Wydoilas już krowy ? wiesniaro.Pewno jesteś grubym zaniedbanym babonem zajmującym się życiem innych bo własnego nie masz grubasie.

Gość Megamasimson
Beatka,boze,jaka ty masz uboga polszczyzne....wracaj do szkoly bo od razu widac ze zadnej nie ukonczylas! Jak widze takie tlumoki jak ty to jeszcze bardziej doceniam moja kobiete za inteligencje.

Gość Belatko daj
swoją fote oglądamy cię pasztecie !

Gość nuna2
no i co wam z tych dyskusji matka ja zabiła i żyją razem szczesliwi w mieszkaniu rutkowskiego a wy mała sie nie zagryzłyście broniąc tej psychopatki jak tak to teraz czytam to żałosc mnie ogarnia ;P

Gość Psudonim:.
ja mam fote beatki brzydaczki :D