Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lateksowa

Pytanie co do SwingSwing w Markach

Polecane posty

Gość Lateksowa

Witam. W sobotę wybieram się z moim kolegą do swingers clubu. Chciałabym poznać Wasze szczere i 'świeże' opinie co do tego miejsca (ciężko się zorientować po wpisach sprzed kilku lat). Oraz jestem ciekawa pewnej kwestii.. Z jednej strony piszą na swojej stronie internetowej, że absolutnie nie dokonują wglądu w dokumenty osobiste, z drugiej jednak strony ostrzegają, że chcą jednak zobaczyć.. jak to w końcu jest? Ja mam 18 lat od paru dni, czekam na dowód osobisty. Mam nadzieję, że nie będę miała problemu z wejściem na legitymację, jak uważacie? Jak najczęściej kobiety przychodzą ubrane? Czy wymagane jest wejście w samej bieliźnie? Jest możliwość przebrania po wejściu? Obecnie temperatura -20^C, chciałabym przyjść na początek w spodniach...

Gość parrramazury
bylismy tam 2 razy nie obawiaj się o dokumenty chyba ze chcecie zapłacić połowę za wstęp to musicie okazać ile macie lat co do stroju to bezwzględnie obowiązuje u pań erotyczna bielizna jakaś koszulka halka itp im bardziej sexi tym lepiej w pomieszczeniach jest ciepło więc nie zmarzniecie ludzie są naprawdę fajni nie ma nachalnych typów generalnie robicie co chcecie i z kim chcecie życzymy miłej zabawy